Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP: Poslije Britanije – još neke zemlje će napustiti Europsku uniju

TRUMP: Poslije Britanije – još neke zemlje će napustiti Europsku uniju

trump-brexitKREMLJ: PUTIN I TRUMP SE NIKADA NISU SRELI, ČAK NISU NI TELEFONSKI RAZGOVARALI

Nastupivši pred svojim pristašama u Virginiji, Donald Trump je rekao da je uvjeren da će i neke druge zemlje njene članice zbog najezde migranata izaći iz Euopske unije – sljedeći primjer Velike Britanije …

Za Veliku Britaniju je rekao: “Osjećao sam da će Britanci izabrati neovisnost, blo im je dosta svega jer su u valovima ulazili u njihovu zamlju, a da oni ne znaju ni odakle su ti koji dolaze. Vidjet ćete da će i druge zemlje krenuti za Britanjiom zato što ih prisiljavaju da primaju te ljude, a sve se to pretvara u katastrofu. Uostalom, vidjet ćete”.

Trumpov nastup u Virginiji prenosio je kanal Foxnews, pa su Amerikanci imali priliku da “ubosti” njemačku kancelarku:

“Angela, što se dogodilo? Što se dogodilo, Angela? Pogledajte na realno stanje stvari u Njemačkoj “.

Još gore je prošao Barack Obama kojeg je nazvao “najgorim predsjednikom u povijesti SAD” ..

Trump je ocijenio da je za vrijeme vladavine pokazao da nije u stanju da bude šef države, između ostalog i time što je dopsutio da Hillary Clinton postane državni tajnik (2009-2013.).

Naglasio je da je vanjskopolitički tečaj tandema Obama-Clinton destabilizirao međunarodnu situaciju i omogućio neviđeni uspon terorističke Islamske države.

Trump je na ovaj način reagirao na Obaminu izjavu da on (Trump) nije u stanju obavljati funkciju predsjednika SAD. Još je dodao:


“Obama se pokazao nesposobnim na položaju predsjednika SAD, a Hillary Clinton mu je rođena sestra. Jer, njih dvoje su destabilizirali Bliski Istok, prepustili su Islamskoj državi Irak, Libiju i Siriju i dozvolili smaknuće našeg diplomatskog osoblja u Bengaziju. Njih dvoje su omogućili Iranu da krene putem stjecanja atomskog oružja”.

Naravno, Trump nije propustio priliku ni da “zalijepi” Clintonovoj korištenjem privatnog servera na funkciji državnog tajnika, ocijenivši da je time “cijelu zemlju dovela u opasnost”, a potom još i “više puta lagala” i još “uništila dokaze o svom zločinu” .

Njoj i Obami je pripisao u krivnju i “puštanje u SAD tobožnjih migranata koji su zapravo teroristi”. A također: bijeg milijuna radnih mjesta iz SAD u druge zemlje. A sve to, kako je rekao, u ime očuvanja “posebnih odnosa” s nekim zemljama.

Za Clintonovu je još rekao: “Ona je bila nepametna i sa elektronskom poštom, i sa smjenama režima, i sa životima Amerikanaca. Naš narod su ponizili u inozemstvu. Kompromitirali su nas s ekstremnim islamom koji se dočepao i naših obala”.

Reagirajući na tvrdnje koje se protiv Trumpa plasiraju preko američkih medija – da je “predsjednički kandidat Rusije” – glasnogovornik Kremlja, Dmitrij Peskov, izjavio je da Vladmir Putin nikakada dosad s njim nije bio u kontaktu.

Podvukao je: “Čak nisu ni telefonski razgovarali!”

Prije nekoliko dana je i sam Trump rekao: “Nikada se nisam sreo s Putin. Ja i on se uopće ne poznajemo”. Ali njihovo uzajamo poštenje cvjeta.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,