Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, ZDRAVLJE I MEDICINA » Monsantov herbicid glifosat za kojeg je WHO rekla da je kancerogen – PRONA─ÉEN U CJEPIVIMA! (VIDEO)

Monsantov herbicid glifosat za kojeg je WHO rekla da je kancerogen – PRONA─ÉEN U CJEPIVIMA! (VIDEO)

monsanto-spricanje-glifosatStalno slu┼íamo u medijima da su cjepiva sigurna, no da je sigurno kada se u njih stavi “vjerojatno kancerogen” herbicid?

Anthony Samsel, nezavisni istra┼żiva─Ź iz New Hampshirea i jedan od vode─çih svjetskih istra┼żiva─Źa GMO-a, prikupio je veliki broj popularnih cjepica te ih analizirao u vi┼íe laboratorija u SAD-u na prisutnost glifosata.

Otkrio je, kako se sumnja, da su cjepiva su u velikoj mjeri zaga─Ĺena Monsantovim herbicidom.

Istra┼żiva─Ź Anthony Samsel izdao je pet revidiranih ─Źlanaka o herbicidu glifosatu (aktivni sastojak u proizvodu Roundup┬«). Uskoro i ┼íesti ─Źlanak ─çe objaviti u kojem ─çe govoriti da su naj─Źe┼í─çe kori┼ítena cjepiva kontaminirana sa herbicidom glifosatom.

Da, dobro ste pro─Źitali: Na┼ía cjepiva su kontaminirana sa herbicidom za kojeg je Svjetska zdravstvena organizacija izjavila da je “vjerojatno kancerogen za ljude”.

Kako se to moglo dogoditi? Taj odgovor je jednostavan.

Mnoga cjepiva sadr┼żi ┼żivotinjske nusprodukate, kao ┼íto su ┼żelatina, kazein, gove─Ĺi kazein, tele─çi serum ili pile─çi protein jajeta.

┼Żivotinje, od kojih ti proizvodi dolaze su hranjene ┼żitaricama koje su ┼ípricane glifosatom. Ne trebate biti raketni znanstvenik da do─Ĺete do zaklju─Źka da te ┼żivotinje, koje su hranjene glifosatom, ─çe sadr┼żavati glifosat u svojim nusproizvodima.


Samsel je uputio pismo Kongresu no dobio je samo šutnju.

U pismu Kongresu, Samsel je tako─Ĺer izjavio da je glifosat sinteti─Źka aminokiselina. Glifosat se i nalazi se u svim vrstama tkiva, osobito kostima i sr┼żi ┼żivotinja koje se hrane hranom punom glifosata.

Prona─Ĺeno je da su sljede─ça cjepiva kontaminirana s glifosatom:

1. MMR
2. Varicella (vodene kozice)
3. Zostavax
4. Proquad (MMR, rubeola, varicella)
5. Fluzone Quad (cjepivo protiv gripe)
6. Hepatitis B (B Energix-B)

Cjepiva od razli─Źitih proizvo─Ĺa─Źa prona─Ĺeno je da su kontaminirana. Ljudi, ovo je velika stvar. Ubrizgavanje cjepiva koja su kontaminirana s poznatim herbicidom koji je prema WHO “vjerojatno kancerogen za ljude” treba zabraniti.

U videu u nastavku, Anthony Samsel razgovara o novonastalom znanstvenom otkri─çu glifosata u cjepivu i kako to mo┼że utjecati na ljude.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,