Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VLADIMIR PUTIN JE JEDINI VOĐA KOJEG ZAPAD IMA

VLADIMIR PUTIN JE JEDINI VOĐA KOJEG ZAPAD IMA

vladimir-putin-govorNeznanje i glupost američkog naroda će uništiti svijet

U nedavnom članku Reutersa Robin Emmott i Sabine Siebold opisuju NATO kao “zapadni obrambeni savez.”

Budući da je NATO savez za vrijeme Clintonova režima vodio “obrambeni rat”, on je time kršio sve moguće zakone prema Nirnberškim pravilima uspostavljenim od strane SAD-a.

Pod parolom NATO-a je bombardirao nekoliko zemalja, napao, te su njihove vlade srušene od strane Washingtona pod okriljem NATO-a.

Ove uništene zemlje nisu predstavljale nikakvu prijetnju kojim god zemljama NATO saveza i poduzimale nikakve agresivne akcije protiv članica NATO-a.

Kako je moguće da novinari i urednici Reutersa nisu svjesni toga? Zašto oni nazivaju instrument Washingtonske agresije kao “obrambeni savez”?

Novinari Emmott i Siebold izjavljuju da je “ruska agresija” razlog zašto NATO uvodi 3.000 do 4.000 vojnika u baltičkim zemljama i Poljskoj. Drugim riječima, nešto što ne postoji – ruska agresija prema Baltiku i Poljskoj – pretpostavljena kao činjenica kojoj se mora suprotstaviti vojnim implementacijama.

Novinari ne dovode u pitanje li taj neznatan broj vojnika NATO-a predstavlja obranu ili provokaciju. Broj vojnika bi trebao biti 100 puta veća prije nego napadna sila počne pristup obrambenoj sili. Koja je onda svrha 3.000 ili 4.000 vojnika NATO-a?

Svaka informirana osoba zna da ne postoji potreba za obrambena sila protiv Rusije u baltičkim zemljama i Poljskoj. Osim te činjenice, samo apsolutni idiot može misliti da tri ili četiri tisuće vojnika, predstavlja obranu od ruske vojske.

U lipnju 1941. Operacija Barbarossa je pogodila Rusiju sa invazijom od četiri milijuna vojnika, koji su činili većinu njemačke vojske koja je u to vrijeme bila visoko obučena i disciplinirana kao rijetko koja u vojnoj povijesti, osim samo Spartanaca.

U vrijeme kada su Amerikanci i Britanci bacili oko na invaziju u Normandiji, ruska vojska je žvakala Wehrmacht. Bilo je samo nekoliko njemačkih divizija na 40% snage koje su se mogle oduprijeti invaziji na Normandiju. U trenutku kada je ruska vojska stigla do Berlinu, njemački otpor sastojao od naoružane djece.

Reutersovi novinari ne postavljaju pitanja oko izjave predsjednika Obame koji je poslao beznačajnih 1000 američkih vojnika s ciljem “kako bi se poboljšala napredna prisutnost u srednjoj i istočnoj Europi.”

Zašto je potrebna “napredna prisutnost” u srednjoj i istočnoj Europi, Sjedinjenim Američkim Državama? Što američka “naprredna prisutnost” u središnjoj i istočnoj Europi predstavljaju osim ludog nemara? Tisuću američkih vojnika su dobri za ništa osim provokacije.

Emmott i Siebold izvještavaju ravno u lice bez smijeha, ne pitajući se o nepotvrđenim optužbama ruske agresije od strane zamenika savjetnika Bijele kuće za nacionalnu sigurnost Ben Rhodesa, poljskog ministra vanjskih poslova Witold Waszczykowskog, predsjednik Obame i šefa vojnog odbora NATO-a, češkog generala Petr Pavela.

General Pavel ” je rekao da Rusija pokušava vratiti svoj status kao svjetska sila, u pokušaju koji uključuje svoju vojsku”.

Obama je rekao da je potrebno “održati sankcija Moskvi na mjestu dok se u potpunosti ne skladi sa sporazumom o prekidu vatre u Ukrajini.”

Waszczykowski je rekao: “Moramo odbaciti bilo koju vrstu željnog razmišljanja s obzirom na pragmatičnu suradnju s Rusijom sve dok Rusija provodi “invaziju” na svoje susjede.”

Rhodes prijeti Rusiji odgovorom NATO-a na ruski “nastavak agresije.”

Ove izjave su propagandističke. Ako oni koji su izjavili te stvari zapravo vjeruju u njih, onda su oni preveliki imbecili da im javnost vjeruje.

Je li moguće da češki general ne zna da Rusija koristi svoju vojsku samo da otjera Washingtonsku invaziju nadahnutu gruzijskom invazijom na Južnu Osetiju i protiv ISIS u Siriji, koju su SAD, Velika Britanija i Francuska također potvrdile da su provele?

Nakon odbijanja gruzijske NATO invazije, Rusija je povukla svoje snage.

Nakon rješavanja američkog neuspjeha sa ISIS-om u Siriji, Rusija se povukla i bio je prisiljena da se vrati zbgo Washingtonske opskrbe ISIS-u.

Može li se poljski ministar vanjskih poslova identificirati zemlje na koje “Rusija vrši invaziju”?

Da li je predsjednik SAD-a zapravo ne znaju da Rusija nije stranka u sporazumu o prekidu vatre u Ukrajini? Ovo je sporazum između odcjepljenje republike i vlade u Kijevu. Washington je učinio sve što je moguće kako bi obeshrabrio Kijev od vođenja sporazuma koji je Kijev potpisao.

Može li nam savjetnik za nacionalnu sigurnost Rhodes reći gdje “se nastavlja agresija od strane Rusije”? Koje zemlje su napadnute i pregažene?

Kako može biti toliko ruske agresije, a da nema dokaza o tome?

Nedavno je predsjednik Putin sasuo u lice zapadnim medijima da su kurve koje raspiruju plamen III. svjetskog rata ponavljajući bez pitanja Washingtonske propagandne laži. Te su laži su neoprezne. One ugrožavaju sav život na planeti Zemlji.

Tijekom zadnjih 50 godina, američki predsjednici su radili na smanjenju napetosti između dviju velikih nuklearnih sila. JFK je radio sa Hruščovom da smiri opasnu situaciju koja je proizlazila iz stacioniranih američkih projektila u Turskoj i, kao odgovor, postavljanje ruskih raketa na Kubi.

Predsjednik Nixon je napravio SALT I, strateško ograničenje o naoružavanju i Ugovor o ABM.
Predsjednik Carter izradio novi ugovor SALT II.

Predsjednik Reagan je pregovarao s Gorbačovom o kraju hladnog rata, najvećem ostvarenju 20. stoljeća.

Clinton, George W. Bush, a Obama su režimi koji su učinili sve što je moguće kako bi povećali napetosti između nuklearnih sila na visinama iznad onih iz doba najopasnijih dana Hladnog rata.

Zli režim Clintona je slomio riječ vlade SAD-a, i time uništio čast američke vlad, dovodeći NATO do granica Rusije.

Zli režim George W. Busha je izvukao Ameriku iz Ugovora o ABM i ponovo napisao američke ratne doktrine kako bi se uzdignulo nuklearno oružje iz oružja za odmazdu ​​prvog napada.

Zli režim Obame namjerava staviti nuklearne projektile na ruske granice u Poljskoj i Rumunjskoj, a projektirani puč u Ukrajini sprovesti s ciljem oduzimanja ruskih mornaričkih baza u Crnom moru na Krimu.

Svijet je sada suočen s mogućnošću da će Amerikanci birati bjesomučnog i nesposobnog kriminalca ili polu-kriminalaca za njihovog predsjednika, osoba koja je proglasila predsjednika Rusije “novim Hitlerom.”

Izjava glupe kuje je je izjava koja vodi do nuklearnog rata, i to je opasno, bezobzirno, nesposobno !!!

Neznanje i glupost američkog naroda će uništiti svijet.

Malo čudo koje Vladimir Putin, jedini odgovoran svjetski lider osim predsjednika Kine, je odgovorno zanemarivanje laži koje podmeće Washington, a koje potiču novi nuklearni rat.

Putin ne želi rat. On radi sve što je u njegovoj moći kako bi ga izbjegao. No, Putin neće predati Rusiju u Washingtonu. Mogući okidač III. svjetskog rata će bit ugradnja Washingtonskih nuklearnih projektila u Poljskoj i Rumunjskoj.

Bez obzira na zle muškarce i žene u Washingtonu koji su kockaju sa životom na planeti misleći da Rusija neće prihvatiti ove rakete kao opasnost.

Gdje se svjetsko vodstvo sada nalazi? U Washingtonu, glavnom gradu ratnih zločinaca koji pokreću svijet prema nuklearnom ratu, ili u Rusiji čije vodstvo preuzima bezbrojne nedaće i provokacije u nastojanju da se izbjegne rat? (infowars.com)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,