Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » PROF. DR VELIMIR ABRAMOVIĆ OTKRIVA: SVA MJERENJA MOJIH PRIJATELJA, KOJI PRATE HAARP, BIVŠIH VOJNIH STRUČNJAKA I INŽENJERA, POTVRĐUJU DA SE IZNAD BALKANA VEĆ VIŠE PUTA KORISTILO METEOROLOŠKO ORUŽJE, IZAZIVAJUĆI POPLAVE I TORNADA! (VIDEO)

PROF. DR VELIMIR ABRAMOVIĆ OTKRIVA: SVA MJERENJA MOJIH PRIJATELJA, KOJI PRATE HAARP, BIVŠIH VOJNIH STRUČNJAKA I INŽENJERA, POTVRĐUJU DA SE IZNAD BALKANA VEĆ VIŠE PUTA KORISTILO METEOROLOŠKO ORUŽJE, IZAZIVAJUĆI POPLAVE I TORNADA! (VIDEO)

abramovic-haarpU eksluzivnom intervjuu za A1MK profesor dr Velimir Abramović govori o negativnim posljedicama eksperimenata na vremenske pojave …

Svjedoci smo da se na Balkanu dešavaju prilično neobične vremenske nepogode. Smatrate li da su posljedica upotrebe HAARP tehnologije?

Sva mjerenja mojih prijatelja, koji prate HAARP, bivših vojnih stručnjaka, kao i inženjera “Teslijanaca”, koji u vikendicama imaju privatni laboratorij i prilagođene mjerne instrumente vlastite konstrukcije – pokazuju da se na Balkanu već više puta umjetno utjecalo na atmosferu, ionosferu i uopće na geofizički sustav izabranih lokaliteta na Balkanu.

HAARP – High frequency Active Auroral Research Program (Istraživački Program aktivacije Polarne Zore visokim frekvencijama). Vrlo detaljni opisi HAARP tehnologije dostupne su svima na Internetu. Sve je počelo 1899. u Colorado Springsu u Teslinom laboratoriju, kada su Tesla i njegov suradnik Cito, eksperimentirajući s elektromagnetskim poljima raznih osobina (frekvencija, faza, modulacija amplitude) slučajno unutar laboratorija izazvali jaku kišu, pa su uslijed vlage počela električna pražnjenja među transformatorima i on i Cito su jedva uspjeli neozlijeđeni istrčati van.

Tesla je odmah shvatio da se na klimu može utjecati elektromagnetski i o tome više puta pisao 1900.g. Zatim je bio prvi koji je ispitivao osobine ionosfere, u srpnju 1903. je ekscitirajući ionosfere tornjem Wardenclyffe “zapalio nebo” nad oceanom kod New Yorka u dužini od 200 kilometara. Te tehnike su od onda vrlo usavršene.

Objasnite nam profesore na koji način se točno usmjeravaju cikloni na točno određeno područje.

Svaki sloj atmosfere (sve do egzosfere) ima posebnu temperaturu, vjetrove, elektrostatičke i elektromagnetske osobine, koje su podrobno proučene. Direktna proizvodnja ciklone nad zadanom teritorijem spada u najjednostavnije HAARP operacije.

Prvo se ionosfera nad određenim područjem zagrijava emiterima visokih frekvencija tako da se razredima i oblikuje kalotu (polusferno područje) niskog tlaka koja koncentrira oblake i slobodnu vlagu troposfere nad ciljanim postavljanjem na visini od oko 10 km. Naravno, lakše se postiže koncentracija vlage ukoliko već postoji prirodno ciklonalne polje.

Odavno se zna, da se sa višeg ionosferskog sloja (oko 60 km visine), može kontrolirati elektromagnetika troposfere (počinje oko 10 km visine), odnosno postotak vlage, i ujedno dodatnim emisijama visokih frekvencija iz antenskih polja sa zemlje vezati ​​troposferski dušik i kisik, uslijed čega se energija ionosfere sabija do troposfere što omogućava manipulaciju polaritetima iona, a što je vrlo važno za naglo izazivanje velikih vodenih padavina.

Ima i drugih klimatskih eksperimenata koji su ovdje nedavno probani, primjerice grad veličine oraha koji je iz vedra neba pogodio isključivo centar Beograda prije oko dva mjeseca i kojem su prethodile trenutne anomalije u rasponu elektromagnetskih frekvencija atmosfere.

Prirodni grad nastaje u oblacima koji se zovu kumulonimbusi, koji imaju jaku uzlaznu struju. Događa se da snažne zračne struje odvuku vodene kapi iz oblaka u više slojeve gdje je temperatura niža, ali je on obično veličine od 0,5 do 5 centimetara na prednjoj fronti oluje.

Tu ulazne struje zadržavaju kišu sprečavajući je da pada na zemlju. Zaleđene kišne kapi osciliraju gore – dolje i u presjeku gradnoga leda, mogu se viđeti slojevi koji određuju koliko je puta taj proces ponovio.

Naravnio ako se impulsnim laserima grije zrak ispod kumulonimbusa, onda se volumen gradnoga leda može strahovito povećati. Najveći umjetno grad je padao u Bangladešu 1986. godine; težina pojedinih ledenih kugli je bila čak 13,6 kilograma, a na granici SAD i Kanade 1998. godine, grad je padao čitavih devet dana.

Zbog čega je Makedonija “napadnuta HAARP-om”?

Već se uvelike priča o tome da se mora mijenjati sadašnja državna konstelacija na Balkanu, odnosno državne granice. Dan prije Skopskog potopa, od prijatelja milijardera čuo sam da je za novog predsjednika Ujedinjenih naroda predviđen upravo makedonski kandidat – Srđan Kerim.

Vidjet ćemo, ali ništa logičnije od toga. U svakom slučaju slijedi razdoblje dramatičnih promjena. Intencija ezoterijske svjetske vlade je stvaranje etnički čistih država, ma koliko one bile teritorijalno male ili velike. To je nužan uvjet da se u svjetskim razmjerima najzad ukinu državne granice koje su u naše doba interneta potpuno nadvladane, postale besmislene.

Godine 1993. došlo se do otkrića da se u nižim slojevima atmosfere Zemlje nalazi takva masa vodene pare, koja se može usporediti s Amazonom. Ta “rijeka” nad nama je doslovno pokretački mehanizam kretanja vode iz ekvatorijalnog područja prema polovima.

Širina joj je od 650-750 km, a dužina oko 8.000 km, a “teče” nad nama na visini od samo 3 km s protokom od 165 milijuna kg / s vode.

U Sjevernoj i u Južnoj Zemljinoj hemisferi otkriveno je još 5 takvih “rijeka” na visini od 3 km, slične protočne moći. Ali, da bi ta voda pala na zemlju moraju se kao okidač proizvesti munje posebnih karakteristika.

Pismo koje sam jučer dobio od prijateljice iz Skopja vrlo je indikativno; “800 munja za 3-4 sata, intenzivnih i vrlo čudnog oblika. Oblaci isto tako netipični, koji stoje u mjestu sipajući “kišne bombe” i unatoč vjetru od 70km / sat.

Koliko smatrate da politička zbivanja utječu na to da neka zemlja bude dio eksperimentiranja s vremenskim uvjetima?

Već duže je u uporabi vojni termin “neoružanim oblici agresije” za koje se danas osnovano tvrdi da su učinkovitiji od klasičnih oružanih, jer liče na prirodne nepogode, pa se u kontroliranim medijima nastoji u javnosti održava uvjerenje da nije u pitanju neprijatelj, to jest ljudski faktor.

Ali, kolektivna narodna intuicija nadilazi dimnu zavjesu medija i prozire neistinita objašnjenja korumpiranih stručnjaka, i na jedan urođeni, neposredan način, ljudi, vođeni unutarnjim glasom točno znaju da su ovakve neobične “prirodne pojave” kao ciklon 2014. u Hrvatstkoj, Srbiji i BiH ili nebeski potop prije neki dan u Skopju – čisto politički motivirani ekspertimenti visoke tehnologije.

O modifikaciji klime kao načinu da se kod neprijateljskih država izazovu duge suše i poplave, u svojoj knjizi “Između dva doba”, pisao je još 1970. godine Zbigniew Brzezinski, bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost SAD, posebno naglašavajući ekonomičnost ovakvog ratovanja …

Prema Vašem mišljenju, zbog čega su balkanske zemlje postale meta ovakvih prljavih igara?

Cijeli svijet je u grču transformacije u novu planetarnu civilizaciju čiji će ujedinjujući faktor biti Nova duhovnost znanosti. Model svjetskog društva lomi se na nama, nastaje upravo ovdje. Posred Balkana pruža se nevidljiva granica Zapadnog i Istočnog Svijeta, koja u izgradnji planetarnog društva mora biti ukinuta, a razlike nadmašene.

Informatička globalna civilizacija koja ubrzano prelazi u scijentističku, znanstvenu, donosi nam potpuno novu duhovnost, jedan novi oblik duboke znanstvene metafizike koji će prevazići postojeće religije, rasne i etničke razlike, podizanjem kolektivne svijesti čovječanstva na jedan mnogo viši nivo.

Na toj razini bit će nam jasno da postoji objektivna svemirska etika: dobro je harmonija ljudskih bića međusobno, i sa okolinom, a zlo je dishramonija, koju izaziva pokušaj vladanja nad ljudima i stvarima na način koji je u Svemiru povratna sprega: svaka pogrešna ljudska akcija na planetu ili na ljude vraća nam se u obliku dekompozicije, razaranja našeg sustava.

Ograničene, sužene moralne norme i potrebe, kao što su imperijalne, vojno-nacionalne, profitno-gospodarske, sektaško-religijske i slične, oblici su slijepog pokušaja dominacije ljudskog neznanja. Sve to koje poslije izvjesnog vremena svemirski zakoni ukidaju i brišu iz svemirske memorije.

Na koji način države mogu zaštititi od negativnih posljedica HAARP-a?

Balkanske države su slabe, potpuno okupirane i u njima se sustižu jaki vektori tako moćnih interesa da se ovakve marionetske, kakve su, ne mogu suprotstaviti tehnološki visoko razvijenim klimatološkim i neuro-fizičkim oružjima iz jednostavnog razloga što ni najmanje ne kontroliraju znanstveni sektor svojih vojski ili instituta.

Iako u svakoj od Balkanskih zemalja ima priličan broj specijalista, prije svega inženjera i fizičara, koji imaju znanja da tehnički neutraliziraju varijante HAARP-a kao i druga umjetna djelovanja na život stanovništva, ti pojedinci nemaju potrebnu logistiku, niti njihove države smiju im je omoguće. Ljudska, populacija na Balkanu svedena je na ulogu bespomoćnih zamoraca u znanstvenim laboratorijima, i to je općepoznato.

Druga je stvar što ovi teški neuro-materijalni i psihosomatski uvjeti u kojima živimo jesu idealni uzroci ubrzane evolucije svijesti: razvija se individualna duhovnost, nadareni ljudi radikalno se oslobađaju stega tradicionalnih vidova mišljenja i vjerovanja tako da se u pojedincima budi arhigen predantickog Uma koji je u bazi prije svega Zapadne civilizacije.

A ona je u agoniji, u samrtnoj krizi iz koje je mogu spasiti samo genijalne individue, sposobne ponovno intelektualno proživjeti povijesne temelje zapadne misli i predvoditi duhovno-moralnu revoluciju u suvremenoj znanosti i tehnologiji, baš onako kao je to sasvim jasno postavio i već pokušao – Nikola Tesla.

Pogledajte video:
 

 
(cicelicka.xyz)

Filed under: KLIMA, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,