Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » PROF. DR VELIMIR ABRAMOVI─ć OTKRIVA: SVA MJERENJA MOJIH PRIJATELJA, KOJI PRATE HAARP, BIV┼áIH VOJNIH STRU─îNJAKA I IN┼ŻENJERA, POTVR─ÉUJU DA SE IZNAD BALKANA VE─ć VI┼áE PUTA KORISTILO METEOROLO┼áKO ORU┼ŻJE, IZAZIVAJU─ćI POPLAVE I TORNADA! (VIDEO)

PROF. DR VELIMIR ABRAMOVI─ć OTKRIVA: SVA MJERENJA MOJIH PRIJATELJA, KOJI PRATE HAARP, BIV┼áIH VOJNIH STRU─îNJAKA I IN┼ŻENJERA, POTVR─ÉUJU DA SE IZNAD BALKANA VE─ć VI┼áE PUTA KORISTILO METEOROLO┼áKO ORU┼ŻJE, IZAZIVAJU─ćI POPLAVE I TORNADA! (VIDEO)

abramovic-haarpU eksluzivnom intervjuu za A1MK profesor dr Velimir Abramovi─ç govori o negativnim posljedicama eksperimenata na vremenske pojave …

Svjedoci smo da se na Balkanu de┼íavaju prili─Źno neobi─Źne vremenske nepogode. Smatrate li da su posljedica upotrebe HAARP tehnologije?

Sva mjerenja mojih prijatelja, koji prate HAARP, biv┼íih vojnih stru─Źnjaka, kao i in┼żenjera “Teslijanaca”, koji u vikendicama imaju privatni laboratorij i prilago─Ĺene mjerne instrumente vlastite konstrukcije – pokazuju da se na Balkanu ve─ç vi┼íe puta umjetno utjecalo na atmosferu, ionosferu i uop─çe na geofizi─Źki sustav izabranih lokaliteta na Balkanu.

HAARP – High frequency Active Auroral Research Program (Istra┼żiva─Źki Program aktivacije Polarne Zore visokim frekvencijama). Vrlo detaljni opisi HAARP tehnologije dostupne su svima na Internetu. Sve je po─Źelo 1899. u Colorado Springsu u Teslinom laboratoriju, kada su Tesla i njegov suradnik Cito, eksperimentiraju─çi s elektromagnetskim poljima raznih osobina (frekvencija, faza, modulacija amplitude) slu─Źajno unutar laboratorija izazvali jaku ki┼íu, pa su uslijed vlage po─Źela elektri─Źna pra┼żnjenja me─Ĺu transformatorima i on i Cito su jedva uspjeli neozlije─Ĺeni istr─Źati van.

Tesla je odmah shvatio da se na klimu mo┼że utjecati elektromagnetski i o tome vi┼íe puta pisao 1900.g. Zatim je bio prvi koji je ispitivao osobine ionosfere, u srpnju 1903. je ekscitiraju─çi ionosfere tornjem Wardenclyffe “zapalio nebo” nad oceanom kod New Yorka u du┼żini od 200 kilometara. Te tehnike su od onda vrlo usavr┼íene.

Objasnite nam profesore na koji na─Źin se to─Źno usmjeravaju cikloni na to─Źno odre─Ĺeno podru─Źje.

Svaki sloj atmosfere (sve do egzosfere) ima posebnu temperaturu, vjetrove, elektrostati─Źke i elektromagnetske osobine, koje su podrobno prou─Źene. Direktna proizvodnja ciklone nad zadanom teritorijem spada u najjednostavnije HAARP operacije.

Prvo se ionosfera nad odre─Ĺenim podru─Źjem zagrijava emiterima visokih frekvencija tako da se razredima i oblikuje kalotu (polusferno podru─Źje) niskog tlaka koja koncentrira oblake i slobodnu vlagu troposfere nad ciljanim postavljanjem na visini od oko 10 km. Naravno, lak┼íe se posti┼że koncentracija vlage ukoliko ve─ç postoji prirodno ciklonalne polje.

Odavno se zna, da se sa vi┼íeg ionosferskog sloja (oko 60 km visine), mo┼że kontrolirati elektromagnetika troposfere (po─Źinje oko 10 km visine), odnosno postotak vlage, i ujedno dodatnim emisijama visokih frekvencija iz antenskih polja sa zemlje vezati ÔÇőÔÇőtroposferski du┼íik i kisik, uslijed ─Źega se energija ionosfere sabija do troposfere ┼íto omogu─çava manipulaciju polaritetima iona, a ┼íto je vrlo va┼żno za naglo izazivanje velikih vodenih padavina.

Ima i drugih klimatskih eksperimenata koji su ovdje nedavno probani, primjerice grad veli─Źine oraha koji je iz vedra neba pogodio isklju─Źivo centar Beograda prije oko dva mjeseca i kojem su prethodile trenutne anomalije u rasponu elektromagnetskih frekvencija atmosfere.

Prirodni grad nastaje u oblacima koji se zovu kumulonimbusi, koji imaju jaku uzlaznu struju. Doga─Ĺa se da sna┼żne zra─Źne struje odvuku vodene kapi iz oblaka u vi┼íe slojeve gdje je temperatura ni┼ża, ali je on obi─Źno veli─Źine od 0,5 do 5 centimetara na prednjoj fronti oluje.

Tu ulazne struje zadr┼żavaju ki┼íu spre─Źavaju─çi je da pada na zemlju. Zale─Ĺene ki┼íne kapi osciliraju gore – dolje i u presjeku gradnoga leda, mogu se vi─Ĺeti slojevi koji odre─Ĺuju koliko je puta taj proces ponovio.

Naravnio ako se impulsnim laserima grije zrak ispod kumulonimbusa, onda se volumen gradnoga leda mo┼że strahovito pove─çati. Najve─çi umjetno grad je padao u Banglade┼íu 1986. godine; te┼żina pojedinih ledenih kugli je bila ─Źak 13,6 kilograma, a na granici SAD i Kanade 1998. godine, grad je padao ─Źitavih devet dana.

Zbog ─Źega je Makedonija “napadnuta HAARP-om”?

Ve─ç se uvelike pri─Źa o tome da se mora mijenjati sada┼ínja dr┼żavna konstelacija na Balkanu, odnosno dr┼żavne granice. Dan prije Skopskog potopa, od prijatelja milijardera ─Źuo sam da je za novog predsjednika Ujedinjenih naroda predvi─Ĺen upravo makedonski kandidat – Sr─Ĺan Kerim.

Vidjet ─çemo, ali ni┼íta logi─Źnije od toga. U svakom slu─Źaju slijedi razdoblje dramati─Źnih promjena. Intencija ezoterijske svjetske vlade je stvaranje etni─Źki ─Źistih dr┼żava, ma koliko one bile teritorijalno male ili velike. To je nu┼żan uvjet da se u svjetskim razmjerima najzad ukinu dr┼żavne granice koje su u na┼íe doba interneta potpuno nadvladane, postale besmislene.

Godine 1993. do┼ílo se do otkri─ça da se u ni┼żim slojevima atmosfere Zemlje nalazi takva masa vodene pare, koja se mo┼że usporediti s Amazonom. Ta “rijeka” nad nama je doslovno pokreta─Źki mehanizam kretanja vode iz ekvatorijalnog podru─Źja prema polovima.


┼áirina joj je od 650-750 km, a du┼żina oko 8.000 km, a “te─Źe” nad nama na visini od samo 3 km s protokom od 165 milijuna kg / s vode.

U Sjevernoj i u Ju┼żnoj Zemljinoj hemisferi otkriveno je jo┼í 5 takvih “rijeka” na visini od 3 km, sli─Źne proto─Źne mo─çi. Ali, da bi ta voda pala na zemlju moraju se kao okida─Ź proizvesti munje posebnih karakteristika.

Pismo koje sam ju─Źer dobio od prijateljice iz Skopja vrlo je indikativno; “800 munja za 3-4 sata, intenzivnih i vrlo ─Źudnog oblika. Oblaci isto tako netipi─Źni, koji stoje u mjestu sipaju─çi “ki┼íne bombe” i unato─Ź vjetru od 70km / sat.

Koliko smatrate da politi─Źka zbivanja utje─Źu na to da neka zemlja bude dio eksperimentiranja s vremenskim uvjetima?

Ve─ç du┼że je u uporabi vojni termin “neoru┼żanim oblici agresije” za koje se danas osnovano tvrdi da su u─Źinkovitiji od klasi─Źnih oru┼żanih, jer li─Źe na prirodne nepogode, pa se u kontroliranim medijima nastoji u javnosti odr┼żava uvjerenje da nije u pitanju neprijatelj, to jest ljudski faktor.

Ali, kolektivna narodna intuicija nadilazi dimnu zavjesu medija i prozire neistinita obja┼ínjenja korumpiranih stru─Źnjaka, i na jedan uro─Ĺeni, neposredan na─Źin, ljudi, vo─Ĺeni unutarnjim glasom to─Źno znaju da su ovakve neobi─Źne “prirodne pojave” kao ciklon 2014. u Hrvatstkoj, Srbiji i BiH ili nebeski potop prije neki dan u Skopju – ─Źisto politi─Źki motivirani ekspertimenti visoke tehnologije.

O modifikaciji klime kao na─Źinu da se kod neprijateljskih dr┼żava izazovu duge su┼íe i poplave, u svojoj knjizi “Izme─Ĺu dva doba”, pisao je jo┼í 1970. godine Zbigniew Brzezinski, biv┼íi savjetnik za nacionalnu sigurnost SAD, posebno nagla┼íavaju─çi ekonomi─Źnost ovakvog ratovanja …

Prema Va┼íem mi┼íljenju, zbog ─Źega su balkanske zemlje postale meta ovakvih prljavih igara?

Cijeli svijet je u gr─Źu transformacije u novu planetarnu civilizaciju ─Źiji ─çe ujedinjuju─çi faktor biti Nova duhovnost znanosti. Model svjetskog dru┼ítva lomi se na nama, nastaje upravo ovdje. Posred Balkana pru┼ża se nevidljiva granica Zapadnog i Isto─Źnog Svijeta, koja u izgradnji planetarnog dru┼ítva mora biti ukinuta, a razlike nadma┼íene.

Informati─Źka globalna civilizacija koja ubrzano prelazi u scijentisti─Źku, znanstvenu, donosi nam potpuno novu duhovnost, jedan novi oblik duboke znanstvene metafizike koji ─çe prevazi─çi postoje─çe religije, rasne i etni─Źke razlike, podizanjem kolektivne svijesti ─Źovje─Źanstva na jedan mnogo vi┼íi nivo.

Na toj razini bit ─çe nam jasno da postoji objektivna svemirska etika: dobro je harmonija ljudskih bi─ça me─Ĺusobno, i sa okolinom, a zlo je dishramonija, koju izaziva poku┼íaj vladanja nad ljudima i stvarima na na─Źin koji je u Svemiru povratna sprega: svaka pogre┼ína ljudska akcija na planetu ili na ljude vra─ça nam se u obliku dekompozicije, razaranja na┼íeg sustava.

Ograni─Źene, su┼żene moralne norme i potrebe, kao ┼íto su imperijalne, vojno-nacionalne, profitno-gospodarske, sekta┼íko-religijske i sli─Źne, oblici su slijepog poku┼íaja dominacije ljudskog neznanja. Sve to koje poslije izvjesnog vremena svemirski zakoni ukidaju i bri┼íu iz svemirske memorije.

Na koji na─Źin dr┼żave mogu za┼ítititi od negativnih posljedica HAARP-a?

Balkanske dr┼żave su slabe, potpuno okupirane i u njima se susti┼żu jaki vektori tako mo─çnih interesa da se ovakve marionetske, kakve su, ne mogu suprotstaviti tehnolo┼íki visoko razvijenim klimatolo┼íkim i neuro-fizi─Źkim oru┼żjima iz jednostavnog razloga ┼íto ni najmanje ne kontroliraju znanstveni sektor svojih vojski ili instituta.

Iako u svakoj od Balkanskih zemalja ima prili─Źan broj specijalista, prije svega in┼żenjera i fizi─Źara, koji imaju znanja da tehni─Źki neutraliziraju varijante HAARP-a kao i druga umjetna djelovanja na ┼żivot stanovni┼ítva, ti pojedinci nemaju potrebnu logistiku, niti njihove dr┼żave smiju im je omogu─çe. Ljudska, populacija na Balkanu svedena je na ulogu bespomo─çnih zamoraca u znanstvenim laboratorijima, i to je op─çepoznato.

Druga je stvar ┼íto ovi te┼íki neuro-materijalni i psihosomatski uvjeti u kojima ┼żivimo jesu idealni uzroci ubrzane evolucije svijesti: razvija se individualna duhovnost, nadareni ljudi radikalno se osloba─Ĺaju stega tradicionalnih vidova mi┼íljenja i vjerovanja tako da se u pojedincima budi arhigen predantickog Uma koji je u bazi prije svega Zapadne civilizacije.

A ona je u agoniji, u samrtnoj krizi iz koje je mogu spasiti samo genijalne individue, sposobne ponovno intelektualno pro┼żivjeti povijesne temelje zapadne misli i predvoditi duhovno-moralnu revoluciju u suvremenoj znanosti i tehnologiji, ba┼í onako kao je to sasvim jasno postavio i ve─ç poku┼íao – Nikola Tesla.

Pogledajte video:
 

 
(cicelicka.xyz)

Filed under: KLIMA, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,