Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Sotonisti─Źki ritual u CERN-u pokrenuo veliku istragu, upitna sigurnost cijelog postrojenja

Sotonisti─Źki ritual u CERN-u pokrenuo veliku istragu, upitna sigurnost cijelog postrojenja

cern-ritual─îudan ritual se dogodio nedavno jedne no─çi iza pono─çi u CERN-u ispred kipa bo┼żice Shive

Europski centar za nuklearna istra┼żivanja (CERN) pokrenuo je istragu nakon objave videofilma, parodije o prino┼íenju ljudske ┼żrtve snimljene no─çu u njihovim prostorijama zbog ─Źega postaje upitna sigurnost tog najve─çeg znanstvenog laboratorija na svijetu.

Video postavljen na internetu 11. kolovoza pregledan je blizu 100 tisu─ça puta, a pokazuje nekoliko osoba zamagljenih lica koje izvode obred pred kipom bo┼żice Shive u dvori┼ítu CERN-a, na francusko-┼ívicarskoj granici, nedaleko od ┼Żeneve.

“Taj video je snimljen unutar na┼íe ograde, ali bez na┼íe dozvole i znanja”, napisala je glasnogovornica CERN-a u elektroni─Źkoj poruci. Rekla je da je centar otvorio unutarnju istragu.

Videofilm su odmah prenijele stranice sklone teoriji zavjere koji tvrde da se u CERN-u izvode sotonisti─Źki ritualna ┼żrtvovanja.

Osim ┼íto taj video nalikuje masonskim obredima, iako mainstream mediji ka┼żu da se radi o ┼íali, ipak se postavlja pitanja o razini sigurnosti tog znanstvenog laboratorija.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,