Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ISTINA JE RAZOTKRIVENA! Stjuardesa priznala da se putnici u zrakoplovu rutinski ┼ípricaju pesticidima i otrovima (VIDEO)

ISTINA JE RAZOTKRIVENA! Stjuardesa priznala da se putnici u zrakoplovu rutinski špricaju pesticidima i otrovima (VIDEO)

stjuardesa-zrakoplovVideo koji je isplivao na svjetlo dana pokazuje kako stjuardese prskaju otrovnim pesticidima u kabini zrakoplova, dok su putnici ukrcani

Video je otkrio iscjelitelj prirodnog zdravlja Jonathan Landman, koji pokazuje kako zaposlenici avio kompanije rutinski ┼ípricaju pesticide u zrakoplovu kao dio procesa koji se zove “dezinsekcija”!!!

Naturalblaze.com izvje┼ítava da je video Landsmana objavljen na portalu RiseEarth, pokazao kako stjuardese jednog zra─Źnog prijevoznika vr┼íe dezinsekciju kabine zrakoplova, do su putnici bili prisutni.

Jedan putnik je tada po─Źeo snimati stjuardesu kako ┼íprica pesticide sa izrazom lica koji izra┼żava ga─Ĺenje. Kada je stjuardesa shvatila da snima, ona se sna┼żno usprotivila snimanju. Za┼íto se usprotivila kada je to legalno? Ili mo┼żda nije…

Landsman je rekao da su njegova istra┼żivanja dokazala da Me─Ĺunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) odobravaju prskanje kabine zrakoplova onim ┼íto se opisuje kao “brzo-djeluju─çi insekticid.”

Landsman je rekao da se prskanje obavlja kada su putnici u avionu, neposredno prije polijetanja!!!

Neke zrakoplovne kompanije prskaju svoje avione insekticidom, prije nego što se putnici ukrcaju na zrakoplov.

Prema Landsmanu, otkriveno je da Odjel za transport Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava (DOT) i WHO aktivno savjetuju zrakoplovne kompanije da ┼ípricaju kabine svojih prijevoznika. Landsman je citirao DOT koji je rekao da je namjera ┼ípricanja kabina ovim otrovom zapravo radi za┼ítite javnog zdravlja, usjeva, poljoprivrede i okoli┼ía.

Landsmanu je otkrilo da naj─Źe┼í─çi pesticid kojim se prskaju kabine zrakoplova su sintetski piretroidi, posebno permetrin i d-phenothrin. Ovi pesticidi ubijaju insekte napadaju─çi njihov ┼żiv─Źani sustav. Landsman se pitao: ┼íto te kemikalije rade ljudskom ┼żiv─Źanom sustavu, otkrivaju─çi da su brojna istra┼żivanja vezala permetrin s Parkinsonovom bole┼í─çu.


“Ovo je zaista odvratan pona┼íanje: Ove toksi─Źne kemikalije tako─Ĺer se primjenjuju izravno na unutarnjim povr┼íinama zrakoplova, a da stvar bude gora, putnici udi┼íu ─Źitavo vrijeme ovo sranje svojim plu─çima. Jeste li se ikada osjetili bolesnim nakon letenja, samo pretpostavljaju─çi da je “jetlag” ili virus kojeg si mo┼żda pokupio od nekog drugog putnika? Pa, razmislite opet!

Mo┼żda ste bili izlo┼żeni insekticidima, pesticidima i drugim otrovnim kemikalijama – koje namjerno koriste zrakoplovne kompanije. Mislim da bi putnici trebali biti ogor─Źeni kada bi saznali da se otrovne kemikalije sada raspr┼íuju u unutra┼ínjosti aviona na redovitoj bazi – za vrijeme leta, dok su putnici u zrakoplovu, i to je istina – vlada Sjedinjenih Dr┼żava zapravo podr┼żava ovaj plan trovanja putnika”, napisao je Landsman.

On je rekao da su neki putnici ve─ç izvijestili su negativnim zdravstvenim u─Źincima ovog ┼ípricanja i izlo┼żenosti otrovnim kemikalijama na letovima. Prema Landsmanu, putnici su izvijestili simptome sli─Źne gripi, probleme sa sinusima, osip, glavobolje i ote─Źene zglobove neposredno nakon putovanja.

“Prskanje toksi─Źnim kemikalijama kao ┼íto su pesticidi ili insekticidu u zatvorenom, pod pritiskom u kabini aviona je zabrinjavaju─çe i alarmantno. To je napad na osjetila i ┼żiv─Źani sustav putnika u avionu. Oni koji imaju ve─ç postoje─çe zdravstveno stanje ili oslabljen imunolo┼íki sustavu su podlo┼żni jo┼í ve─çem riziku u─Źinka ┼áPRICANJA na zdravlje”, rekao je Landsman.

Me─Ĺutim, unato─Ź svim tim zdravstvenim problemima, WHO je umanjio rizik od pesticida po zdravlje. Organizacija je rekla da nema dokaza da pesticidi izazvaju opasnost po ljudsko zdravlje, i da su sprejevi sigurni.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,