Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, Featured » Anonymous ima poruku za svijet o strahotama geoin┼żenjeringa (VIDEO)

Anonymous ima poruku za svijet o strahotama geoin┼żenjeringa (VIDEO)

chemtrails-anonyZa vaše prijatelje i obitelj koji su postali tehnološki ovisni i klanjajući se zure u svoje mobitele, prošlo je vrijeme da ih upozorite da jednostavno progledaju

Danas traje globalni vrijeme rata epskih razmjera koje pora┼żava Zemljinu biosferu i sav ┼żivot na Zemlji.

Svi smo udi┼íeno poznate i nepoznate ─Źestice koje su raspr┼íene po nebu uz pomo─ç vojske i komercijalnih zrakoplova.

To nisu normalni contrails kondenzacijski tragovi koja isparavaju nedugo nakon što su ispušteni.

Danas, gdje god se nalazite na planeti, vidjet ─çete uzroke na nebu koje izgledaju poput kri┼żaljke s velikim “X” na nebu.

Vidite li one tanke, ispu┼íne plinove aviona koji se ┼íire poput tinte na papiru i stvaraju izmaglicu koja blokira sun─Źeve zrake?

To nisu normalni uzorci oblaka. To su Chemtrailsi. Vi, va┼ía djeca, va┼íe ┼żivotinje, zemlja, voda i sva ┼żiva bi─ça na Zemlji su pogo─Ĺena tim kemikalijama.

Talijanski supru┼żnici Antonio i Rosario Marciano sastavili su pou─Źan i intenzivan dokumentarni film koji se mora pogledati, pod naslovom “Chemtrails: Tajni rat”. Pogledajte ga:

 

 
Obitelj Marciano nisu sami u širenju poruke koja razotkriva da se cijela zemaljska kugla prska sa otrovnim kemikalijama.

Anonymous je tako─Ĺer poduzeo korake. Oni ┼żele probuditi svijet, da se potakne savjest ─Źovje─Źanstva alarmiranjem na opasne posljedice Chemtrailsa na na┼íu biosferu i na┼ía tijela.

Anonymous je objavio video koji sadr┼żi izvje┼í─çe neustra┼íivog aktivista Dane Wigingtona sa Global Engineering Watch.org.

U ovj globalnoj poruci Anonymousa za 2016., Wigington opisuje neizbje┼żnost katastrofalnih rezultata za ┼żivot na Zemlji – potencijal za kraj ┼żivota – ako ta djelatnost ne prestaje. Chemtrails djelatnost!
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS, Featured · Tags: , , , , ,