Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ─îak 90 ameri─Źkih generala i admirala iz pri─Źuve podr┼żalo Donald Trumpa

─îak 90 ameri─Źkih generala i admirala iz pri─Źuve podr┼żalo Donald Trumpa

amerika-generaliPOSLJEDNJA ANKETA POKAZALA DA ─ćE PREKO POLOVICE ORU┼ŻANIH SNAGA GLASATI ZA REPUBLIKANCE

Velika skupina ameri─Źkih umirovljenih generala i admirala – njih ─Źak 88 – javno je podr┼żala predsjedni─Źku kandidaturu republikanca Donalda Trumpa.

U tekstu njihovog pisma s podr┼íkom nagla┼íava se: “Tijekom proteklih osam godina (imaju se u vidu dva predsjedni─Źka mandata Barack Obame), oru┼żane snage SAD-a su bile podvrgnute cijeloj seriji lo┼íe promi┼íljenih i iznuruju─çih smanjivanja prora─Źuna, politi─Źkih odluka i borbenih operacija koje su na┼íe izvanredne vojnike u─Źinile manje sposobnim za izvr┼íavanje ┼żivotno va┼żnih misija koje ┼żelimo da oni izvr┼íavaju i u budu─çnosti”.

U istom pismu se nagla┼íava: “Na┼íi neprijatelji su u tom istom razdoblju oja─Źali jer su osjetili slabost i neodlu─Źnost Washingtona, a i mogu─çnost za agresiju i nano┼íenje ┼ítete drugim zemljama koje vole slobodu”.

Generali i admirali – Trupovi simpatizeri – nisu naveli na koje zemlje misle, ali su se zalo┼żili za promjenu te─Źaja nacionalne sigurnosti koju je trebalo odavno napraviti. Ukazali su da to mo┼że u─Źiniti samo politi─Źar koji se nije bavio “pusto┼íenjem na┼íih oru┼żanih snaga”.

Nakon ovakvog “zaleta”, otkrili su. “Ovo su razlozi ┼íto podr┼żavamo Donald Trumpa i njegovu namjeru da obnovi mo─ç na┼íih Oru┼żanih snaga, osigura sigurnost na┼íih granica i pobijedi neprijatelje me─Ĺu islamskim ┼íovinistima i zavesti zakon i red unutar zemlje”.

Prema anketi objavljenoj prethodnih dana, vi┼íe od polovice ameri─Źkih profesionalnih vojnika, ─Źasnika i do─Źasnika, imaju namjeru glasati za Trumpa.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,