Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin: Milenijalci su zapadni izum

Putin: Milenijalci su zapadni izum

milenijalci-putinZapadni milenijalci su “ispranog mozga i rastreseni”, ljudi-bebe koji “pozivaju svoju majku, jer im se avokado zaglavio u bradi”, tvrdi Putin, koji kaže da “Rusija nema Milenijalaca”

Predsjednik Putin je identificirao Zapadne Milenijalce kao ključne igrače u borbi za prevlast Novog svjetskog poretka, te predložio da se boji da je generacija Milenijalaca “često beskorisna”.

“Oni su ispranog mozga i ometeni su od stvarnosti i od problema s kojima se suočava naš svijet. Oni su rastreseni, što ih čini beskorisnima”, rekao je Putin.

63-godišnji ruski predsjednik, govoreći u Kremlju, objasnio je da su “reality TV, pametni telefoni, Pokemon Go” odvukli Milenijalce od onoga što se stvarno događa, te da su “pitanja sa kojima oni zapravo stupaju u interakciju, društvena i politička pitanja, zapravo bezvrijedna.”

Putin smatra da mediji i vlada maze Milenijalce, tretirajući ih kao “kućne ljubimce” i potičući ih da se uključe u “bezvrijedna socijalna pitanja”, jer to ih drži podalje od ozbiljnijih problema”, piše izvor iz Kremlja.

“Oni su bili uvjereni da Novi Svjetski Poredak ne postoji, i da ti ljudi ne rade protiv njihovih interesa”, Putin je objasnio, “i to je najveće postignuće za NWO elitu, i za njihove ciljeve. Da bi usmjerili cijelu generaciju očiju negdje drugdje.”

Putin je izrazio razumijevanje za financijske muke zapadnih Milenijalaca, navodeći da su ekonomske poteškoće i neizvjesna budućnost mnogih od njih napravljene “namjerno”.

“Situacija je rezultat namjerno destabiliziranog gospodarstva”, rekao je Putin. “Oni bi se trebali boriti i uzvratiti, ali oni to ne mogu vidjeti. Dakle, oni se bore za druge stvari.”

Na pitanje kako je podigao svoje dvoje djece da bi izbjegao ove zamke, Putin je rekao, “MI nemamo Milenijalace u Rusiji.”

“U Rusiji nemamo mlade ljude koji pozivaju svoje majke, ako im se avokado zaglavi u bradi.”

Putin je objavio poziv na ustanak zapadnih Milenijalaca da “da se izvuku i probude” i “prestati trošiti 25 sata na dan u borbi protiv uzroka na internetu.”

“Svijet van ne duguje život, svijet nije pošteno mjesto, a vi morate naučiti prepoznati prave zlikovce.”

/Milenijalci ili Generacija Y - obuhvaća mlade osobe rođene početkom 80-ih do 2000. Posebnost ove generacije u činjenici je da su rasli u doba najvećih tehnoloških promjena. Oni su prva generacija koja je odrastala na kompjuterima. Njihova mišljenja oblikovana su modemskom vezom, informirani su i zainteresirani, a do svoje 30 žele postići konkretne uspjehe.

Ambicija se nalazi u izloženosti informacijama i novom obliku društvene povezanosti. Ova dobna skupina govori nekoliko stranih jezika, stremi edukaciji, pravdi, a u političkom aspektu većinom je liberalnih stavova./
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,