Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: Demokratska stranka sazvala hitnu sjednicu na kojoj će se raspravljati o zamjeni Hillary Clinton kao predsjedničkog kandidata

PRIJELOMNA VIJEST: Demokratska stranka sazvala hitnu sjednicu na kojoj će se raspravljati o zamjeni Hillary Clinton kao predsjedničkog kandidata

hillary-dncU zapanjujućem razvoju događaja, Demokratski Nacionalni odbor (DNC) je zakazao hitan sastanak kako bi raspravljali o zamjeni Hillary Clinton za predsjedničkog kandidata nakon što se srušila u nesvijest na obilježavanja spomena na 9/11 u New Yorku

Emmyjem nagrađivani novinar David Shuster je NA društvenim medijima objavio da su operativci Demokratske stranke u procesu planiranja hitnog sastanka vezanog uz krizu oko HilLary i kako bi raspravljali o njezinim alternativama.

U tijeku su medijska nagađanja oko potencijalno ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su potvrđeni u najnovijem incidentu.

U nastojanju da prikriju njezine zdravstvene probleme, Clintonova kampanja je u početku negirala bilo kakve zdravstvene probleme i krivila je njezin kolaps zbog toplinske iscrpljenosti, da bi kasnije priznali da Hillary pati od upale pluća u protekla tri dana.

To priznanje postavlja različite mogućnosti većeg zataškavanja u svezi njezinih zdravstvenih problema.

Operativci DNC-a navodno su rekli Shusteru da kombinacija šokantne snimke Clinton na obljetnici 11. rujna, zajedno sa svojom kampanjom skriva činjenicu da je bolovala od upale pluća u posljednja tri dana – te da zastupa “neobilježen politički teritorij.”

Međutim, osim strategiziranja, DNC tehnički nema mogućnost da zamjeni Hillary Clinton u skladu sa stranačkim aktima.

“Mi možemo preklinjati Hillary Clinton, no akti Demokratske stranke su jasni i njezin status kandidata ovisi samo o njoj”, rekao je glavni demokrat novinaru Shusteru.

Osim toga, stratezi vrha Demokratske stranke i svjetnici Hillary su izrazili ozbiljnu zabrinutost da će snimke dramatičnog kolapsa 11. rujna i skrivanje njezinih zdravstvenih problema, biti presudni okidač za promjenu odluke među biračima.

Prije samo nekoliko tjedana, televizijska ličnost i licencirani liječnik Dr. Drew Pinsky je javno izjavio kako je “ozbiljno zabrinut” radi zdravlja Hillary Clinton nakon analize svih njenih dostupnih javnih zdravstvenih kartona, koji su procurili u javnost.

Gotovo odmah nakon što je jevno dr. Pinsky iskomentirao zdravlje Clintonove, show je otkazan od strane CNN-a.

Čak i prije nego Hillarynog nedavnog pada, njezino ponašanje na raznim događanjima, dovelo je promatrače da sve više nagađaju o potencijalno ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Sve dok kampanja nije pokušavala prikazati ova pitanja kao “teoriju zavjere”.

Još jednom se “teorija zavjere” pokazala da je zavjera istina.

Jedino pitanje koje ostaje je koliko su teški Hillaryini zdravstveni problemi? Ono u što možemo biti sigurni je da će njena kampanja, skrivati istinu od javnosti, kad god oni vjeruju da će to ugroziti njezine šanse da postane predsjednik Amerike.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,