Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Vladimir Putin izbjegao pokušaj atentata od strane Novog svjetskog poretka

Vladimir Putin izbjegao pokušaj atentata od strane Novog svjetskog poretka

vladimir-nesreca-autoHrabri Vladimir Putin je bio predmet neuspjelog pokušaja atentata u Moskvi kada je Novi svjetski poredak pokušao utišati svojeg najljućeg neprjatelja

Putinov omiljeni vozač je ubijen odmah nakon što je nepoznati Mercedes prešao na drugu stranu ceste bez upozorenja i direktno udario u ruski predsednički službeni automobil.

Smrtonosni sudar dogodio se neposredno prije nego je predsjednik Putin letio u Kinu na summit G20 gdje je imao sastanke sa raznim svjetskim liderima, uključujući i Theresu May, američkog predsjednika Barack Obamu i kineskog predsjednika Xi Jinpinga.

Izvori iz Kremlja tvrde da je Putin trebao biti u autu sa svojim omiljenim vozačem, ali promijenio automobil u posljednji trenutak, što je dovelo do uvjerenja da je možda osobno primio povlaštene informacije o atentatu.

Na ovoj snimci koju su objavili ruski mediji, može se vidjeti kako službeni predsjednikov BMW ubrzava na autocesti u Moskvi prije nego je Mercedes promijenio smijer i zabio se direktno u predsjednički BMW.

Policija u Moskvi je potvrdila da istražuje incident, ne navodeći daljnje pojedinosti.

Putin razumije da postoji tajna kabala koja radi iznad izabranih vladara na svijetu i oni imaju vrlo jasne ciljeve u bliskoj budućnosti. Oni strahuju da će izgubiti kontrolu, a ništa ne bi bilo vrednije za njih nego da uklone Putina kao predsjednika Rusije i instaliraju slugu na njegovo mjesto.

Neuspjela zavjera protiv Putina dolazi kako Novi Svjetski Poredak ostvaruje svoje nedavne pokušaje da bi ga ocrnio i diskreditirao, te mu se na taj način osvetio.

Međutim veliki broj ljudi širom svijeta se počeo buditi i ne vjeruju da je propaganda Novog Svjetskog Poretka samo niz prozirnih laži. NWO vjeruje da sada nemaju izbora nego da ušutkaju Putina.

Urota protiv Putina

Putin je rekao da se potresen incidentom, ali izvori tvrde da ga to nije odvratilo od njegovih ciljeva. On razumije rizike kada je skreno s puta Novog svjetskog poretka i počeo marširati u ritmu vlastitog bubnja.

Dan kada je Jacob Rothschild proglasio Putina “izdajicom Novog svjetskog poretka”, bio je dan kada je Putin shvatio da bi mu sigurnost trebao biti posebno povećana.

Nemojte se iznenaditi ako se dogodi još jedan pokušaj atentata u ovom tjednu godišnjice 11. rujna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,