Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Magazin Economist: Globalisti moraju podr┼żati Hillary kako bi nastavila plan prema Novom Svjetskom Poretku

Magazin Economist: Globalisti moraju podr┼żati Hillary kako bi nastavila plan prema Novom Svjetskom Poretku

hillary-globalistiMagazin The Economist je pozvao sve globaliste u Americi na skup Hillary Clinton, kako bi  ona nastavila provoditi plan za Novi Svjetski Poredak

Nedavni demokratska i republikanska konvencije istaknula je veliki razdor me─Ĺu bira─Źima: nije izme─Ĺu lijevog i desnog, kao ┼íto se i o─Źekuje, ve─ç izme─Ĺu otvorenog i zatvorenog.

Donald Trump je sa┼żeo jednu stranu te podjele jednostavno navode─çi, “amerikanizam, a ne globalizam, ─çe biti na┼í moto”.

Economist magazin je sa┼żeo svoju stranu o podijeli pa je napisao:

“Amerika nije jedina. Diljem Europe, politi─Źari sa zamahom su oni koji tvrde da je svijet gadno, prijete─çe mjesto, i to da mudri narodi trebaju graditi zidove. Takvi argumenti su pomogli izabrati ultranacionalisti─Źku vladu u Ma─Ĺarskoj i Poljskoj, one koje nude trampovsku mje┼íavinu ksenofobije i nepo┼ítivanja ustavnih normi.

Populisti─Źke, autoritarne europske stranke desne ili lijeve sada u┼żivaju gotovo dvostruko vi┼íe podr┼íke nego ┼íto su imali u 2000. godini, te su trenutno u vladama ili u vladaju─çoj koaliciji u devet zemalja.


Do sada, britanski odluka da napusti Europsku uniju je bila najve─ça nagrada anti-globalistima: glasovanje u lipnju o napu┼ítanju najuspje┼ínijeg svjetskog slobodnog trgovinskog kluba osvojen je od strane cini─Źno podvo─Ĺenih bira─Źa i njihovih anti-globalisti─Źkih oto─Źnih nagona.

Vijest da anti-globalisti ja─Źaju dolaze gotovo svakodnevno. 26. srpnja dvojica muslimana islamske dr┼żave su prerezali vrat 85-godi┼ínjem katoli─Źkom sve─çeniku u crkvi kraj grada Rouena u Francuskoj.

To je najnoviji u nizu teroristi─Źkih zlo─Źina u Francuskoj i Njema─Źkoj. Opasnost je u tome ┼íto se di┼że osje─çaj nesigurnosti koji ─çe dovesti do vi┼íe izbornih pobjeda zatvorenim anti-globalisti─Źkim strankama.

To je najozbiljniji rizik slobodnog svijeta kakav nismo vidjeli još od doba komunizma. Ništa nije bitnije od toga da se tome suprotstavimo.

U Americi, gdje je ve─çina u velikom riziku, odgovor mora do─çi iznutra postoje─çe strana─Źke strukture. Republikanci koji su ozbiljni oko otpora anti-globalistima trebaju dati podr┼íku Hillary Clinton.

Njezin izbor Tim Kaine, globalista sa ┼ípanjolskog govornog podru─Źja, kao njezinog strana─Źkog pomaga─Źa do izbora je dobar korak. No, ankete su zabrinjavaju─çe blizu. Budu─çnost liberalnog svjetskog poretka ovisi o tome da li ─çe ona uspjeti.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,