Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Čak 90 američkih generala i admirala iz pričuve podržalo Donald Trumpa

Čak 90 američkih generala i admirala iz pričuve podržalo Donald Trumpa

amerika-generaliPOSLJEDNJA ANKETA POKAZALA DA ĆE PREKO POLOVICE ORUŽANIH SNAGA GLASATI ZA REPUBLIKANCE

Velika skupina američkih umirovljenih generala i admirala – njih čak 88 – javno je podržala predsjedničku kandidaturu republikanca Donalda Trumpa.

U tekstu njihovog pisma s podrškom naglašava se: “Tijekom proteklih osam godina (imaju se u vidu dva predsjednička mandata Barack Obame), oružane snage SAD-a su bile podvrgnute cijeloj seriji loše promišljenih i iznurujućih smanjivanja proračuna, političkih odluka i borbenih operacija koje su naše izvanredne vojnike učinile manje sposobnim za izvršavanje životno važnih misija koje želimo da oni izvršavaju i u budućnosti”.

U istom pismu se naglašava: “Naši neprijatelji su u tom istom razdoblju ojačali jer su osjetili slabost i neodlučnost Washingtona, a i mogućnost za agresiju i nanošenje štete drugim zemljama koje vole slobodu”.

Generali i admirali – Trupovi simpatizeri – nisu naveli na koje zemlje misle, ali su se založili za promjenu tečaja nacionalne sigurnosti koju je trebalo odavno napraviti. Ukazali su da to može učiniti samo političar koji se nije bavio “pustošenjem naših oružanih snaga”.

Nakon ovakvog “zaleta”, otkrili su. “Ovo su razlozi što podržavamo Donald Trumpa i njegovu namjeru da obnovi moć naših Oružanih snaga, osigura sigurnost naših granica i pobijedi neprijatelje među islamskim šovinistima i zavesti zakon i red unutar zemlje”.

Prema anketi objavljenoj prethodnih dana, više od polovice američkih profesionalnih vojnika, časnika i dočasnika, imaju namjeru glasati za Trumpa.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,