Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ALEX JONES: OBAMA I SOROS STOJE IZA POLICIJSKOG MASAKRA U DALLASU

ALEX JONES: OBAMA I SOROS STOJE IZA POLICIJSKOG MASAKRA U DALLASU

dalas-policija-masakrObama i Soros su radili u tandemu da bi rasplamsali rasne napetosti

Jones raščlanjuje predsjednika Obamu i milijardera George Sorosa koji su radili na rasplamsavanju rasne napetosti, što je dovelo do ubojstva pet policajaca u Dallasu, Texas.

Na znak Hillary Clinton i predsjednika Obame, George Soroseva vojska “Black Lives Matter” je počela koordinirano ubijanje policajaca u Dallasu.

To je razlog zašto za vrijeme masakra policije u Dallasu i vojna orkestracija s kojom je izvršena pokazuje da je Obama pozvao u korist svojih saveznika saveznika unutar i van zajednice “Black Lives Matter”.

Dakle, tko sve financira militarizirani BLM pokret? Prema portalu Politico “neki od najvećih donatora na lijevoj strani.” Demokratski financijaši: Tom Steyer, Paul Egerman, Steve Phillips, Susan Sandler, Rob McKay i George Soros.

Phillips je priznao da financira je “ometanje skupova.” A oni nisu bili razočarani kada su BLM aktivisti dosljedno “narušavali mitinge” provođenjem nasilja gdje god i kad god se pojavio Donald Trump.

Neki od vođa BLM se susreo s Obamom u prosincu 2014. godine, ali nakon sastanka s predsjednika Obamom, stručni savjetnik Valerie Jarrett u Bijeloj kući je u rujnu prošle godine izjavila da su čelnici BLM pokreta čine ohrabreni, te da su postali izrazito zastrašujući, militantni i nasilni.

Navodno, bilo u Bengaziju ili Dallasu, ljevičari vjeruju da financiranje terorista, i ovdje i u inozemstvu, i smrt koje su uzrokovali je razumna cijena provođenja njihovog plana. (izvor)

Analiza Alex Jonesa:
 

 
Crne pantere pozivaju na ubojstva policije tijekom oružanog marša:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,