Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Lije─Źnik koji je napustio praksu kako bi osnovao farmu i lije─Źio hranom

Lije─Źnik koji je napustio praksu kako bi osnovao farmu i lije─Źio hranom

lijecnik-farmaDr. Robert Weiss je u─Źinio radikalan potez u svojoj karijeri ÔÇô napustio je konvencionalnu praksu lije─Źenja kako bi osnovao farmu i otvorio ljekarnu za lije─Źenje pacijenta hranom

Vjeruju─çi kako ljudi trebaju promijeniti fokus i ponovno se povezati s osnovnim znanjem koje je potisnuto zbog interesa farmaceutskog lobija, prodao je svoju privatnu praksu, te je na 1,4 km┬▓ zemlji┼íta napravio prvu farmu koja se bavi uzgojem hrane za lije─Źenje.

Prema postulatu oca moderne medicine, Hipokratu, koji ka┼że “Neka hrana bude tvoj lijek, a lijek neka bude tvoja hrana”, dr. Weiss smatra da su cjelovite biljne namirnice najmo─çnije oru─Ĺe u borbi protiv bolesti, mo─çnije od bilo kojeg lijeka ili medicinskog postupka.

Lije─Źenje hranom je nepravedno zanemareno i potisnuto u drugi plan, kako bi se poduprla prodaja sinteti─Źkih lijekova, iako se terapije hranom koriste jo┼í od davnina.

Stoga je prioritet ove prehrambene ljekarne omogu─çiti oboljelima povratak u ravnote┼żu putem konzumacije povr─ça, ┼żitarica, vo─ça, ora┼íastih plodova, sjemenki i grahorica, jer svaka od tih namirnica u sebi sadr┼żi mnoge ljekovite tvari.

Isto tako, one djeluju i preventivno te sprje─Źavaju razvoj bolesti i te┼íka, kroni─Źna stanja. Jedan od ciljeva je tako─Ĺer i smanjiti rastu─çu ovisnost o farmaceutskim lijekovima koja uklju─Źuje negativne nuspojave, ali i izbjegavanje nepotrebnih operacija.

Dr. Weiss je pokrenuo i projekt, Ethos Health, gdje ovaj lije─Źnik i botani─Źar sura─Ĺuje s uzgajiva─Źima organske hrane, nutricionistima i kuharima kako bi se optimiziralo zdravlje svakog pojedinca u ─Źemu mu se pridru┼żilo i 90 obitelji koje uz pla─çanje ─Źlanarine i same rade na farmi te su na taj na─Źin direktno uklju─Źene u proces proizvodnje hrane kao lijeka.

Ljudsko je zdravlje izravno povezano uz zdravlje okoliša, proizvodnju hrane i njezin uzgoj, tvrdi dr. Weiss, i tu je sasvim u pravu.
 
(nexus-svjetlost.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , ,