Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP ŠOKIRAO SVJETSKU JAVNOST: Hillary je vrag i sotona, republikanci spremite se za namještanje izbora! (VIDEO)

TRUMP ŠOKIRAO SVJETSKU JAVNOST: Hillary je vrag i sotona, republikanci spremite se za namještanje izbora! (VIDEO)

hillary-vragRepublikanski kandidat za Bijelu kuću Donald Trump za svoju rivalku Hillary Clinton rekao je da je “vrag” i istaknuo da će izbori za predsjednika biti namješteni

Osim toga, Trump je na predizbornom skupu u Pennsylvaniji napao i Bernija Sandersa zbog toga što je “kapitulirao” u utrci demokrata za nominaciju.

“Napravio je dogovor s vragom. Ona je vrag”, rekao je Trump, piše BBC.

Također, Trump je u Ohiju istaknuo da se plaši da će izbori biti namješteni što je, kako navodi “Guardian”, izjava bez presedana za kandidata jedne stranke u SAD u modernoj povijesti.

“Bojim se da će izbori biti namješteni, da budem iskren”, rekao je Trump.

Nije objasnio zbog čega je to tako, ali je optužbu ponovio gostujući u ponedjeljak navečer na Fox Newsu: “Bolje biti pažljivi 8. studenog, izbori će biti namješteni. Nadam se da republikanci gledaju pažljijvo ili će nam netko sve uzeti”, rekao je Trump.

Podsjećamo, Trump je čitavu buru izazvao verbalnim sukobom s roditeljima muslimanskog vojnika SAD koji je poginuo na ratištu u Iraku 2004. godine.

Na to je reagirao i bivši republikanski kandidat, senator John McCain, inače veteran Vijetnamskog rata, koji je rekao da Trump nema “licencu da blati najbolje među nama”.

Osim toga, Trumpa je napadao i kolega milijarder Warren Buffett zahtijevajući od Trumpa da objavi dokumente o vraćanju poreza. Trump je na to odgovorio da to ne može učiniti dok financijske vlasti ne završe izvješće.

Izbori u SAD bit će održani 8. studenog.
 

 
(B92)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,