Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin stavlja ‘Black Lives Matter’ na službenu listu terorističkih organizacija

Putin stavlja ‘Black Lives Matter’ na službenu listu terorističkih organizacija

putin-rusija-lives-mattersRusija planira staviti organizaciju “Black Lives Matter (BLM)” na svoj popis terorističkih skupina, i službeno priznati grupu kao “rasističku terorističku organizaciju”

Vijeće Federacije planira staviti BLM na Federalnu listu službe sigurnosti (FSB) “Popis organizacija, uključuje strane i međunarodne organizacije koje su prepoznate kao terorističke grupe, prema ruskom zakonu”.

Prema tom izvješću, ovlasti za provođenje ove terorističke istrage prema “Black Lives Matter” se temelji na ovlaštenjima u okviru Saveznog zakona o 28.12.2010 Broj 403-FZ u provođenju preliminarne istrage koje se odnose na “zaštitu prava i slobode čovjeka i građanina” bez obzira na međunarodne granice.

Inicirajući dokument koji je izdao predsjedavajući Matviyenko zagovara da organizacija “Black Lives Matter”, njihovi osnivači i financijatori, budu na popisu terorističkih organizacija.

S obzirom da je nedavno Alex Jones proglasio George Sorosa i druge milijunaše kao sponzore ove organizacije, i oni bi mogli prema ovom zakonu biti stavljeni na listu terorističkih prijetnji.

U ovom izvješću se dalje navodi da ove grupe koje potiču “rasnu mržnju” i zagovara ubijanje američkih policajaca u cilju “poticanja i rasplamsavanja” “rasnih strasti” u Sjedinjenim Američkim Državama čija bi “taktika i retorika” bila prebačena u Europu, predstavljala ozbiljnu prijetnju ne samo Federaciji, nego, dapače, svim kontinentima.

Organizacija “Black Lives Matter” kao grupa “rasne mržnje”, u ovom izvješću piše, je osnovana od strane američkih komunističkih aktivista Alicia Garze, Patrisse Cullors i Opal Tometi koje same sebe opisuju kao “queer crne žene”, a čiji su članovi organizacije ušle u sami vrhu američkie političke elite kao što pokazuje njihov 90-minutni sastanak s predsjednikom Obamom u Bijeloj kući prošle veljače.

Rob McKay, kako ovo izvješće dalje govori, osigurava glavnu “financijsku pomoć” ovoj organizaciji kroz njegovu komunistički-inspiriranu organizaciju Demokratski savez (DA) kojoj također pomaže hedge fond milijarder Tom Steyer, a obojca su pomogli stotinama milijuna dolara u predsjedničkim kampanjama oba predsjednika – Obame i Hillary Clinton.

Zašto ova bijela elita, milijarderi, zajedno sa američkim tehnološkim divovima, financira organizaciju koja širi “rasnu mržnju”, a njihove “queer crne žene”, izvješća navodi, su navedene kao “najveća zabrinutost” od strane ruske federacije.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,