Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DEPOPULACIJA AFRIKE: Antigen koji uzrokuje pobačaj nađen u cjepivu Bill Gatesa za tetanus

DEPOPULACIJA AFRIKE: Antigen koji uzrokuje pobačaj nađen u cjepivu Bill Gatesa za tetanus

bill-djeteLiječnici u Keniji su optužili UNICEF, Svjetsku zdravstvenu organizaciju i Fondaciju Bill i Melinde Gates da potajno pokušava sterilizirati milijune žena u Africi putem programa cjepiva protiv tetanusa

Prema LifeSiteNews, a Udruženje Kenijskih katoličkih doktora je iznijelo u javnost da su doktori otkrili dokaze o programu masovne sterilizacije pod pokroviteljstvom kenijske vlade koju financira Bill Gates.

Prema portalu Healthimpactnews.com kenijska vlada negira da postoji išta krivo sa cjepivom, i kaže da je savršeno sigurno.

Udruženje Kenijskih katoličkih doktora, međutim, dokazuje suprotno, nakon što je poslalo šest različitih uzoraka cjepiva protiv tetanusa iz različitih lokacija diljem Kenije na testiranje u neovisni laboratorij u Južnoj Africi.

Rezultati su potvrdili njihove najgore strahove: svih šest uzoraka je bilo pozitivno na HCH antigen. HCG Antigen se koristi u cjepivima protiv plodnosti, ali je sada pronađeno u cjepivo protiv tetanusa ciljaju na mlade djevojke i žene u fertilnoj dobi.

Dr. Ngare, glasnogovornik Udruženja Kenijskih katoličkih doktora, navodi u biltenu objavljenom 4. studenog:

“Naši najgori strahovi su se pokazali istinitima; da ova kampanja Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) ne radi na iskorjenjivanju neonatalnog tetanusa, već je dobro koordinirana kontrola masovne nasilne sterilizacije stanovništva pomoću dokazano štetnog cjepiva. Ovaj dokaz je predstavljen Ministarstvu zdravstva prije trećeg kruga imunizacije, ali je zanemaren.”

Dr. Ngare je naglasio za LifeSiteNews nekoliko stvari u kojima je upozorio liječnike u medicinskom sustavu od 54 bolnica, 83 domova zdravlja i 17 liječničkih i medicinskih škola na mogućnost kampanje sterilizacije u cjepivu protiv tetanusa.

UNICEF: Povijest iskorištavanja katastroffalnog masovnog cijepljenja

Treba napomenuti da UNICEF i WHO distribuiraju ova cjepiva – besplatno, i da postoje financijski poticaji za kenijsku Vladu ako sudjeluje u tim programima.

Kad sredstava iz UN-a nisu dovoljna za kupnju godišnje doznake cjepiva, organizaciju je započela financirati i Zaklada Bill i Melinda Gates (GAVI), koja osigurava dodatna sredstva za mnoge od tih programa cijepljenja u siromašnim zemljama.

Također, nije bilo pojave tetanusa u Keniji, samo se percipira “prijetnja” od tetanusa zbog lokalnih poplava.

Ove lokalne meteorološke katastrofe su čest razlog zašto UNICEF ide u siromašne zemlje sa besplatnim cjepivima da bi započeo početak programa masovnog cijepljenja.

Health Impact News je prošle godine objavio da je UNICEF započeo sličan program masovnog cijepljenja sa 500.000 doza živog oralnog polio cjepiva na Filipinima nakon devastacije super tajfuna Tacolban.

Unatoč činjenici da nije bilo prijavljenih slučajeva dječje paralize na Filipinima od 1993. godine, ljudi su morali primati cjepivo protiv dječje paralize, kao prevenciju.

Vrlo slično masovno cijepljenje s oralnim polio cjepivom se dogodio između sirijskih izbjeglica 2013. godine, kada je 1,7 milijuna doza cjepiva kupljeno od strane UNICEF-a, unatoč činjenici da u Siriji nije bilo slučajeva dječje paralize od 1999.

Nakon programa masovnog cijepljenja, slučajevi dječje paralize su se počeli ponovo pojavljivati u Siriji.

Čini se prilično očito da UNICEF i WHO koristi ove lokalne katastrofe da bi proveo masovno cijepljenje ljudi, uglavnom djece i mladih žena.

Masivna propaganda je također potrebna da se uvjeri lokalno stanovništvo da im je potrebno to cjepivo.

Dolje se nalazi video UNICEF-a koji opisuje kako se provodi cijepljenje protiv tetanusa u Keniji. Video govori o tome kako oni koriste nastavnike i lokalne liječnike da provode edukaciji, iako su cjepiva proizvedena od strane zapadnih zemalja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,