Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GEOIN┼ŻENJERING: Dokaz da su poplave poput one u Louisiani i Makedoniji – umjetno stvorene (VIDEO)

GEOIN┼ŻENJERING: Dokaz da su poplave poput one u Louisiani i Makedoniji – umjetno stvorene (VIDEO)

poplava-loisianaOvakva poplave dolaze jednom u 1000 godina, no za┼íto su se one po─Źele doga─Ĺati sve ─Źe┼í─çe

Neodgovorno je od dr┼żavnih du┼żnosnika koji su proglasili izvanredno stanje u Louisiani i u Makedoniji nedavno, a da ne razumiju kako se uop─çe dogodila takva razorna poplava, na prvom mjestu.

Ne ─Źinjenice i dokazi, “1000 godi┼ínje” ki┼íe su upravo ovdje ispred njih.

Dakako, “stru─Źnjaci” ne nudi nikakvo suvislo obja┼ínjenje.

U nastavku Weather Channel objašnjava:

“Ovo je razlog za┼íto su se katastrofalno poplave dogodile i ─Źetiri druge stvari koje treba znati o situaciji. Duboko, tropska vlaga u kombinaciji s niskim tlakom u blizini Zemljine povr┼íine bili su glavni ─Źimbenici.

To je pokrenulo ozbiljnu poplave u Louisiani i u susjednim dijelovima jugozapadnog Mississippija. U petak ujutro, NOAA Centar za Vremensko Predvi─Ĺanje obi─Źno ovo ka┼że kada se radi o doga─Ĺaju velikih ki┼ía: “Najbolji opis ovog sustava je u tome da je u unutra┼ínjosti presje─Źena tropska depresija.”

Da li je to “obja┼ínjenje” otkuda su do┼íli bilijuni litara vode u dvije “1000 godi┼ínje” poplave u dva tjedna?

Ne … naravno da ne. Za razliku od toga, u videu dolje se prikazuju, satelitske slike stvarnog razvoja oluje, i pokazuje to─Źno ozna─Źavene lokacije na kojima se generira vodena para.


Dakle, još jednom. Video je napravljen da ga mogu razumijeti i djeca u vrtiću.

Neuspjeh lokalnih i dr┼żavnih du┼żnosnika koji se moraju nositi s posljedicama tih doga─Ĺaja (da ne spominjemo “novinare”), i da shvate za┼íto se to dogodilo, je razlog zbog ─Źega ─çe se to dogoditi nekoj drugoj dr┼żavi slijede─çi tjedan.

U videu mo┼żemo vidjeti tako─Ĺer oblake vodene pare koja nastaje iz ni─Źega, pra─çenu skalarnim HAARP oblacima koji su prethodili poplavi u Louisiani, tako─Ĺer se isti obrazac mogao vidjeti preko satelitiskih snimaka prije tragi─Źne poplave u Makedoniji.

Ono ┼íto mo┼żemo ─Źiniti je ne pouzdati se u modernu meteorologiju i njihove superkompjutere, ve─ç samostalno pratiti satelitske snimke i spoznati “opasan” obrazac pona┼íanja klime, kako bi za┼ítitili sebe i svoju obitelj. Jer takve vremenske neprilike su nenajavljene, meteorolozi nemaju pojma o njima, i dolaze iznenada.

Pogledajte video i spoznajte u┼żase koji su umjetno izazvani na nebu iznad vas:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,