Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA PREDGRAĐA SE PRETVARAJU SE U RATNE ZONE

ŠVEDSKA PREDGRAĐA SE PRETVARAJU SE U RATNE ZONE

svedska-imigrantiDoseljeni muslimanski mladići su bacali topovske udare na policiju, napadaju javni prijevoz, spaljuju smeće i gume na ulicama

Švedska, u mjestu Södertälje,, zapadno od Stockholma, došlo je do nereda dvije noći zaredom.

Doseljeni muslimanski mladići su bacali topovske udare na policiju, napadali javni prijevoz, spaljivali smeće i gume na ulicama, prenosi INFOwars.

Bande su također pokušale namamiti osoblje za hitne intervencije u zamke, tako da ih mogu napasti. Automobili su gorili.

Do sada je ove godine 150 automobila spaljeno u mjestu Södertälje, bez da itko uhićen ili pod sumnjom.

Bilo je sličnih incidenata u nizu švedskih predgrađa u zadnje vrijeme, i to je u porastu.

Doseljeni muslimanski imigranti poduzimaju sve da transformiraju švedska predgrađa u nešto što podsjeća na disfunkcionalne civilne ratne zone, gdje se ljudi boje izaći noću i gdje vladaju muslimanske imigrantske bande.

U subotu navečer policija je bila upozorena da je autobus bio napadnut kamenjem u Södertäljeu. Osim toga, snažne petarde, poznate kao “topovski udari”, bačeni su u autobus, prenosi Aftonbladet.

Vozač autobusa je sjedio unutra, i on nije ozlijeđen, rekao je Mats Almquist, policajac u Stockholmu, koja je također odgovoran za provođenje zakona u gradu Södertälje.

Kada je policija stigla u centar Hovsjö, automobilske gume su gorile. Smeće i gume su rasprostranjene po ulicama i zapaljene. Vatrogasci su pozvani da ugase vatru.

“Onda su bacili topovske udare na nas. To svakako može biti dovoljno štetno”, kaže Almquist.

Topovski udar je mala eksplozivna naprava prvenstveno osmišljena kako bi proizvela veliku količinu buke, osobito u obliku glasnog praska, ali kad zapravo eksplodira, može urokovati i ozlijede.

Nedavno su imigranti pokušali postaviti zamku osoblju za hitne slučajeve. No, oni su shvatili što će se dogoditi i spasilo se na vrijeme.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,