Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAŽLJIVO ČUVANA TAJNA REPTILA: Procurio tekst o ponižavanju princeze Diane od strane kraljevske obitelji!

PAŽLJIVO ČUVANA TAJNA REPTILA: Procurio tekst o ponižavanju princeze Diane od strane kraljevske obitelji!

kraljica-dianaPriče iz kraljevske obitelji nikada ne prestaju intrigirati

Nedavno objavljenja knjiga “Pažljivo čuvana tajna” koju je napisao Ken Wharfe, koji je bio jedan od glavnih šefova osiguranja princeze Diane, podigla je pravu buru.

U spomenutoj knjizi otkriveni su svi detalji princezinog okršaja s njenom supranicom Camillom, s kojom ju je princ Charles varao.

Jedan dio knjige ide ovako:

Princeza Diana je 1989. godine osjećala potrebu da na jednom rođendanskom slavlju kraljevske obitelji podrži svog supruga. Međutim, slavljeničko raspoloženje pokvario je hladan odnos princa Charlesa i ljubomora današnje vojvotkinje od Cornwalla, Camille.

Ono što se dogodilo na tom rođendanu ostat će zapamćeno svim članovima kraljevske obitelji, a sada je dio poznat i javnosti.

Naime, na putu prema slavlju, u automobilu, princ Charles priznao je princezi Diani kako nije zadovoljan zbog toga što ona ide.

Iako se i sama osjećala nepoželjnom, osjećala je potrebu za dolazak. Nije ni slutila da svi na proslavi već znaju za ljubavnu vezu Charlesa i Camille.

Ken Wharfe u knjizi je navodi kako se osjećao neugodno jer princeza Diana s njim razgovara o svojim emocijama i jednostavno mu se povjeravala. Tijekom proslave, Charles i Camilla su zajedno otišli, na što je princeza reagirala vrlo burno. Došla je do svoga šefa osiguranja sva uplakana i povrijeđena.

‘Hoćeš li mi pomoći, Ken? Sad mi je stvarno dosta. Neću se tako prema meni ponaša u javnosti. Hoću odmah razgovarati s njima’, rekla je.

Ken Wharfe nije želio biti upleten u bilo kakvu ljubavnu svađu, a posebno ne u onu britanske kraljevske obitelji. Princeza Diana zahtijevala je njegovu podršku te ga je povela niz stepenice, u podrum gdje su u jednom ćošku sjedili Charles i Camilla.

Čini se da je Kenova prisustvo, princezi Diani dalo hrabrost za sve što je rekla Charlesu i Camilli.

Oni su odmah, pod osjećajem krivnje, skočili na noge. Ken se povukao dalje na proslavu, a nedugo nakon do njega su došli i Diana, Charles i Camilla. Ljubavnici su bili vidno potreseni zbog onoga što im je rekla princeza Diana.

Sve do ulaska u auto, princeza Diana i Charles nisu komunicirali. Nakon što su krenuli kući, princeza Diana je upitala: “Kako si to mogao napraviti?”

Iako je izvana davala osjećaj jake žene, iznutra je priča bila druga. Emotivno slaba supruga i majka budućih kraljeva koja je samo željela da je njen suprug voli … Camilla je često spominjala, a kada bi izgovarala njezino ime, zvala bi je “rotvajler”.


Ken Wharfe spominje kako je njihov brak bio u ozbiljnom problemu.

Princ je uvijek htio biti po njegovom, pa je probleme često iznosio prijateljima, izrugujući se svojoj supruzi i njihovim zajedničkim problemima.

Princ Charles je puno vremena provodio igrajući polo i razmišljajući u svom vrtu. Princezu Dianu bi i to rastužilo, pa mu je govorila: ‘Idi, pričaj sa svojim biljkama. Da sam ti barem ja toliko važna kao to cvijeće’.

Kap koja je prelila času bilo je igranje pola 1990. godine. Naime, prilikom igre princ Charles je pao i zadobio teže ozljede. Prebačen je u bolnicu. Princeza Diana je odmah došla u bolnicu, na što joj je princ rekao da je ne želi blizu sebe.

Kenu je priznala da je ovo kraj njihovog braka i sama ga nazvavši “kap koja je prelila čašu”.

Današnja vojvotkinja od Cornwalla se odmah potom uselila u kraljevski dom. Princeza Diana još je jednom posjetila svoga supruga.

Uskoro je princ Charles izašao iz bolnice i slikao se sa svojom budućom suprugom. Tu se potvrdilo Dianino viđenje kako sama kraljica, a zatim i cijela obitelj podržava vezu Charlesa i Camille.

Jednom prilikom je, dok je bila na skijanju sa svojim sinovima, zaobišla je osiguranje, skočila sa svog balkona i uputila se u grad. Kenu nije htjela reći kuda ide … To nije bilo prvi put da je princeza Diana nestala.

Tijekom krstarenja na Egejskom moru sa svojom obitelji, princeza se jednostavno izgubila ne nekoliko sati.

Kasnije su je našli ispod jednog pokrivača pored čamca za spašavanje. U tom su trenutku prinčevi Harry i William shvatili da se nešto događa.

Princeza se i na tom krstarenju požalila svom šefu osiguranja:

“Ken, oni me ne razumiju, oni misle da sam luda i žale me i svi su uključeni u to. Oni znaju da je po cijeli dan na telefonskoj liniji s rotvajlerom. Pa on je ovdje sa mnom samo zato što mu je mamica tako naredila. On je jadan, a ovo je plutajući pakao.’

Uskoro je htjela prekinuti ovu lažnu farsu te je zahtijevala:

‘Hajde, Ken, bolje da se vratimo. U suprotnom će onaj moj muž otvarati šampanjac nadajući se da sam skočila s palube i da može oženi onom rospijom’, piše u knjizi.

Princeza Diana je poginula u prometnoj nesreći 1997. godine u jednom tunelu u Parizu. Nakon njene smrti pojavila su se nagađanja da ju je ubila kraljevska obitelj, vlada ili vojska.
 

 
(Super žena)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,