Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EMISIJA ‘KLOPKA’ odgovorila tko vlada svijetom – Sprega interesa, novca i tajnih agendi

EMISIJA ‘KLOPKA’ odgovorila tko vlada svijetom – Sprega interesa, novca i tajnih agendi

klopka-terorizamKoje su poveznice između tajnih službi, država i terorizma, postoji li rezon iza teorija o tajnim društvima i njihovom utjecaju na čovječanstvo, te koje manipulacijske alate koriste vladari s vrha piramide – neka su od pitanja sinoćnje emisije

Gosti su tako bili Ivan Pernar – autor knjige ‘Kako je nastao novac’, Marko Francišković – autor knjige ‘Fejsijada i Odiseja’, Zoran Grgić – neovisni analitičar i Ivana Šimac – kolumnistica Brodportala.

U početku emisije komentirana je anketa kao i trenutno prilično popularna invazija Pokemona. Zatim je na red došla geopolitička situacija i veliki medijski obrat u kojem ‘False Flag’ napad više nije ‘suluda teorija zavjere’ nego jedna od regularnih teorija, no samo kada se piše o medijski nepopularnim političarima.

Na red su došla tajna društva, tajne službe i interesni karteli te je njihov način djelovanja skriven, a upravo su teroristički napadi i imigrantska linija bez selekcije plod zakulisnih igara.

Novac i upravljanje njegovim tokom jedan su od temeljnih alata globalne manipulacije, te se i oko toga povela poduža rasprava.

Društveni inženjering je pak najaktualniji u medijima i njihovoj interpretaciji raznih globalnih događanja.

Propaganda, distrakcija i zaglupljivanje dio su te manipulacije koja se šire provlači kroz razne udruge, organizacije i integracije.

Još oštrija forma držanja u ‘toru’ je standardizacija i medikalizacija masa, kao i pokreti eugenike i transhumanizma koji niti su ugašeni niti su samo teorijske osnove.

Iz svega proizlazi tzv. ‘Novi svjetski poredak’ pod osnovom korporatizma i bankizma, a zanimljivo – na samom kraju emisije svaki gost je dao drugačiji stav o tome tko vlada svijetom.

Gledatelji su pak gotovo konsenzusno u 92%-tnom obimu glasali za ‘tajna društva i skrivene moćnike’ dok se svega 8% opredijelilo za ‘političke i interesne elite’.
 

 

(nexus-svjetlost.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,