Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, Featured » Anonymous ima poruku za svijet o strahotama geoinženjeringa (VIDEO)

Anonymous ima poruku za svijet o strahotama geoinženjeringa (VIDEO)

chemtrails-anonyZa vaše prijatelje i obitelj koji su postali tehnološki ovisni i klanjajući se zure u svoje mobitele, prošlo je vrijeme da ih upozorite da jednostavno progledaju

Danas traje globalni vrijeme rata epskih razmjera koje poražava Zemljinu biosferu i sav život na Zemlji.

Svi smo udišeno poznate i nepoznate čestice koje su raspršene po nebu uz pomoć vojske i komercijalnih zrakoplova.

To nisu normalni contrails kondenzacijski tragovi koja isparavaju nedugo nakon što su ispušteni.

Danas, gdje god se nalazite na planeti, vidjet ćete uzroke na nebu koje izgledaju poput križaljke s velikim “X” na nebu.

Vidite li one tanke, ispušne plinove aviona koji se šire poput tinte na papiru i stvaraju izmaglicu koja blokira sunčeve zrake?

To nisu normalni uzorci oblaka. To su Chemtrailsi. Vi, vaša djeca, vaše životinje, zemlja, voda i sva živa bića na Zemlji su pogođena tim kemikalijama.

Talijanski supružnici Antonio i Rosario Marciano sastavili su poučan i intenzivan dokumentarni film koji se mora pogledati, pod naslovom “Chemtrails: Tajni rat”. Pogledajte ga:

 

 
Obitelj Marciano nisu sami u širenju poruke koja razotkriva da se cijela zemaljska kugla prska sa otrovnim kemikalijama.

Anonymous je također poduzeo korake. Oni žele probuditi svijet, da se potakne savjest čovječanstva alarmiranjem na opasne posljedice Chemtrailsa na našu biosferu i naša tijela.

Anonymous je objavio video koji sadrži izvješće neustrašivog aktivista Dane Wigingtona sa Global Engineering Watch.org.

U ovj globalnoj poruci Anonymousa za 2016., Wigington opisuje neizbježnost katastrofalnih rezultata za život na Zemlji – potencijal za kraj života – ako ta djelatnost ne prestaje. Chemtrails djelatnost!
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS, Featured · Tags: , , , , ,