Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » OTKRI─ćE KOJE ─ćE PROMIJENITI SVIJET: Ruski znanstvenici najavili novu eru u povijesti ─Źovje─Źanstva! (VIDEO)

OTKRI─ćE KOJE ─ćE PROMIJENITI SVIJET: Ruski znanstvenici najavili novu eru u povijesti ─Źovje─Źanstva! (VIDEO)

znanost-alekmijaZvu─Źi kao znanstvena fantastika ili alkemija, ali ruski znanstvenici koji su prije par dana na konferenciji za tisak u ┼ávicarskoj objelodanili svoje otkri─çe, beskompromisno tvrde da je ovo po─Źetak nove ere u povijesti ─Źovje─Źanstva

Transmutacija (pretvaranje jednog kemijskog elementa u drugi) – vi┼íemilenijski san ─Źovje─Źanstva i opsesija nebrojenih alkemi─Źara, napokon je ostvaren!

Ovo tvrde ruski znanstvenici koji su povodom predstavljanja svog otkri─ça odr┼żali konferenciju za tisak u ┼ávicarskoj, gdje su pred znanstvenim konzorcijem ponovili svoj postupak.

Kako isti─Źu znanstvenici, jedna od najbitnijih stvari u svezi postignute transmutacije, jeste da se ona ne obavlja niti kori┼ítenjem radijacije, niti lasera, a ni kemijskih katalizatora, ve─ç je proces u potpunosti bio-kemijske prirode.

Otkri─çe je na─Źinio tim ruskih znanstvenika kojima je cilj, prije svega, proizvodnja kemijskog elementa koji se, kao takav, ne mo┼że na─çi u prirodi, ve─ç samo dobiti u laboratorijskim uvjetima, a koji je idealan za gorivo kojim bi se napajale svemirske letjelice.

Njihov zadatak je bio da pojeftine i pojednostave njegovu proizvodnju.

Me─Ĺutim, otkri─çe koje je uslijedilo, zaista mo┼że uvesti ─Źovje─Źanstvo u novu eru.

Ipak, kao i ve─çina revolucionarnih otkri─ça i ovo je u opasnosti od “zata┼íkavanja”, po┼íto bi ┼íiroka upotreba transmutacije potpuno poru┼íila ekonomsko-dru┼ítvene odnose na planeti Zemlji.

Ostaje da vidimo kako ─çe se “vladari svijeta” postaviti prema ovom, slobodno mo┼żemo re─çi, otkri─çu tisu─çlje─ça.

Za sada, jedino upada u o─Źi da je ovako epohalno otkri─çe, koje je objavljeno 21. lipnja ove godine, ipak ostalo poprili─Źno medijski neispra─çeno.

Pogledajte najbitnije priop─çenje sa odr┼żane konferencije:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Ukoliko vas zanima, pogledajte ─Źitavo predavanje:
 

 
(vestinet.rs,pravda)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,