Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » VAXXED: OVO JE DOKUMENTARAC KOJI NITKO NE SMIJE PRIKAZATI! (VIDEO)

VAXXED: OVO JE DOKUMENTARAC KOJI NITKO NE SMIJE PRIKAZATI! (VIDEO)

cijepljenje-deniroZbog ovog filma farmaceutska industrija napala je Robert de Nira, jer film dokazuje povezanost cjepiva i autizma!

Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma “Vaxxed” s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon nevjerojatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i ‘nacističke’ Sloan Fundation, Robert de Niro zauzeo je jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti cjepiva i autizma.

Napominjemo da, iako je riječ o svjetskom skandalu hrvatski masovni mediji javnosti nisu dali ni slova, pa je jasnije za koga rade dok promiću zakonski obavezno cijepljenje! Naime, u velikom intervjuu emisije Today, de Niro je doslovno uzviknuo: ‘Vrijeme je da saznamo istinu, istinu o cjepivima i autizmu.’

De Niro je nakon svoje žustre borbe s farmaceutskom mafijom sa zahvalnošću pozdravljen od zajednice autista zbog njegove hrabrosti jer je imao smjelosti prikazati film koji priča priču o CDC zviždaču dr. Williamu Thompsonu, koji je otvoreno priznao da CDC (AMERIČKI centar za kontrolu bolesti) izmjenjuje znanstvene studije i prikriva stvarne podatke studija koje jasno pokazuju ozbiljnu povezanost cjepiva i autizma.

Riječ je o najvećem skandalu u povijesti medicine. De Niro, koji i sam ima autističnog sina od zabrane ovog dokumentarca čvrsto radi na tome da ljudima približi cijelu istinu jer kako kaže ljudima mora biti dopušteno sagledati sve dokaze.

Svakako vam preporućujemo pogledati ovaj dokumentarac jer on ne smije biti prikazan u masovnim medijima!

Mediji brutalno prikrili skandal

Dr. William Thompson, znanstvenik koji radi za CDC tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i cjepiva naprasno uništene, kao i da je sam sudjelovao u uništenju. ‘Donijeli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili – uništili’ rekao je Thompson i time izazvao brojne prosvjede koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro nitko nije izvještavao.


Dr. Thompson rekao je kako su sve znanstvene studije koje su pokazale veću stopu autizma kog afroameričkih dječaka koji su primili MMR cjepivo zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije, koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobivaju od vladinih agencija.

Potom je nastavio čitati priopćenje dr. Thompsona koja se odnosila na znanstvenu studiju objavljenu 2004. u znanstvenom časopisu Pediatrics.

Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namjerno uništio podatke iz te znanstvene studije i to samo one koji dokazuju da su dječaci cijepljeni MMR cjepivom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto.

Kako on govori, svi znanstvenici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze. Srećom dr. Thompson sačuvao je računalne datoteke koje dokazuju krivotvorene studije i o kojima je obaviješten i američki kongres.

Međutim, masovni mediji i dalje šute iako je riječ o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske. Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopće nisu svjesni da drastični porast autizma itekako povezan s masovnim procijepljenjem djece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj cjepiva koja djeca primaju do 7. godine života!

Možda je sad jasnije zašto je cjepivo u Hrvatskoj obavezno? Nama nije!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,