Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » VIKTOR ORBAN ┼áUTNUO GLOBALISTE NOGOM U JAJA: Ne postoji ‘europski narod’, a Britanci su pobjegli od nametanja europskog identiteta

VIKTOR ORBAN ┼áUTNUO GLOBALISTE NOGOM U JAJA: Ne postoji ‘europski narod’, a Britanci su pobjegli od nametanja europskog identiteta

orban-eu“Poljaci su posljednjih godina uspje┼íniji od Ma─Ĺara jer imaju ja─Źi nacionalni identite”

Ma─Ĺarski premijer Viktor Orban izjavio je da je izlazak Velike britanije iz Europske unije povezan is nametanjem britancima europskog identiteta.

Pritom je naglasio da je ve─çina Brtanaca bila za Brexit zato ┼íto “nikakav europski narod ne postoji”.

Da bi bio do kraja jasan, dodao je: “Danas je nesuvremeno biti Poljak, ─îeh ili Ma─Ĺar. Nesuvremeno je i biti kr┼í─çanin. Umjesto tih “zastarjelih identiteta”, pojavio se novi – europski. ─îini se sve da bude nametnut. A Britanci su rekli “ne” jer ┼żele ostati Britanci. To je veliki trenutak, cijela kulturna revolucija”.

Orban je u nastavku pojasnio: “Pokazalo se da nacionalni identitet i religija, kao i ranije, igraju svoju ulogu. Ne postoji europski narod”.

Sve je ovo izgovorio za vrijeme susreta s ─Źelnikom poljske vladaju─çe partije Jaroslavom Ka─Źinjskim.

Orban je na kraju ─Źak podvukao: “Moje je mi┼íljenje da ste vi, Poljaci, posljednjih godina imali bolje rezultate od Ma─Ĺara zahvaljuju─çi ja─Źoj nacionalnoj identifikaciji. Vi imate jak nacionalni identitet”.
 
(fakti.org)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,