Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RUSKI DR┼ŻAVLJANIN KOJI JE PRE┼ŻIVIO NAPAD U NICI: La┼żu da je napada─Ź bio jedan, vidio sam dvojicu!

RUSKI DR┼ŻAVLJANIN KOJI JE PRE┼ŻIVIO NAPAD U NICI: La┼żu da je napada─Ź bio jedan, vidio sam dvojicu!

nica-rus“Ne mogu shvatiti zbog ─Źega svi govore o jednom teroristi! Svojim o─Źima sam vidio: bila su dvojica! Drugi je bio na suvoza─Źevom mjestu. Taj je pucao! “

Nica je bila popri┼íte tre─çeg velikog teroristi─Źkog napada na Francusku za posljednjih 12 mjeseci.

Odgovornost za napad kamionom preuzela je na sebe Islamska dr┼żava.

Evo svjedo─Źenja Moskovljanina Baja Par┼íoeva kako je to izgledalo. On je pro┼íao s potresom mozga.

“Mene je smrtonosni kamion sustigao samo koji trenutak, najvi┼íe 40 sekundi, nakon ┼íto sam stigao na Rivu u Nici. Kamion je jurio velikom brzinom. Imao sam dojam da je cijela Nica na ulicama. ┼Żrtava bi bilo mnogo vi┼íe da je terorist “dao gas” pet minuta ranije. Narod se ve─ç bio po─Źeo pomalo razilaziti”.

Par┼íoev posebno nagla┼íava: “Ne mogu shvatiti zbog ─Źega svi govore o jednom teroristi! Svojim o─Źima sam vidio: bila su dvojica! Drugi je bio na suvoza─Źevom mjestu. Taj je pucao! “

Par┼íoev priznaje da je ─Źudom ostao ┼żiv:

“Kamion se iza mojih le─Ĺa pojavio kao duh. Nisam ga mogao odmah vidim. Ostao sam ┼żiv samo zahvaljuju─çi tome ┼íto je naletio na nekog crnca i odbacio ga izravno na mene. Pod udarom njegovog tijela bio sam odba─Źen u stranu. Pao sam na stazu za bisikliste.

Kamion mi je o─Źe┼íao desnu nogu, ali mi je samo ogulio ko┼żu. Od udara ┼żrtve koja mi je spasila ┼żivot – glavom sam udario o asfalt. A moj spasitelj je bio mrtav kad je u mene udario “.


Par┼íoev o do┼żivljenom jo┼í svjedo─Źi: “Tamo je bilo” mljeveno meso”. Posvuda su se mogli vidjeti prosuti mozgovi i ispala crijeva. Mrtvi ljudi na sve strane. Vidio sam najmanje 15 otkinutih nogu. Bilo je mnogo i mrtve i ozlije─Ĺene djece. Ja sam bio me─Ĺu prvima na koje su teroristi naletjeli kamionom, a “vozili” su jo┼í dva kilometra. Prvo je jurio ljude voze─çi po plo─Źniku, a kad su ┼żrtve po─Źele bje┼żati ulicom i kamion je krenuo ulicom”.

2icRwOMA sami Francuzi po─Źinju polako shva─çati u ┼íto su se uvalili.

Biv┼íi francuski zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Blo ocijenio je da policija i tajne slu┼żbe njegove zemlje nisu u stanju iza─çi na kraj sa svojim ekstremnim islamom:

“U teroristi─Źkim ─çelijama su, po pravilu 3-4 ─Źovjeka. Onaj koji se sprema za teroristi─Źki napad uvijek je okru┼żen pomo─çnicima. U slu─Źaju Nice, pomo─çnike ─çe te┼íko biti prona─çi jer je napada─Ź ubijen.

Mi imamo problem s ljudima koji ne rade za Francusku i nemaju se namjeru asimilirati. Francuska vodi aktivnu politiku i izvodi antiteroristi─Źke operacije u Africi i na Bliskom Istoku, ali je nespremna da se nosi s napadima unutar svojih granica”.
 

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,