Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GEOINŽENJERING: Dokaz da su poplave poput one u Louisiani i Makedoniji – umjetno stvorene (VIDEO)

GEOINŽENJERING: Dokaz da su poplave poput one u Louisiani i Makedoniji – umjetno stvorene (VIDEO)

poplava-loisianaOvakva poplave dolaze jednom u 1000 godina, no zašto su se one počele događati sve češće

Neodgovorno je od državnih dužnosnika koji su proglasili izvanredno stanje u Louisiani i u Makedoniji nedavno, a da ne razumiju kako se uopće dogodila takva razorna poplava, na prvom mjestu.

Ne činjenice i dokazi, “1000 godišnje” kiše su upravo ovdje ispred njih.

Dakako, “stručnjaci” ne nudi nikakvo suvislo objašnjenje.

U nastavku Weather Channel objašnjava:

“Ovo je razlog zašto su se katastrofalno poplave dogodile i četiri druge stvari koje treba znati o situaciji. Duboko, tropska vlaga u kombinaciji s niskim tlakom u blizini Zemljine površine bili su glavni čimbenici.

To je pokrenulo ozbiljnu poplave u Louisiani i u susjednim dijelovima jugozapadnog Mississippija. U petak ujutro, NOAA Centar za Vremensko Predviđanje obično ovo kaže kada se radi o događaju velikih kiša: “Najbolji opis ovog sustava je u tome da je u unutrašnjosti presječena tropska depresija.”

Da li je to “objašnjenje” otkuda su došli bilijuni litara vode u dvije “1000 godišnje” poplave u dva tjedna?

Ne … naravno da ne. Za razliku od toga, u videu dolje se prikazuju, satelitske slike stvarnog razvoja oluje, i pokazuje točno označavene lokacije na kojima se generira vodena para.

Dakle, još jednom. Video je napravljen da ga mogu razumijeti i djeca u vrtiću.

Neuspjeh lokalnih i državnih dužnosnika koji se moraju nositi s posljedicama tih događaja (da ne spominjemo “novinare”), i da shvate zašto se to dogodilo, je razlog zbog čega će se to dogoditi nekoj drugoj državi slijedeći tjedan.

U videu možemo vidjeti također oblake vodene pare koja nastaje iz ničega, praćenu skalarnim HAARP oblacima koji su prethodili poplavi u Louisiani, također se isti obrazac mogao vidjeti preko satelitiskih snimaka prije tragične poplave u Makedoniji.

Ono što možemo činiti je ne pouzdati se u modernu meteorologiju i njihove superkompjutere, već samostalno pratiti satelitske snimke i spoznati “opasan” obrazac ponašanja klime, kako bi zaštitili sebe i svoju obitelj. Jer takve vremenske neprilike su nenajavljene, meteorolozi nemaju pojma o njima, i dolaze iznenada.

Pogledajte video i spoznajte užase koji su umjetno izazvani na nebu iznad vas:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,