Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GEORGE SOROS JE HAKIRAN: Tisuće dokumenata razotkrilo izbornu manipulaciju, organizaciju obojenih revolucija i migrantske krize!

GEORGE SOROS JE HAKIRAN: Tisuće dokumenata razotkrilo izbornu manipulaciju, organizaciju obojenih revolucija i migrantske krize!

soros-hakiranje-dokumentiHakeri su objavili u javnosti više od 2 tisuće dokumenata vezano za Fondaciju otvorenog društva koju vodi američki milijarder George Soros, a koji otkrivaju planove rada, strategije, prioritete i druge Soros aktivnosti i obuhvaćaju izvještaje o europskim izborima, migracijama i obojenim revolucijama u Europi

Navodi se da iza procurjelih dokumenata stoje američki aktivisti koji žele predstave istinu o “procesu donošenja odluka SAD, kao i o ključnim elementima američkog političkog života”.

Američki stručnjaci za sigurnost, ipak za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere.

Američki sigurnosni stručnjaci, međutim, Američki stručnjaci za sigurnost, ipak za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere, prema Bloombergu, na sličan način kao što smo vidjeli u nedavnom curenju dokumenata američke DNC Demokratske stranke Hillary Clinton.

Prema navodima glasnogovornice FBI Lore Silber, hakeri su podatke o Fondaciji za otvoreno društvo objavili najprije u lipnju. Ona je rekla da je istraga pokazala upade na internu mrežu koju koriste članovi odbora, osoblje i partneri Soros fondacije.

Hakeri su otkrili i emailove bivšeg generala NATO-a Philip Breedlovea u kojima se vidi njegov pokušaj da isprovocira američkog predsjednika Baracka Obamu da započne sukob s Rusijom. Breedlove je rekao da su ukradeni emailovi bili dio državne obavještajne operacije.
 

Podsjeća se da je WikiLeaks prije nekoliko dana objavio da je milijarder George Soros 2011. davao upute Hillary Clinton kako pristupiti tadašnjim nemirima u Albaniji.
 

 
Jedan od dokumenata prikazuje Soroseve planove kako bi se suprotstavili ruskoj politici i tradicionalnm vrijednostima. U dokumentu, možemo vidjeti zahtjev od 500,000 iz američkog proračuna za program “Otvorenog društva” osmišljenog kako bi se suprotstavilo ruskom utjecaju među europskim demokracijama.

U današnjem računalnom dobu, oligarsi teško održavaju svoju nevinost zahvaljujući herojskim akcijama hakera. Ali prema logici malo po malo, njihove maske se povlače i njihova kaznena djela bivaju izložena.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,