Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: Demokratska stranka sazvala hitnu sjednicu na kojoj ─çe se raspravljati o zamjeni Hillary Clinton kao predsjedni─Źkog kandidata

PRIJELOMNA VIJEST: Demokratska stranka sazvala hitnu sjednicu na kojoj ─çe se raspravljati o zamjeni Hillary Clinton kao predsjedni─Źkog kandidata

hillary-dncU zapanjuju─çem razvoju doga─Ĺaja, Demokratski Nacionalni odbor (DNC) je zakazao hitan sastanak kako bi raspravljali o zamjeni Hillary Clinton za predsjedni─Źkog kandidata nakon ┼íto se sru┼íila u nesvijest na obilje┼żavanja spomena na 9/11 u New Yorku

Emmyjem nagra─Ĺivani novinar David Shuster je NA dru┼ítvenim medijima objavio da su operativci Demokratske stranke u procesu planiranja hitnog sastanka vezanog uz krizu oko HilLary i kako bi raspravljali o njezinim alternativama.

U tijeku su medijska naga─Ĺanja oko potencijalno ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su potvr─Ĺeni u najnovijem incidentu.

U nastojanju da prikriju njezine zdravstvene probleme, Clintonova kampanja je u po─Źetku negirala bilo kakve zdravstvene probleme i krivila je njezin kolaps zbog toplinske iscrpljenosti, da bi kasnije priznali da Hillary pati od upale plu─ça u protekla tri dana.

To priznanje postavlja razli─Źite mogu─çnosti ve─çeg zata┼íkavanja u svezi njezinih zdravstvenih problema.

Operativci DNC-a navodno su rekli Shusteru da kombinacija ┼íokantne snimke Clinton na obljetnici 11. rujna, zajedno sa svojom kampanjom skriva ─Źinjenicu da je bolovala od upale plu─ça u posljednja tri dana – te da zastupa “neobilje┼żen politi─Źki teritorij.”

Me─Ĺutim, osim strategiziranja, DNC tehni─Źki nema mogu─çnost da zamjeni Hillary Clinton u skladu sa strana─Źkim aktima.

“Mi mo┼żemo preklinjati Hillary Clinton, no akti Demokratske stranke su jasni i njezin status kandidata ovisi samo o njoj”, rekao je glavni demokrat novinaru Shusteru.

Osim toga, stratezi vrha Demokratske stranke i svjetnici Hillary su izrazili ozbiljnu zabrinutost da ─çe snimke dramati─Źnog kolapsa 11. rujna i skrivanje njezinih zdravstvenih problema, biti presudni okida─Ź za promjenu odluke me─Ĺu bira─Źima.


Prije samo nekoliko tjedana, televizijska li─Źnost i licencirani lije─Źnik Dr. Drew Pinsky je javno izjavio kako je “ozbiljno zabrinut” radi zdravlja Hillary Clinton nakon analize svih njenih dostupnih javnih zdravstvenih kartona, koji su procurili u javnost.

Gotovo odmah nakon što je jevno dr. Pinsky iskomentirao zdravlje Clintonove, show je otkazan od strane CNN-a.

─îak i prije nego Hillarynog nedavnog pada, njezino pona┼íanje na raznim doga─Ĺanjima, dovelo je promatra─Źe da sve vi┼íe naga─Ĺaju o potencijalno ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Sve dok kampanja nije poku┼íavala prikazati ova pitanja kao “teoriju zavjere”.

Jo┼í jednom se “teorija zavjere” pokazala da je zavjera istina.

Jedino pitanje koje ostaje je koliko su te┼íki Hillaryini zdravstveni problemi? Ono u ┼íto mo┼żemo biti sigurni je da ─çe njena kampanja, skrivati istinu od javnosti, kad god oni vjeruju da ─çe to ugroziti njezine ┼íanse da postane predsjednik Amerike.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,