Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ISTINA JE RAZOTKRIVENA! Stjuardesa priznala da se putnici u zrakoplovu rutinski špricaju pesticidima i otrovima (VIDEO)

ISTINA JE RAZOTKRIVENA! Stjuardesa priznala da se putnici u zrakoplovu rutinski špricaju pesticidima i otrovima (VIDEO)

stjuardesa-zrakoplovVideo koji je isplivao na svjetlo dana pokazuje kako stjuardese prskaju otrovnim pesticidima u kabini zrakoplova, dok su putnici ukrcani

Video je otkrio iscjelitelj prirodnog zdravlja Jonathan Landman, koji pokazuje kako zaposlenici avio kompanije rutinski špricaju pesticide u zrakoplovu kao dio procesa koji se zove “dezinsekcija”!!!

Naturalblaze.com izvještava da je video Landsmana objavljen na portalu RiseEarth, pokazao kako stjuardese jednog zračnog prijevoznika vrše dezinsekciju kabine zrakoplova, do su putnici bili prisutni.

Jedan putnik je tada počeo snimati stjuardesu kako šprica pesticide sa izrazom lica koji izražava gađenje. Kada je stjuardesa shvatila da snima, ona se snažno usprotivila snimanju. Zašto se usprotivila kada je to legalno? Ili možda nije…

Landsman je rekao da su njegova istraživanja dokazala da Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) odobravaju prskanje kabine zrakoplova onim što se opisuje kao “brzo-djelujući insekticid.”

Landsman je rekao da se prskanje obavlja kada su putnici u avionu, neposredno prije polijetanja!!!

Neke zrakoplovne kompanije prskaju svoje avione insekticidom, prije nego što se putnici ukrcaju na zrakoplov.

Prema Landsmanu, otkriveno je da Odjel za transport Sjedinjenih Američkih Država (DOT) i WHO aktivno savjetuju zrakoplovne kompanije da špricaju kabine svojih prijevoznika. Landsman je citirao DOT koji je rekao da je namjera špricanja kabina ovim otrovom zapravo radi zaštite javnog zdravlja, usjeva, poljoprivrede i okoliša.

Landsmanu je otkrilo da najčešći pesticid kojim se prskaju kabine zrakoplova su sintetski piretroidi, posebno permetrin i d-phenothrin. Ovi pesticidi ubijaju insekte napadajući njihov živčani sustav. Landsman se pitao: što te kemikalije rade ljudskom živčanom sustavu, otkrivajući da su brojna istraživanja vezala permetrin s Parkinsonovom bolešću.

“Ovo je zaista odvratan ponašanje: Ove toksične kemikalije također se primjenjuju izravno na unutarnjim površinama zrakoplova, a da stvar bude gora, putnici udišu čitavo vrijeme ovo sranje svojim plućima. Jeste li se ikada osjetili bolesnim nakon letenja, samo pretpostavljajući da je “jetlag” ili virus kojeg si možda pokupio od nekog drugog putnika? Pa, razmislite opet!

Možda ste bili izloženi insekticidima, pesticidima i drugim otrovnim kemikalijama – koje namjerno koriste zrakoplovne kompanije. Mislim da bi putnici trebali biti ogorčeni kada bi saznali da se otrovne kemikalije sada raspršuju u unutrašnjosti aviona na redovitoj bazi – za vrijeme leta, dok su putnici u zrakoplovu, i to je istina – vlada Sjedinjenih Država zapravo podržava ovaj plan trovanja putnika”, napisao je Landsman.

On je rekao da su neki putnici već izvijestili su negativnim zdravstvenim učincima ovog špricanja i izloženosti otrovnim kemikalijama na letovima. Prema Landsmanu, putnici su izvijestili simptome slične gripi, probleme sa sinusima, osip, glavobolje i otečene zglobove neposredno nakon putovanja.

“Prskanje toksičnim kemikalijama kao što su pesticidi ili insekticidu u zatvorenom, pod pritiskom u kabini aviona je zabrinjavajuće i alarmantno. To je napad na osjetila i živčani sustav putnika u avionu. Oni koji imaju već postojeće zdravstveno stanje ili oslabljen imunološki sustavu su podložni još većem riziku učinka ŠPRICANJA na zdravlje”, rekao je Landsman.

Međutim, unatoč svim tim zdravstvenim problemima, WHO je umanjio rizik od pesticida po zdravlje. Organizacija je rekla da nema dokaza da pesticidi izazvaju opasnost po ljudsko zdravlje, i da su sprejevi sigurni.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,