Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » Hakirani dokumenti otkrili da je George Soros planirao svrgnuti Putina, no na njemu je slomio zube!

Hakirani dokumenti otkrili da je George Soros planirao svrgnuti Putina, no na njemu je slomio zube!

soros-smijehNedavno objavljeni dokumenti ‘Otvorenog dru┼ítva’ George Sorosa otkrili su da je ameri─Źki milijarder napravio planove da bi svrgnuo predsjednika Putina i destabilizirao Rusiju

Datoteke, preuzete iz vi┼íe od 2500 dokumenata pod nazivom “DC Leaks”, pokazuju kako je Soros iskoristio svoje ogromno bogatstvo za stvaranje globalnog kaosa i poku┼íao instalirati svoj neoliberalni program na radni─Źku klasu.

Dok je Soros je uspio temeljito destabilizirati Europsku uniju promicanjem masovne imigracije i politike otvorenih granica u Europi, podijelio SAD aktivno financiraju─çi organizaciju “Black Lives Matters” i uni┼ítio Ukrajinu nasilnim ilegalnim dr┼żavnim udarom demokratski izabrane vlade pomo─çu jake neonacisti─Źke struje… jedna zemlja koju Soros nije bio u mogu─çnosti slomiti je ruska Federacija.

Ruski politi─Źki pragmatizam i humani sustav vrijednosti ukorijenjen u tradicionalnoj kulturi “nacionalnoj dr┼żavi” najvjerojatnije ljuti Sorosa.

Rusija je Sorosev bijeli kit … bi─çe koje on poku┼íava uhvatiti i ubiti gotovo cijelo desetlje─çe.

Na┼żalost, za Sorosa (i na sre─çu za cijelu planetu) ruska vlada je shvatila kancerogenu prirodu nevladinih organizacija u vlasnistvu George Sorosa, i poduzela odgovaraju─çe preventivne mjere … ┼íto pregledom hakiranih dokumenata koji su procurili u akciji “DC Lekas”, se pokazalo kao vrlo mudar potez.

Ogromna tran┼ía dokumenata koja je procurila u javnost pokazala je koliko su opasni bili ‘Otvoreno dru┼ítvo’ i George Soros za dobrobit i o─Źuvanje Ruske Federacije i ruske kulture.

Glavni objava zapisnika dokumenata razotkriva nadu kojoj je Medvedev kao predsjednik mogao dati nevladinim udrugama i “odrije┼íene ruke” da bi oni kona─Źno razbili ruskog medvjeda.

To je sve isparilo u 2012. godini, kada se Vladimir Putin vratio u Uredu predsjednika.

Sorosevo ‘Otvoreno dru┼ítvo’, o─Źito izvan sebe i razo─Źarano, po─Źinje graditi temelje kako bi izazvalo upravu Vladimir Putina, u svjetlu njegovog vrlo razli─Źitog pristupa rje┼íavanju nevaldinih organizacija poput “Zaklade Otvoreno dru┼ítvo”.

Veliki sorosev plan za Rusiju bi bio preokret u zemlji kojeg bi organizirale nevladine udruge, a koji bi sli─Źio na prosvjede ukrajinskog “Maidana”, no plan je odmah razbijen prije nego je nanio bilo kakvu ┼ítetu.

U dokumentima se navodi opse┼żni popis ciljeva “┼íto mora biti u─Źinjeno” kako bi se destabilizirala Rusija, s naglaskom na mnoge neoliberalnih teme koje Soros koristi da bi zarazio doma─çi narod i sru┼íio vladu.
 
Dokument u cijelosti mo┼żete pro─Źitati OVDJE!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,