Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POČELO JE! ISLAMISTI NAPALI CRKVU U FRANCUSKOJ I ODSJEKLI GLAVU KATOLIČKOM SVEĆENIKU

POČELO JE! ISLAMISTI NAPALI CRKVU U FRANCUSKOJ I ODSJEKLI GLAVU KATOLIČKOM SVEĆENIKU

francuska-policija“Religija mira” udara opet

Europa je pogođena još jednim terorističkim napadom, kada su dva islamista upala u crkvu u Normandija, Francuska i prerezali grlo katoličkom svećeniku prije nego što su ubijeni od strane policije, piše Infowars.

Napadači su ušli u crkvu u gradu Saint Etienne du Rouvray oko 9 sati ujutro po lokalnom vremenu tijekom mise prije nego su uzaeli šest talaca, uključujući i župnika, dvije časne sestre i nekoliko vjernika.

Jedna od redovnica je navodno uspjela pobjeći i upozoriti vlasti. Nakon obračuna, policija je objavila da su teroristi neutralizirani.

Muškarci su uzvikivali “Daesh” i prerezali svećeničku grlo prije nego što su “neutralizirani”, priopćila je policija.

Svećenik je proglašen mrtvim nakon što mu je prerezano grlo (koje se ponekad u medijima izvještava kao eufemizam za odrubljivanje glave). Još jedna župljanka je ranjena.

Policija je ubrzo potvrdila da je napad imao islamističku motiv.

Prema vlastima “barem jedan od terorista je imao bradu, i nosio je tradicionalnu muslimansku kapu.”

ISIS je preuzeo odgovornost za napad. Islamska država preuzela je odgovornost putem svojeg komunikacijskog kanala Amaq, javlja Figaro pozivajući se na izvore iz sigurnosnih službi.

Francuski predsjednik Francois Hollande, a ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve su već na putu prema tom području.

Europa jedva može disati 48 sati bez islamističkih terorističkih napada, što jasno pokazuje da je cijeli kontinent u opasnosti od muslimanskih terorista, a mediji i političari i dalje inzistiraju na tome da napadi nemaju veze s milijunima muslimanskih migranata koji su se ulili u kontinent tijekom prošle godine.

Prije manje od dva tjedna, 84 ljudi je poginulo, a 303 ozlijeđeno kada je islamist vozio kamion kroz gužvu na promenadi na dan proslave Dana Pada Bastille u Nici.

Kao što smo nedavno izvijestili, šef francuske policije je upozorio je da sve više terorističkih napada ili masovna seksualna zlostavljanja koja su počinili migranati mogu dovesti do izbijanja građanskog rata.

Član Vijeća Jonathan Miller je također rekao da bi se francuski građani morali polako “spremati za rat” učlanjenjem u klubove ljubitelja oružja.

Tijekom prošlog tjedna, Njemačka je također bila pogođena s tri napada, od kojih su svi provedeni od strane muslimanskih doseljenika.

VIDEO: Teror u Njemačkoj – Istina koja se skriva
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,