Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Mada na svojoj strani ima elitu, Rothschilda i medije – Hillary Clinton neće vidjeti Bijelu kuću!

Mada na svojoj strani ima elitu, Rothschilda i medije – Hillary Clinton neće vidjeti Bijelu kuću!

hillary-govorUZALUD IZ WASHINGTONA TVRDE DA KROZ TRUMPA GOVORI “PUTINOVA PROPAGANDA”

Hillary Clinton, kandidat Demokratske stranke za mjesto američkog predsjednika SAD, kao da je sva u čokoladi.

Na njenoj strani je vladajući predsjednik države, na njenoj strani su The New York Times i The Washington Post, na njenoj strani su – federalni TV kanali. Čini se da joj je pobjedu u džepu.

Do prije samo nekoliko godina, tako bi i bilo – nitko ne bi ni čuo glas njenog rivala Donald Trumpa. Ali sada, u doba novih mrežnih tehnologija, to nije tako lako.

Problem u njenom rajskom vrtu napravio je Julian Assange, koji je već četiri godine zatvoren u ekvadorskoj ambasadi u Londonu. On je prvi objelodanio elektroničku prepisku Demokratske partije, koja je pokazala da su njeni lideri napravili zavjeru na štetu Bernia Sandersa.

Glavni tajnik stranke je morao zbog toga podnesti ostavku, a čovjek koji je iznio prepisku – pronađen je mrtav na ulici u Washingtonu. Ipak, Clinton je uspjela postići dogovor sa Sandersom – on je dobio dobre pare, kupio novu kuću – točnije, imanje, objavio knjigu i legao na rudu, pozivajući svoje pristaše da glasaju za Clintonovu.

A onda je Assange objavio njenu osobnu prepisku i otkrio da je upravo madam Clinton za vrijeme dok je bila državni tajnik opskrbljivala oružjem ISIS (ID). Uz to, rekao je Assange, ona je lagala pod prisegom kada je rekla Senatu da ne zna ništa o opskrbi terorista oružjem.

Assangeova otkrića su mogla biti zataškana, ali njih se dočepao Donald Trump. Optužio je Hillary Clinton i Baracka Obamu da su stvorili Islamsku državu, da simpatiziraju ID i njene ciljeve, da su porodili ID i vodili lažni rat protiv ID, koji je skupo koštao američke porezne obveznike – ali je zato donio pristojan profit gospođi Clinton i njenom fondu.

Rusiji dobro poznati Michael McFaul (bivši veleposlanik SAD u Moskvi), koji uvijek na granici faula, optužio je Trumpa da kroz njega govori Putinova propaganda. Pentagon se uzmuvao – poslije deset (ili 50, prema drugim podacima) tisuća naleta protiv ID, njih i dalje optužuju za pomaganje ID-u! Izbio je veliki skandal. Međutim, Trump i Assange su zaista u pravu.

Isporuka oružja ISIS i samo stvaranje ISIS-a dogodilo se na ovaj način.

Državna tajnica Clinton je uspjela uvjeriti Baracka Obamu (on je, kažu, igrao pasivnu ulogu u toj “priči”) isporučiti oružje neprijatelju režima u Siriji i Libiji. U tu svrhu, velika količina američkog oružja je prodana Kataru.

Sićušna kneževina u Perzijskom zaljevu je svojim velikim budžetom platila oružje i još prebacila veliku sumu novca na račun Fonda Clinton. Oružje je poslano u Bengazi, koji se nalazi u dijelu Libije koji graniči s Egiptom, pobunjenicima-islamskim ekstremistima. Njega su razdijelili sitnim egipatskim huliganima – i ajmo naprijed da svrgnemo Gadafija.

Nakon ubojstva Gadafija, oružje je poslano iz Libije – u Siriju, tamošnjim pobunjenicima. Pritom ni Clinton ni Obama nisu sumnjali da su ti pobunjenici – islamski ekstremisti bliski Al Kaidi.

Objavljena je i supertajna depeša američkog Ministarstva obrane koja to izravno dokazuje:

“Pobunjenici – Al Qaida – Irak – dobro poznaju Siriju i bore se protiv Assadovog režima od samog početka. Zapadne zemlje, zaljevske monarhije i Turska podržavaju njihov plan za zauzimanje Istočne Sirije, gdje će biti moguće stvoriti bazu za podršku, sličnu onoj koja je uspostavljena u Bengaziju, u Libiji” .

Tako je rođen ISIS u Siriji.

Obama i Clinton su doprinijeli i nastanku ID u Iraku. Dok je Irak bio okupiran od strane američkih snaga, još za vrijeme George Busha – mlađeg, Amerikanci su formirali šiitsku vladu u Bagdadu i huškali je protiv sunita, a zatim su je, za vrijeme Clintonove i Obame, napustili, ostavljajući sunitima more oružja i vojne tehnike. Islamistima je preostalo samo da posjedaju u američke “Hummere” i podignu crne barjake.

I potom je Islamska država – kako svjedoče depeše koje je objavio WikiLeaks, a iskoristio ih je Trump – dobivala oružje iz Amerike.

Oružje su Amerikanci isporučivali “umjerenoj oporbi”, ali su znali da odlazi u ruke Al Qaide i Islamske države.

Čelnik militanata ID u Pakistanu priznao je da je oružje dobio od Amerikanaca.

Time je Trump apsolutno argumentirano optužio državnu tajnicu Clinton i predsjednika Obamu. On je rekao: “Islamska država sanja da će za predsjednika SAD biti izabrana Clinton, jer sam ja – kraj za ISIS”.

Tako se pred našim očima otkrila tajna stvaranja terorističkog i ekstremističkog gnijezda. To smo mogli i očekivati ​​- sjećajući se kako su Amerikanci svojevremeno “zatrpali” Afganistan oružjem i doveli bin Ladenove islamiste na vlast u toj zemlji.

Tada se Reagan borio protiv Sovjetskog Saveza, a sada, u Siriji, Clinton i Obama provode volju izraelskog lobija koji sanja o vječnom ratu na Bliskom Istoku.

U Iraku i Siriji oni se bore i protiv iranskog utjecaja. Osim toga, Amerikanci žele poslati milijune izbjeglica u Europu kako bi u potpunosti kolonizirali stari kontinent.

Rusko oružje spašava Europljane i Arape od kolonizacije.

Zbog toga ruski razgovori o zajedničkim sa SAD akcijama protiv Islamske države nisu ništa drugo nego retorika, međutim, neophodna i korisna. Ne treba na svakoj istini odmah inzistirati – to shvaćaju u Kremlju.

Assange je obećao da će uskoro objaviti dodatne dokaze koji povezuju Hillary Clinton s isporukama oružja ID, mada ih je već dovoljno objavljeno. Tada će to doprijeti i do Amerikanaca, a oni će imati mogućnost da prirede iznenađenje u studenom na dan izbora.

Samouvjerena gđa Clinton i demokratski establišment sve više podsjećaju na kolektivnog Borisa Godunova. Smatraju sebe bogomdanim i preziru ne samo Trumpa, veći njegove glasače – radnike i srednju klasu.

Unatoč svemu, sve češće na pamet mi padaju riječi pjesnika: “teško će car Boris zadržati krunu na mudroj glavi”.
 
(fakti.org)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , ,