Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » Hakirani dokumenti otkrili da je George Soros planirao svrgnuti Putina, no na njemu je slomio zube!

Hakirani dokumenti otkrili da je George Soros planirao svrgnuti Putina, no na njemu je slomio zube!

soros-smijehNedavno objavljeni dokumenti ‘Otvorenog društva’ George Sorosa otkrili su da je američki milijarder napravio planove da bi svrgnuo predsjednika Putina i destabilizirao Rusiju

Datoteke, preuzete iz više od 2500 dokumenata pod nazivom “DC Leaks”, pokazuju kako je Soros iskoristio svoje ogromno bogatstvo za stvaranje globalnog kaosa i pokušao instalirati svoj neoliberalni program na radničku klasu.

Dok je Soros je uspio temeljito destabilizirati Europsku uniju promicanjem masovne imigracije i politike otvorenih granica u Europi, podijelio SAD aktivno financirajući organizaciju “Black Lives Matters” i uništio Ukrajinu nasilnim ilegalnim državnim udarom demokratski izabrane vlade pomoću jake neonacističke struje… jedna zemlja koju Soros nije bio u mogućnosti slomiti je ruska Federacija.

Ruski politički pragmatizam i humani sustav vrijednosti ukorijenjen u tradicionalnoj kulturi “nacionalnoj državi” najvjerojatnije ljuti Sorosa.

Rusija je Sorosev bijeli kit … biće koje on pokušava uhvatiti i ubiti gotovo cijelo desetljeće.

Nažalost, za Sorosa (i na sreću za cijelu planetu) ruska vlada je shvatila kancerogenu prirodu nevladinih organizacija u vlasnistvu George Sorosa, i poduzela odgovarajuće preventivne mjere … što pregledom hakiranih dokumenata koji su procurili u akciji “DC Lekas”, se pokazalo kao vrlo mudar potez.

Ogromna tranša dokumenata koja je procurila u javnost pokazala je koliko su opasni bili ‘Otvoreno društvo’ i George Soros za dobrobit i očuvanje Ruske Federacije i ruske kulture.

Glavni objava zapisnika dokumenata razotkriva nadu kojoj je Medvedev kao predsjednik mogao dati nevladinim udrugama i “odriješene ruke” da bi oni konačno razbili ruskog medvjeda.

To je sve isparilo u 2012. godini, kada se Vladimir Putin vratio u Uredu predsjednika.

Sorosevo ‘Otvoreno društvo’, očito izvan sebe i razočarano, počinje graditi temelje kako bi izazvalo upravu Vladimir Putina, u svjetlu njegovog vrlo različitog pristupa rješavanju nevaldinih organizacija poput “Zaklade Otvoreno društvo”.

Veliki sorosev plan za Rusiju bi bio preokret u zemlji kojeg bi organizirale nevladine udruge, a koji bi sličio na prosvjede ukrajinskog “Maidana”, no plan je odmah razbijen prije nego je nanio bilo kakvu štetu.

U dokumentima se navodi opsežni popis ciljeva “što mora biti učinjeno” kako bi se destabilizirala Rusija, s naglaskom na mnoge neoliberalnih teme koje Soros koristi da bi zarazio domaći narod i srušio vladu.
 
Dokument u cijelosti možete pročitati OVDJE!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,