Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DOK JE RUSIJE HRVATSKA NE─ćE BITI NAJJA─îA SILA NA BALKANU: Pored MIG-ova, Putin naredio da se Srbiji isporu─Źe mo─çni raketni sustavi ‘Tornado’ i ‘Uragan’! (VIDEO)

DOK JE RUSIJE HRVATSKA NE─ćE BITI NAJJA─îA SILA NA BALKANU: Pored MIG-ova, Putin naredio da se Srbiji isporu─Źe mo─çni raketni sustavi ‘Tornado’ i ‘Uragan’! (VIDEO)

vladimir-pogledVojska Srbije pored ┼íest MIG-ova 29 dobiva i raketne sustave “Tornado” i “Uragan”, a sti┼że i nova tehnologija za vojnu industriju

Moskva je odlu─Źila sprije─Źiti SAD da od Hrvatske naprave regionalnog vojnog ─Źelnika.

“Mo─çna srpska vojska je jedini garant mira”, poru─Źio je Putin svojim suradnicima.

Ruski predsjednik Vladimir Putin nalo┼żio je svojim najbli┼żim suradnicima da od Srbije naprave najmo─çniju vojnu silu u regiji, koja ─çe mo─çi odgovoriti na svaku prijetnju.

Vojska Srbije pored ┼íest MIG-ova 29 dobiva i raketne sustave “Tornado” i “Uragan”, a sti┼że i nova tehnologija za vojnu industriju. Moskva je odlu─Źila sprije─Źiti SAD da od Hrvatske naprave regionalnog vojnog ─Źelnika.

IS poziva na d┼żihad protiv Rusije, izravne prijetnje Putinu

Rusija ─çe narednih mjeseci Vojsci Srbije, pored ┼íest novih najmodernije opremljenih MIG-ova 29 isporu─Źiti i raketne sustave “Tornado” i “Uragan”, kao i novu tehnologiju za vojnu industriju. U slu─Źaju nu┼żde Srbiji ─çe biti isporu─Źen i raketni sustav S300.

Bitka za Balkan

Moskva je odlu─Źila da osujetiti plan SAD-a prema kojem od Hrvatske do 2018. treba napraviti vojnog ─Źelnika u regiji. Amerikanci su Hrvatima ve─ç poklonili 5 od ukupno 16 borbenih helikoptera tipa “Kiowa”.
 

 
Predsjednik Rusije je nalo┼żio suradnicima da maksimalno ubrzaju isporuku naoru┼żanja Srbiji i finaliziraju postignute dogovore najkasnije do kraja ove godine.

Putin je vi┼íe puta jasno rekao da je samo mo─çna srpski vojska garancija stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Rusija u Srbiji vidi posljednjeg iskrenog partnera i budite sigurni da vas ne─çe ostaviti na cjedilu. U slijede─çih nekoliko mjeseci vojska Srbije ─çe dobiti najnovije naoru┼żanje i opremu – poru─Źuje izvor iz Kremlja.

Biv┼íi ┼íef diplomacije Vladislav Jovanovi─ç isti─Źe da se na Balkanu poja─Źava geopoliti─Źko nadigravanje.

Zapad naoru┼żavanjem Hrvatske ne samo da poja─Źava bitku za stjecanje apsolutne premo─çi na ovim prostorima, ve─ç situaciju koristi za politi─Źki pritisak na Srbiju.

To izaziva reakciju Rusije, koja sada ┼żeli i mora oja─Źati svoj polo┼żaj, a mi se nalazimo ispod tih “prekri┼żenih ma─Źeva”. Bitka za Balkan se nastavlja – nagla┼íava Jovanovi─ç.

Vojska Srbije pored ┼íest MIG-ova 29 dobiva i raketne sustave “Tornado” i “Uragan”, a sti┼że i nova tehnologija za vojnu industriju. Moskva je odlu─Źila sprije─Źiti SAD da od Hrvatske naprave regionalnog vojnog ─Źelnika.

“Mo─çna srpska vojska je jedini garant mira”, poru─Źio je Putin svojim suradnicima.

Obrana nema cijenu

Biv┼íi zamjenik zapovjednika RV i PVO Vojske Srbije Sreto Malinovi─ç smatra da je za nas najpovoljnije da od Rusije nabavljamo naoru┼żanje. – To je najlogi─Źnije, jer imamo tehniku ÔÇőÔÇőruskog porijekla i remonte radimo u Moskvi.
 

 
Moramo vrlo ozbiljno raditi na borbenojm zrakoplovstvu jer ─çemo za nekoliko godina imati ozbiljan problem zbog zastarjelosti naoru┼żanja.

Sve ┼íto nam je tradicionalna prijetnja na Balkanu ne smijemo do─Źekati nespremni – zaklju─Źuje Malinovi─ç.
 
(vestinet.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,