Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OLIVER STONE RAZLJUTIO MASU: ‘Tek ćete vidjeti totalitarizam koji slijedi, Pokemoni su uvod’!

OLIVER STONE RAZLJUTIO MASU: ‘Tek ćete vidjeti totalitarizam koji slijedi, Pokemoni su uvod’!

stone-pokemonStone ‘kuži’ zbilju za razliku od manipuliranih masa!

O naivnim masama koje su nasjele na Pokemone mnogo se govori, a masovni mediji propagandno ‘nabrijavaju’ ljude na aplikaciju koja je sve, samo ne normalna!

Aplikacija je definitivno pokazala koliko su ljudi prazni i usudila bih se reći ‘glupavi’ ako ih se da navući da ko’ budale trče za nepostojećim.

O Pokemonima su se i mnogi oglasili pa tako i poznati filmski redatelj Oliver Stone koji je prepoznao pravu i zastrašujuću zbilju stvari koja se vrti oko naizgled bezazlenih Pokemona.

‘Oni su put u totalitarizam’ rekao je. ‘To je najbrže rastući poslovni potez ikada i oni su uložili ogroman novac u nadgledanje, a to je sakupljanje podataka. Oni rovare za podacima o svakoj osobi u ovoj prostoriji i traže informacije o tome šta kupujete, šta volite i, iznad svega, kako se ponašate”, rekao je Stone i dodao.

“To je ono što neki nazivaju kapitalizmom nadgledanja. To je najnovija faza. Uskoro ćete vidjeti novi oblik robotskog društva, u kojem će oni znati kako želite da se ponašate i replicirat će vaše ponašanje i time vas nahraniti. To se zove totalitarizam”.

Pogubno za čovječanstvo je upravo činjenica da je Stone jedan od rijetkih koji ‘kuži’ kamo ide ovaj svijet! Svi drugi su naime, vrlo pogodni za služenje – Njima!

Ne moramo ni spominjati kako su ‘pokemon treneri’ poludili na njegove izjave, ipak istina nije uvijek laka za podnijeti!
 

(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,