Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OBAMA NAZVAO TRUMPA DRŽAVNIM NEPRIJATELJEM: Putin je kao Sadam, vrši invazije na male zemlje!

OBAMA NAZVAO TRUMPA DRŽAVNIM NEPRIJATELJEM: Putin je kao Sadam, vrši invazije na male zemlje!

obama-putin“Predsjednik Obama je doslovce izgubio svaki prestiž u međunarodnoj zajednici, sve je izgubio i on je postao očajnik”

Barack Obama, predsjednik na odlasku, očito smjenjuje bolesnu Hillary Clinton u kampanji.

Jer kako drugačije protumačiti njegov govor na konvenciji Demokratske stranke u Philadelphiji, gdje je žestoko kritizirao Donald Trumpa, ali iznio i nezapamćene izjave na račun predsjednika Rusije Vladimira Putina?

Dok se Hillary Clinton oporavlja od “misteriozne bolesti”, u njeno ime govori aktualni predsjednik SAD Barack Obama – ne birajući riječi.

“Kada novinar pita Trumpa zašto podržava tog tipa, on kaže da je Putin jak igrač. Vidite, on ima potporu od 82 posto građana Rusije.

Pa, da, Sadam Husein je imao potporu 90% Iračana … Ako kontrolirate medije, svima oduzimate ljudska prava, pritvaraju disidente, onda se to dogodi”, rekao je Obama, a prenosi RT.

Vladimir Putin bio je možda i jedan od glavnih aduta u američkoj izbornoj kampanji, ali su njegovo ime kroz medije provlačili kandidati.

Ovo je prvi put da aktualni predsjednik SAD ovako aktivno sudjeluje u kampanji za svog nasljednika, i u tu svrhu ujedno iznosi teške riječi na račun drugog državnika.

“On voli tog tipa. Kandidat Republikanaca Putina diže u nebesa, kaže da je jak lider jer vrši invazije na male države, zatvara protivnike, kontrolira medije i vodi ekonomiju svoje države u recesiju”, dodao je Obama, očito zaboravljajući na američke invazije na male države, piše RT.

Kako navodi novinar Gregory Copley, ovo što se dogodilo u Philadelphiji je na granici besmislenog.

Ja 50 godina pratim dešavanja u američkoj administraciji i nikada do sada nisam vidio da aktualni predsjednik kandidata oporbe naziva neprijateljem države. Demokrati krive prenositelja poruke kako bi skrenule pažnju sa suštine poruke “, istakao je Copley.

Prema njegovim riječima, ni Obama ni Clinton nisu zainteresirani za interese države, već žele pobjede i da nastave s radom u okolnostima “moderne demokracije” – tiranije marginalne većine nad marginalnom manjinom.

“Što možete misliti o tome koliko puta je Putin spomenut u kampanji, da ne spominjem navode da su ruski hakeri napali emailove Hillary Clinton (za koje činjenice nema niti FBI). To vas navodi da se zapitate koliko su očajni. Predsjednik Obama je doslovce izgubio svaki prestiž u međunarodnoj zajednici, sve je izgubio i on je postao očajnik”, zaključio je Copley.
 
(blic.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,