Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin stavlja ‘Black Lives Matter’ na slu┼żbenu listu teroristi─Źkih organizacija

Putin stavlja ‘Black Lives Matter’ na slu┼żbenu listu teroristi─Źkih organizacija

putin-rusija-lives-mattersRusija planira staviti organizaciju “Black Lives Matter (BLM)” na svoj popis teroristi─Źkih skupina, i slu┼żbeno priznati grupu kao “rasisti─Źku teroristi─Źku organizaciju”

Vije─çe Federacije planira staviti BLM na Federalnu listu slu┼żbe sigurnosti (FSB) “Popis organizacija, uklju─Źuje strane i me─Ĺunarodne organizacije koje su prepoznate kao teroristi─Źke grupe, prema ruskom zakonu”.

Prema tom izvje┼í─çu, ovlasti za provo─Ĺenje ove teroristi─Źke istrage prema “Black Lives Matter” se temelji na ovla┼ítenjima u okviru Saveznog zakona o 28.12.2010 Broj 403-FZ u provo─Ĺenju preliminarne istrage koje se odnose na “za┼ítitu prava i slobode ─Źovjeka i gra─Ĺanina” bez obzira na me─Ĺunarodne granice.

Iniciraju─çi dokument koji je izdao predsjedavaju─çi Matviyenko zagovara da organizacija “Black Lives Matter”, njihovi osniva─Źi i financijatori, budu na popisu teroristi─Źkih organizacija.

S obzirom da je nedavno Alex Jones proglasio George Sorosa i druge milijuna┼íe kao sponzore ove organizacije, i oni bi mogli prema ovom zakonu biti stavljeni na listu teroristi─Źkih prijetnji.


U ovom izvje┼í─çu se dalje navodi da ove grupe koje poti─Źu “rasnu mr┼żnju” i zagovara ubijanje ameri─Źkih policajaca u cilju “poticanja i rasplamsavanja” “rasnih strasti” u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama ─Źija bi “taktika i retorika” bila preba─Źena u Europu, predstavljala ozbiljnu prijetnju ne samo Federaciji, nego, dapa─Źe, svim kontinentima.

Organizacija “Black Lives Matter” kao grupa “rasne mr┼żnje”, u ovom izvje┼í─çu pi┼íe, je osnovana od strane ameri─Źkih komunisti─Źkih aktivista Alicia Garze, Patrisse Cullors i Opal Tometi koje same sebe opisuju kao “queer crne ┼żene”, a ─Źiji su ─Źlanovi organizacije u┼íle u sami vrhu ameri─Źkie politi─Źke elite kao ┼íto pokazuje njihov 90-minutni sastanak s predsjednikom Obamom u Bijeloj ku─çi pro┼íle velja─Źe.

Rob McKay, kako ovo izvje┼í─çe dalje govori, osigurava glavnu “financijsku pomo─ç” ovoj organizaciji kroz njegovu komunisti─Źki-inspiriranu organizaciju Demokratski savez (DA) kojoj tako─Ĺer poma┼że hedge fond milijarder Tom Steyer, a obojca su pomogli stotinama milijuna dolara u predsjedni─Źkim kampanjama oba predsjednika – Obame i Hillary Clinton.

Za┼íto ova bijela elita, milijarderi, zajedno sa ameri─Źkim tehnolo┼íkim divovima, financira organizaciju koja ┼íiri “rasnu mr┼żnju”, a njihove “queer crne ┼żene”, izvje┼í─ça navodi, su navedene kao “najve─ça zabrinutost” od strane ruske federacije.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,