Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RUSKI DRŽAVLJANIN KOJI JE PREŽIVIO NAPAD U NICI: Lažu da je napadač bio jedan, vidio sam dvojicu!

RUSKI DRŽAVLJANIN KOJI JE PREŽIVIO NAPAD U NICI: Lažu da je napadač bio jedan, vidio sam dvojicu!

nica-rus“Ne mogu shvatiti zbog čega svi govore o jednom teroristi! Svojim očima sam vidio: bila su dvojica! Drugi je bio na suvozačevom mjestu. Taj je pucao! “

Nica je bila poprište trećeg velikog terorističkog napada na Francusku za posljednjih 12 mjeseci.

Odgovornost za napad kamionom preuzela je na sebe Islamska država.

Evo svjedočenja Moskovljanina Baja Paršoeva kako je to izgledalo. On je prošao s potresom mozga.

“Mene je smrtonosni kamion sustigao samo koji trenutak, najviše 40 sekundi, nakon što sam stigao na Rivu u Nici. Kamion je jurio velikom brzinom. Imao sam dojam da je cijela Nica na ulicama. Žrtava bi bilo mnogo više da je terorist “dao gas” pet minuta ranije. Narod se već bio počeo pomalo razilaziti”.

Paršoev posebno naglašava: “Ne mogu shvatiti zbog čega svi govore o jednom teroristi! Svojim očima sam vidio: bila su dvojica! Drugi je bio na suvozačevom mjestu. Taj je pucao! “

Paršoev priznaje da je čudom ostao živ:

“Kamion se iza mojih leđa pojavio kao duh. Nisam ga mogao odmah vidim. Ostao sam živ samo zahvaljujući tome što je naletio na nekog crnca i odbacio ga izravno na mene. Pod udarom njegovog tijela bio sam odbačen u stranu. Pao sam na stazu za bisikliste.

Kamion mi je očešao desnu nogu, ali mi je samo ogulio kožu. Od udara žrtve koja mi je spasila život – glavom sam udario o asfalt. A moj spasitelj je bio mrtav kad je u mene udario “.


Paršoev o doživljenom još svjedoči: “Tamo je bilo” mljeveno meso”. Posvuda su se mogli vidjeti prosuti mozgovi i ispala crijeva. Mrtvi ljudi na sve strane. Vidio sam najmanje 15 otkinutih nogu. Bilo je mnogo i mrtve i ozlijeđene djece. Ja sam bio među prvima na koje su teroristi naletjeli kamionom, a “vozili” su još dva kilometra. Prvo je jurio ljude vozeći po pločniku, a kad su žrtve počele bježati ulicom i kamion je krenuo ulicom”.

2icRwOMA sami Francuzi počinju polako shvaćati u što su se uvalili.

Bivši francuski zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Blo ocijenio je da policija i tajne službe njegove zemlje nisu u stanju izaći na kraj sa svojim ekstremnim islamom:

“U terorističkim ćelijama su, po pravilu 3-4 čovjeka. Onaj koji se sprema za teroristički napad uvijek je okružen pomoćnicima. U slučaju Nice, pomoćnike će teško biti pronaći jer je napadač ubijen.

Mi imamo problem s ljudima koji ne rade za Francusku i nemaju se namjeru asimilirati. Francuska vodi aktivnu politiku i izvodi antiterorističke operacije u Africi i na Bliskom Istoku, ali je nespremna da se nosi s napadima unutar svojih granica”.
 

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,