Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Politico: Trump će objaviti da Washington više neće smjenjivati ​​režime po svijetu

Politico: Trump će objaviti da Washington više neće smjenjivati ​​režime po svijetu

amerika-hegemonija“Pogledajte samo što se kod nas u zemlji događa. Kako možemo držati drugima prodike kad kod nas hladnokrvno ubijaju policajce?”

PREDSEDNIČKI KANDIDAT REPUBLIKANACA OBRAĆA SE KONGRESU U PRVIM SATIMA SUBOTE

Tekst govora kojim će se Donald Trump obratiti kongresu Republikanske stranke bit će provjeren “na plagijat” pomoću posebnog kompjutorskog programa.

Kako je objavila televizija Fox News, to se radi da bi se izbjegao i najmanji rizik i problem s kakvim se suočila trampu supruga Melania. U njenom “špicama” su novinari naklonjeni Hillary Clinton našli 8 posto “pozajmica” iz onoga što je 2008.-me izgovorila Michelle Obama na kongresu Demokratske partije kada je njen muž dobio predsjedničku nominaciju.

Trump će se kongresu obratiti u prvim satima subote po srednjeeuropskom vremenu.

Delegatima kongresa će se obratiti predsjednik Nacionalnog komiteta Republikanske stranke Rein Pribas, poznati vjerski propovjednik Jerry Fauel, jedan od pionira internet-trgovine PayPal Piter Teil, a također Trampov poslovni partner Tom Berak.

Utjecajni i dobro obaviješteni online list Politico, koji tvrdi da je imao uvid u “nacrt” Trumpovog obraćanja kongresu, objavio je da će on u tom svom programskom govoru obećati odbacivanje dosadašnje politike Washingtona koja se često svodila na rušenje režima po cijelom svijetu.

Politico tvrdi da će Trump to nazvati “propalom politikom” koja je dovodila samo do “negativnih posljedica”.

Pritom će – naglašava Politico – obećati usredotočenje na unutarnje probleme, a ne na ulogu SAD u svijetu.

Navodno u Trumpovom govoru ključno mjesto zauzimaju ove riječi milijardera:

“Amerikanizam, a ne globalizam – to će biti naš moto”.

Ovome će dodati: moramo prvo rješavati svoje probleme, a tek potom pomagati drugim zemljama.

Politico otkriva i da će Trump obećati da će zabraniti useljavanje iz svih zemalja koje su pogođene terorizmom, a zabrana će biti na snazi ​​sve dok Sjedinjene Države ne budu u stanju učinkovito filtrirati imigrante, odnosno – da ne dopuštaju useljavanje onima koji su na bilo koji način povezani s teroristima i ekstremistima.

Trump je, inače, već poručio sunarodnjacima da Sjedinjene Države nemaju pravo učiti druge zemlje pošto Washington ima dovoljno vlastitih problema.

Pritom je naglasio: “Pogledajte samo što se u nas u zemlji događa. Kako možemo držati drugima prodike kad kod nas hladnokrvno ubijaju policajce?”

Još je zaključio: “Rukovodstvo SAD nema pravo poučavati druge države zato što prvo mora uspostaviti red u svojoj kući”.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,