Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » NAJNOVIJA VIJEST – RUSKI MEDIJI JAVLJAJU: ‘Putin se priprema za nuklearni rat! Diljem Rusije se grade bunkeri!’

NAJNOVIJA VIJEST – RUSKI MEDIJI JAVLJAJU: ‘Putin se priprema za nuklearni rat! Diljem Rusije se grade bunkeri!’

putin-eksplozijaRuski mediji prenijeli su vijest da se bunkeri, koji su sposobni izdr┼żati udare atomskih bombi, grade diljem Rusije, a ameri─Źki obavje┼ítajci su uvjereni da se Vladimir Putin sprema za nuklearni rat, izvje┼ítava Dailymail.co.uk

Rusija se priprema za veliki rat, za koji vjeruje da ─çe biti nuklearni i da ─çe oni lansirati prve rakete.

Amerika se ne priprema za veliki rat, a jo┼í manje za nuklearni, to je zabrinjavaju─çe – rekao je Mark Schneider, nekada┼ínji du┼żnosnik Pentagona zadu┼żen za nuklearnu sigurnost, a prenijeli su doma─çi mediji.

Do sada, CIA je identificirala dva bunkera Voronovo i ┼áarapovu, a gradi se i veliki zapovjedni centar za slu─Źaj nuklearnog rata u blizini planine Jamantau na Uralu.

“Alarmantno je ┼íto ruska doktrina podrazumijeva da takti─Źno nuklearno oru┼żje mo┼że biti kori┼íteno u konvencionalnim ratovima” – rekao je general Curtis Scaparrotti, zapovjednik snaga SAD u Europi.

Svakog dana se pove─çava mogu─çnost za po─Źetak nuklearnog rata izme─Ĺu SAD i Rusije, rekao je doktor Loren Thompson, stru─Źnjak za sigurnost iz utjecajnog Instituta “Lexington”.

Najvjerojatnije mjesto gdje ─çe do─çi do vojne konfrontacije je Baltik.

Povijest ─çe jednog dana zabilje┼żiti da je najve─ça gre┼íka ameri─Źkih lidera bila ta ┼íto su zanemarili mogu─çnost nuklearnog rata izme─Ĺu Amerike i Rusije nakon ┼íto se zavr┼íio Hladni rat – poru─Źio je on.

Ina─Źe, podsjetimo na izjavu zamjenika ameri─Źkog ministra obrane Michaela Carpentera od prije nekoliko mjeseci, kada je rekao da je NATO potpuno nemo─çan pred Rusijom.

“NATO ne mo┼że obraniti u podru─Źjima s najizlo┼żenijim ─Źlanicama. Ruskim trupama treba najvi┼íe 60 sati da osvojie Estoniju i Latviju.”

Tako brz poraz ostavio bi NATO veoma malo mogu─çnosti za obranu – kazao je tada on.

Rusija se priprema za testiranje naprednog nuklearnog projektila, za koji NATO nema rje┼íenje, rakete tipa RS28, nazvane “Sotona 2″.

Razvili su podmornicu koja je sposobna ispaliti nuklearnu bombu, a radi i na proizvodnji hipersoni─Źne rakete.
 
(Vestinet.rs)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,