Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GEORGE SOROS JE HAKIRAN: Tisu─çe dokumenata razotkrilo izbornu manipulaciju, organizaciju obojenih revolucija i migrantske krize!

GEORGE SOROS JE HAKIRAN: Tisu─çe dokumenata razotkrilo izbornu manipulaciju, organizaciju obojenih revolucija i migrantske krize!

soros-hakiranje-dokumentiHakeri su objavili u javnosti vi┼íe od 2 tisu─çe dokumenata vezano za Fondaciju otvorenog dru┼ítva koju vodi ameri─Źki milijarder George Soros, a koji otkrivaju planove rada, strategije, prioritete i druge Soros aktivnosti i obuhva─çaju izvje┼ítaje o europskim izborima, migracijama i obojenim revolucijama u Europi

Navodi se da iza procurjelih dokumenata stoje ameri─Źki aktivisti koji ┼żele predstave istinu o “procesu dono┼íenja odluka SAD, kao i o klju─Źnim elementima ameri─Źkog politi─Źkog ┼żivota”.

Ameri─Źki stru─Źnjaci za sigurnost, ipak za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere.

Ameri─Źki sigurnosni stru─Źnjaci, me─Ĺutim, Ameri─Źki stru─Źnjaci za sigurnost, ipak za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere, prema Bloombergu, na sli─Źan na─Źin kao ┼íto smo vidjeli u nedavnom curenju dokumenata ameri─Źke DNC Demokratske stranke Hillary Clinton.

Prema navodima glasnogovornice FBI Lore Silber, hakeri su podatke o Fondaciji za otvoreno dru┼ítvo objavili najprije u lipnju. Ona je rekla da je istraga pokazala upade na internu mre┼żu koju koriste ─Źlanovi odbora, osoblje i partneri Soros fondacije.

Hakeri su otkrili i emailove biv┼íeg generala NATO-a Philip Breedlovea u kojima se vidi njegov poku┼íaj da isprovocira ameri─Źkog predsjednika Baracka Obamu da zapo─Źne sukob s Rusijom. Breedlove je rekao da su ukradeni emailovi bili dio dr┼żavne obavje┼ítajne operacije.
 

Podsjeća se da je WikiLeaks prije nekoliko dana objavio da je milijarder George Soros 2011. davao upute Hillary Clinton kako pristupiti tadašnjim nemirima u Albaniji.
 

 
Jedan od dokumenata prikazuje Soroseve planove kako bi se suprotstavili ruskoj politici i tradicionalnm vrijednostima. U dokumentu, mo┼żemo vidjeti zahtjev od 500,000 iz ameri─Źkog prora─Źuna za program “Otvorenog dru┼ítva” osmi┼íljenog kako bi se suprotstavilo ruskom utjecaju me─Ĺu europskim demokracijama.

U dana┼ínjem ra─Źunalnom dobu, oligarsi te┼íko odr┼żavaju svoju nevinost zahvaljuju─çi herojskim akcijama hakera. Ali prema logici malo po malo, njihove maske se povla─Źe i njihova kaznena djela bivaju izlo┼żena.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,