Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EMISIJA ‘KLOPKA’ odgovorila tko vlada svijetom – Sprega interesa, novca i tajnih agendi

EMISIJA ‘KLOPKA’ odgovorila tko vlada svijetom – Sprega interesa, novca i tajnih agendi

klopka-terorizamKoje su poveznice izme─Ĺu tajnih slu┼żbi, dr┼żava i terorizma, postoji li rezon iza teorija o tajnim dru┼ítvima i njihovom utjecaju na ─Źovje─Źanstvo, te koje manipulacijske alate koriste vladari s vrha piramide – neka su od pitanja sino─çnje emisije

Gosti su tako bili Ivan Pernar – autor knjige ‘Kako je nastao novac’, Marko Franci┼íkovi─ç – autor knjige ‘Fejsijada i Odiseja’, Zoran Grgi─ç – neovisni analiti─Źar i Ivana ┼áimac – kolumnistica Brodportala.

U po─Źetku emisije komentirana je anketa kao i trenutno prili─Źno popularna invazija Pokemona. Zatim je na red do┼íla geopoliti─Źka situacija i veliki medijski obrat u kojem ‘False Flag’ napad vi┼íe nije ‘suluda teorija zavjere’ nego jedna od regularnih teorija, no samo kada se pi┼íe o medijski nepopularnim politi─Źarima.

Na red su do┼íla tajna dru┼ítva, tajne slu┼żbe i interesni karteli te je njihov na─Źin djelovanja skriven, a upravo su teroristi─Źki napadi i imigrantska linija bez selekcije plod zakulisnih igara.

Novac i upravljanje njegovim tokom jedan su od temeljnih alata globalne manipulacije, te se i oko toga povela podu┼ża rasprava.

Dru┼ítveni in┼żenjering je pak najaktualniji u medijima i njihovoj interpretaciji raznih globalnih doga─Ĺanja.

Propaganda, distrakcija i zaglupljivanje dio su te manipulacije koja se ┼íire provla─Źi kroz razne udruge, organizacije i integracije.

Jo┼í o┼ítrija forma dr┼żanja u ‘toru’ je standardizacija i medikalizacija masa, kao i pokreti eugenike i transhumanizma koji niti su uga┼íeni niti su samo teorijske osnove.

Iz svega proizlazi tzv. ‘Novi svjetski poredak’ pod osnovom korporatizma i bankizma, a zanimljivo – na samom kraju emisije svaki gost je dao druga─Źiji stav o tome tko vlada svijetom.

Gledatelji su pak gotovo konsenzusno u 92%-tnom obimu glasali za ‘tajna dru┼ítva i skrivene mo─çnike’ dok se svega 8% opredijelilo za ‘politi─Źke i interesne elite’.
 

 

(nexus-svjetlost.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,