Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, ZDRAVLJE I MEDICINA » Monsantov herbicid glifosat za kojeg je WHO rekla da je kancerogen – PRONAĐEN U CJEPIVIMA! (VIDEO)

Monsantov herbicid glifosat za kojeg je WHO rekla da je kancerogen – PRONAĐEN U CJEPIVIMA! (VIDEO)

monsanto-spricanje-glifosatStalno slušamo u medijima da su cjepiva sigurna, no da je sigurno kada se u njih stavi “vjerojatno kancerogen” herbicid?

Anthony Samsel, nezavisni istraživač iz New Hampshirea i jedan od vodećih svjetskih istraživača GMO-a, prikupio je veliki broj popularnih cjepica te ih analizirao u više laboratorija u SAD-u na prisutnost glifosata.

Otkrio je, kako se sumnja, da su cjepiva su u velikoj mjeri zagađena Monsantovim herbicidom.

Istraživač Anthony Samsel izdao je pet revidiranih članaka o herbicidu glifosatu (aktivni sastojak u proizvodu Roundup®). Uskoro i šesti članak će objaviti u kojem će govoriti da su najčešće korištena cjepiva kontaminirana sa herbicidom glifosatom.

Da, dobro ste pročitali: Naša cjepiva su kontaminirana sa herbicidom za kojeg je Svjetska zdravstvena organizacija izjavila da je “vjerojatno kancerogen za ljude”.

Kako se to moglo dogoditi? Taj odgovor je jednostavan.

Mnoga cjepiva sadrži životinjske nusprodukate, kao što su želatina, kazein, goveđi kazein, teleći serum ili pileći protein jajeta.

Životinje, od kojih ti proizvodi dolaze su hranjene žitaricama koje su špricane glifosatom. Ne trebate biti raketni znanstvenik da dođete do zaključka da te životinje, koje su hranjene glifosatom, će sadržavati glifosat u svojim nusproizvodima.

Samsel je uputio pismo Kongresu no dobio je samo šutnju.

U pismu Kongresu, Samsel je također izjavio da je glifosat sintetička aminokiselina. Glifosat se i nalazi se u svim vrstama tkiva, osobito kostima i srži životinja koje se hrane hranom punom glifosata.

Pronađeno je da su sljedeća cjepiva kontaminirana s glifosatom:

1. MMR
2. Varicella (vodene kozice)
3. Zostavax
4. Proquad (MMR, rubeola, varicella)
5. Fluzone Quad (cjepivo protiv gripe)
6. Hepatitis B (B Energix-B)

Cjepiva od različitih proizvođača pronađeno je da su kontaminirana. Ljudi, ovo je velika stvar. Ubrizgavanje cjepiva koja su kontaminirana s poznatim herbicidom koji je prema WHO “vjerojatno kancerogen za ljude” treba zabraniti.

U videu u nastavku, Anthony Samsel razgovara o novonastalom znanstvenom otkriću glifosata u cjepivu i kako to može utjecati na ljude.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,