Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » George Soros: ‘Ja sam Bog, stvorio sam sve’

George Soros: ‘Ja sam Bog, stvorio sam sve’

soros-smijehGeorge Soros tvrdi da je bog i “stvoritelj svega”, ali globalistički milijarder također upozorava da je “samoživi” bog koji vjeruje da “normalna pravila ne vrijede” za njega

“Ja sam sebe zamišljao kao neku vrstu boga … “, on je napisao.

“Ako bi rekao istinu, imao sam neke prilično moćne mesijanske fantazije koje nosim još iz djetinjstva, koje sam osjećao da moram kontrolirati, inače bi me dovele u nevolje.”

Na pitanje britanskih Nezavisnih novine da elaborira tu izjavu, Soros je nalasio: “To je jedna vrsta bolesti, kada se smatrate da ste neka vrsta boga, tvorca svega, ali sam se ugodno osjećao sada kada sam to počeo živjeti.”

Oni koji nisu upoznati s Sorosem vjerojatno bi odbacili tu tvrdnju ništa više nego kao tipično blebetanje od strane nevažnog luđaka. Ali oni koji su slijedili njegovu karijeru i društveno-politička nastojanja da shvatiti da dok bi on mogao biti lud, on je ludi milijarder i milijarderi imaju tendenciju da ne budu irelevantni u svijetu.
Baš suprotno!

Pogotovo ne ludi samoživući milijarder koji vjeruju da normalna pravila ne vrijede za njega.

Soros je saznao da sa ogromnim rezervama neetički zarađenog novca kojeg ima na raspolaganju, on ima moć koja je nezamislivo prihvatljiva. Njegov rad kao samozavjetni “amoralni” financijski špekulant je ostavio milijune ljudi u siromaštvu kad je devalvirao njihove nacionalne valute, i on je kanalizirao toliko gotovine u oblikovanje bivših sovjetskih republika da pridobiju za njegovu naklonost da se kasnije hvalio da je bivši sovjetski imperij sada “Sorosevo carstvo”.

Zloslutno, on je sada okrenuo amoralno oko na unutarnje poslove SAD-a. Vrijedni donator kampanje Hillary Clinton, nedavno je razotkriven od strane WikiLeaksa, te da je Soros izdavao smjernice o vanjskoj politici Hillary Clinton kad je bila državni tajnik – upute koje je slijedila do riječi.

Njegove ogromne donacije američkoj vladajućoj klasi zaradile su mu mjesto u “vladi u sjeni”, povlačenjem lutkarskih konaca iza scene.

Dakle, što Soros misli o naciji koju je emigrirao u iz rodne Mađarske 1956. godine? Mediji, pišu u njegovoj najnovijoj knjizi da je “Mjehur američke nadmoći prijetnja svijetu”. Mi smo postali “supremacijska” nacija.

Usprkos svojoj reputaciji kao međunarodnog filantropa, Soros povremeno postaje iskren o svojoj pravoj prirodi. “Ja sam neka vrsta deus ex mašine”, Soros je izjavio za New York Times je 1994.

“Ja sam nešto neprirodno. Ja sam vrlo komotan sa svojom javnom personom, jer je to ona koju sam stvorio za sebe. Predstavlja različito od onoga što sam ja zapravo. Znate, u mom osobnom svojstvu ja nisam zapravo nesebična filantropska osoba. Ja sam jako sebičan.”

Soros je došao do točke brže kad je objasnio najdublje tajne svoje duše svojem biografu Michael Kaufmanu. “Ja sam vrsta oraha koji želi imati utjecaj”, on je rekao .

No, luđačke vizije globalističkog milijardera ne završavaju ovdje.

“Uz moje fantazije o tome da Bog, ja također imaju vrlo snažne fantazije da sam lud”, rekao je Soros na britanskoj televiziji Soros. “U stvari, moj djed je zapravo bio paranoičan. Imam puno ludila u mojoj obitelji. Do sada sam ja to izbjegao.”

U svojoj knjizi “Soros o Sorosu”, on kaže: “Ne prihvaćam pravila koja nameću drugi …. I u razdobljima promjene režima, ne vrijede uobičajena pravila.”

Jasno je da Soros smatra da je sam netko tko je u biti sposoban odrediti koja su to “normalna pravila koja se trebaju i ne trebaju primjenjivati.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,