Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kurt Cobain predvidio da će Donald Trump postati predsjednik Amerike

Kurt Cobain predvidio da će Donald Trump postati predsjednik Amerike

curttobain-trumpKurt Cobain je izrekao jezivo predviđanje 1993. godine u kojem je rekao da će Donald Trump vjerojatno postati predsjednik Sjedinjenih Američkih Država

Samo godinu dana prije svoje smrti, Cobain je istaknuo da je njegova generacija bolesna i umorna od američke političke kulture (svaka sličnost sa Balkanom je slučajna), i da velika politička promjena dolazi u narednim godinama koja će srušiti dvije strane statusa quo.

Cobain i njegov bend, Nirvana, su u osnovi završili “sretne metalne” dane glazbe, koji su uključivali bendove poput Poison, Motley Crue, i Bon Jovi (iako Bon Jovi je nastavila napredovati u post dobu svijeta “sretne metal” glazbe).

Cobain i njegova generacija su bili djeca zasuna. Oni se se naslonili i promatrali svoje roditelje baby boomer generacije kako uništavaju američki san kroz opsjednutost materijalizmom koja je dovela do masovnog duga i obično rezultirala visokim stopama razvoda.

Odlučili su nemati nikakve veze s tim, i kao rezultat toga, Generacija X, sve do Milenijalsa, u SAD-u uživa suživot bez braka, jednoroditeljskih obitelji, pa čak i u onome što će postati poznato kao “DINKS” “Dvostruki prihodi bez djece” (Dual Income No Kids).

Zastrašujuće je imati na umu da ono što je Cobain rekao o politici samo godinu dana prije njegovog samoubojstva, čini se da dolaze na naplatu.

Evo što je rekao:

“Na kraju, vjerujem da će moja generacija iznenaditi svakoga. Već odavno znamo da obje političke strane igraju na obje strane iz sredine i da ćemo izabrati potpunog autsajdera kada postanemo zreli.

Ne bi bilo iznenađenje da to bude poslovni tajkun koji se ne može kupiti i onaj koji radi prave stvari za ljude. Netko poput Donald Trumpa bi bio dovoljno lud da to napravi.” – Curt Cobain 1993.

Prošla je još jedna generacija prije promjena koju je on zamislio, i tužno je da on nije ovdje s nama da ju vidi. Barem bi bio ponosan, ako ništa drugo!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,