Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » OTKRIĆE KOJE ĆE PROMIJENITI SVIJET: Ruski znanstvenici najavili novu eru u povijesti čovječanstva! (VIDEO)

OTKRIĆE KOJE ĆE PROMIJENITI SVIJET: Ruski znanstvenici najavili novu eru u povijesti čovječanstva! (VIDEO)

znanost-alekmijaZvuči kao znanstvena fantastika ili alkemija, ali ruski znanstvenici koji su prije par dana na konferenciji za tisak u Švicarskoj objelodanili svoje otkriće, beskompromisno tvrde da je ovo početak nove ere u povijesti čovječanstva

Transmutacija (pretvaranje jednog kemijskog elementa u drugi) – višemilenijski san čovječanstva i opsesija nebrojenih alkemičara, napokon je ostvaren!

Ovo tvrde ruski znanstvenici koji su povodom predstavljanja svog otkrića održali konferenciju za tisak u Švicarskoj, gdje su pred znanstvenim konzorcijem ponovili svoj postupak.

Kako ističu znanstvenici, jedna od najbitnijih stvari u svezi postignute transmutacije, jeste da se ona ne obavlja niti korištenjem radijacije, niti lasera, a ni kemijskih katalizatora, već je proces u potpunosti bio-kemijske prirode.

Otkriće je načinio tim ruskih znanstvenika kojima je cilj, prije svega, proizvodnja kemijskog elementa koji se, kao takav, ne može naći u prirodi, već samo dobiti u laboratorijskim uvjetima, a koji je idealan za gorivo kojim bi se napajale svemirske letjelice.

Njihov zadatak je bio da pojeftine i pojednostave njegovu proizvodnju.

Međutim, otkriće koje je uslijedilo, zaista može uvesti čovječanstvo u novu eru.

Ipak, kao i većina revolucionarnih otkrića i ovo je u opasnosti od “zataškavanja”, pošto bi široka upotreba transmutacije potpuno porušila ekonomsko-društvene odnose na planeti Zemlji.

Ostaje da vidimo kako će se “vladari svijeta” postaviti prema ovom, slobodno možemo reći, otkriću tisućljeća.

Za sada, jedino upada u oči da je ovako epohalno otkriće, koje je objavljeno 21. lipnja ove godine, ipak ostalo poprilično medijski neispraćeno.

Pogledajte najbitnije priopćenje sa održane konferencije:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Ukoliko vas zanima, pogledajte čitavo predavanje:
 

 
(vestinet.rs,pravda)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,