Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » U rujnu će se održati vjerska konferencija jedne svjetske religije na kojoj će Papa objaviti dolazak vanzemaljaca! (VIDEO)

U rujnu će se održati vjerska konferencija jedne svjetske religije na kojoj će Papa objaviti dolazak vanzemaljaca! (VIDEO)

papa-islamEkumenski skup između tri monoteističke religije će se održati ovog rujna na kojem se očekuje da će papa Franjo otkriti istinu o vanzemaljcima

Ovaj povijesni događaj će se održati 4.- 23. rujna u Jeruzalemu, a prema katoličkim crkvenim krugovima, papino otkriće će označiti početak jedne svjetske religije.

Čelnici multi-religijskog paganskog (mnogobožnog) događaja, su nazvali ovo neposvećeno okupljanje – “Mekudeshet”.

Oni su najavili planove za provođenje 11 dana posvećenja. To može značiti samo jedno. Ovo je početak obvezne Jedne Svijetske Religije. To je nešto na čemu već odavno papa Franjo radi.

Međutim, to nije jedina stvar koju papa, ili točnije, anti-papa slijedi tijekom posljednjih nekoliko godina. On je naizgled čovjek koji je krenuo u “križarski rat” za promicanje vjere u pojam postojanja izvanzemaljskog života.

Jeste li primjetili trend u holivudskim filmovima kako su ​​izvanzemaljci intonirani (npr Dan nezavisnosti) i taj ton je dostiza “crescendo” u posljednjih mjesec dana.

U potrazi za trendovima prediktivnog programiranja, primijetili smo poseban obrazac s u kojem mainstream mediji puštaju sada starije filmove čije teme uključuju ljude sa Zemlje protiv neke vanzemaljske prijetnje.

Mislili smo da je ovaj papa možda pati od ranog početka demencije jer je nedavno rekao da će krstiti izvanzemaljce koji bi posjetili Zemlju. To je isti papa koji je izjavio da su islam i kršćanstvo u osnovi jedno te ista religija.

Ova lažna doktrina postavlja pozornicu za službenu državu pod pokroviteljstvom Ujedinjenih Naroda koji bi odobrili vjeru koju mi obično nazivamo “Gaia” (Geja) koja je  najpoganija religija koja postoji.

Objavljivanje vanzemaljaca će biti tema na stolu tijekom ove konferencije

Neki ljudi čak strahuju da će operacija Blue Beam (Plava Zraka) biti krajnji rezultat od ove konferencije.

Katolički biskup, govoreći u anonimnosti, spomenuto je ono što se već pisalo u u prošlosti u svezi događaja pod “lažnom zastavom” koji se naziva “Operacija Blue Beam”. Rekao je kako smo blizu bili istini u prošlosti i da je htio zadržati intenzivnu pažnju na ovaj događaj.

“Projekt “Plava Zraka” ima četiri različita koraka u cilju provođenja religije novog doba, uz predstavljanje lažnog Antikrista na svojem čelu.

Vjerujem da ćemo vidjeti anti-Krista, ali to neće biti to. Moramo se sjetiti da je “New age” religija temelj za Novu svjetsku vladu, religija bez koje će biti potpuno nemoguće uvesti diktaturu Novog Svjetskog Poretka.

U završnoj fazi plana, jasno će se objasniti ljudima da će invazija vanzemaljaca biti neposredna i konsolidacija vlasti bit će “potrebna” da bi čovječanstvo preživjelo.

Operacija Blue Beam onda poziva na demonstraciju moći vanzemaljaca koja se može izvesti kroz korištenje holograma. No, do tada, otpor će biti prekasan, jer će sva oporba do tada biti eliminirana.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,