Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DEPOPULACIJA AFRIKE: Antigen koji uzrokuje poba─Źaj na─Ĺen u cjepivu Bill Gatesa za tetanus

DEPOPULACIJA AFRIKE: Antigen koji uzrokuje poba─Źaj na─Ĺen u cjepivu Bill Gatesa za tetanus

bill-djeteLije─Źnici u Keniji su optu┼żili UNICEF, Svjetsku zdravstvenu organizaciju i Fondaciju Bill i Melinde Gates da potajno poku┼íava sterilizirati milijune ┼żena u Africi putem programa cjepiva protiv tetanusa

Prema LifeSiteNews, a Udru┼żenje Kenijskih katoli─Źkih doktora je iznijelo u javnost da su doktori otkrili dokaze o programu masovne sterilizacije pod pokroviteljstvom kenijske vlade koju financira Bill Gates.

Prema portalu Healthimpactnews.com kenijska vlada negira da postoji i┼íta krivo sa cjepivom, i ka┼że da je savr┼íeno sigurno.

Udru┼żenje Kenijskih katoli─Źkih doktora, me─Ĺutim, dokazuje suprotno, nakon ┼íto je poslalo ┼íest razli─Źitih uzoraka cjepiva protiv tetanusa iz razli─Źitih lokacija diljem Kenije na testiranje u neovisni laboratorij u Ju┼żnoj Africi.

Rezultati su potvrdili njihove najgore strahove: svih ┼íest uzoraka je bilo pozitivno na HCH antigen. HCG Antigen se koristi u cjepivima protiv plodnosti, ali je sada prona─Ĺeno u cjepivo protiv tetanusa ciljaju na mlade djevojke i ┼żene u fertilnoj dobi.

Dr. Ngare, glasnogovornik Udru┼żenja Kenijskih katoli─Źkih doktora, navodi u biltenu objavljenom 4. studenog:

“Na┼íi najgori strahovi su se pokazali istinitima; da ova kampanja Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) ne radi na iskorjenjivanju neonatalnog tetanusa, ve─ç je dobro koordinirana kontrola masovne nasilne sterilizacije stanovni┼ítva pomo─çu dokazano ┼ítetnog cjepiva. Ovaj dokaz je predstavljen Ministarstvu zdravstva prije tre─çeg kruga imunizacije, ali je zanemaren.”

Dr. Ngare je naglasio za LifeSiteNews nekoliko stvari u kojima je upozorio lije─Źnike u medicinskom sustavu od 54 bolnica, 83 domova zdravlja i 17 lije─Źni─Źkih i medicinskih ┼íkola na mogu─çnost kampanje sterilizacije u cjepivu protiv tetanusa.

UNICEF: Povijest iskorištavanja katastroffalnog masovnog cijepljenja

Treba napomenuti da UNICEF i WHO distribuiraju ova cjepiva – besplatno, i da postoje financijski poticaji za kenijsku Vladu ako sudjeluje u tim programima.

Kad sredstava iz UN-a nisu dovoljna za kupnju godi┼ínje doznake cjepiva, organizaciju je zapo─Źela financirati i Zaklada Bill i Melinda Gates (GAVI), koja osigurava dodatna sredstva za mnoge od tih programa cijepljenja u siroma┼ínim zemljama.

Tako─Ĺer, nije bilo pojave tetanusa u Keniji, samo se percipira “prijetnja” od tetanusa zbog lokalnih poplava.

Ove lokalne meteorolo┼íke katastrofe su ─Źest razlog za┼íto UNICEF ide u siroma┼íne zemlje sa besplatnim cjepivima da bi zapo─Źeo po─Źetak programa masovnog cijepljenja.

Health Impact News je pro┼íle godine objavio da je UNICEF zapo─Źeo sli─Źan program masovnog cijepljenja sa 500.000 doza ┼żivog oralnog polio cjepiva na Filipinima nakon devastacije super tajfuna Tacolban.

Unato─Ź ─Źinjenici da nije bilo prijavljenih slu─Źajeva dje─Źje paralize na Filipinima od 1993. godine, ljudi su morali primati cjepivo protiv dje─Źje paralize, kao prevenciju.

Vrlo sli─Źno masovno cijepljenje s oralnim polio cjepivom se dogodio izme─Ĺu sirijskih izbjeglica 2013. godine, kada je 1,7 milijuna doza cjepiva kupljeno od strane UNICEF-a, unato─Ź ─Źinjenici da u Siriji nije bilo slu─Źajeva dje─Źje paralize od 1999.

Nakon programa masovnog cijepljenja, slu─Źajevi dje─Źje paralize su se po─Źeli ponovo pojavljivati u Siriji.

─îini se prili─Źno o─Źito da UNICEF i WHO koristi ove lokalne katastrofe da bi proveo masovno cijepljenje ljudi, uglavnom djece i mladih ┼żena.

Masivna propaganda je tako─Ĺer potrebna da se uvjeri lokalno stanovni┼ítvo da im je potrebno to cjepivo.

Dolje se nalazi video UNICEF-a koji opisuje kako se provodi cijepljenje protiv tetanusa u Keniji. Video govori o tome kako oni koriste nastavnike i lokalne lije─Źnike da provode edukaciji, iako su cjepiva proizvedena od strane zapadnih zemalja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,