Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NEVIĐEN NAPAD NA KRŠĆANE U FRANCUSKOJ: Policija vjernike grubo izbacila usred mise (VIDEO)

NEVIĐEN NAPAD NA KRŠĆANE U FRANCUSKOJ: Policija vjernike grubo izbacila usred mise (VIDEO)

francuska-crkva-policija”Ovaj događaj zorno pokazuje kakva atmosfera vlada u Francuskoj”, rekao nam je čitatelj iz Pariza

U Crkva Svete Rite u Parizu u srijedu se dogodio skandalozan događaj. Naime, tradicionalisti katoličke vjere slavili su svetu misu, a policija je upala i zabranila održavanje mise u crkvi gdje su je tradicionalisti održavali 30 godina.

Razlog zabrane mise je taj što je gradonačelnica lokalne općine odlučila crkvu srušiti i na tom mjestu napraviti trgovački centar. Policajci su odlučili ući u crkvu bez obzira što je unutra bilo ljudi i što se održavala misa.

”Održavanje svete mise vlastima u Francuskoj stvara problem dok 400 nelegalno sagrađenih džamija nikome ne smeta i Vlada ništa ne radi po tom pitanju.”

“Ovaj događaj zorno pokazuje kakva atmosfera vlada u Francuskoj, a kako Vlada nakon terorističkih napada apsolutno nije učinila ništa kako bi spriječila daljnje napade islamista, a kada je u pitanju katolička crkva onda vlasti šalju policiju sa specijalcima kako bi maltretirali svećenike, ministrante i vjernike što se može vidjeti na slikama i videu”, rekao nam je čitatelj iz Pariza.

Crkva svete Rite među Parižanima bila je poznata i po blagoslovu kućnih ljubimaca na blagdan sv. Roka.

Na sljedećem videu pogledajte skandalozno ponašanje francuskih policajca prema katoličkim vjernicima:
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,