Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » VLADA NAREDILA BANKAMA DA POZOVU POLICIJU KADA NETKO IZ BANKE DIŽE VIŠE OD 5000 DOLARA

VLADA NAREDILA BANKAMA DA POZOVU POLICIJU KADA NETKO IZ BANKE DIŽE VIŠE OD 5000 DOLARA

DIZANJE-NOVAC-BANKAKroz jasnu eskalaciju rata koji se vodi protiv američkih građana, Ministarstvo pravosuđa je preporučilo da zaposlenici banke cinkaju štediše koji pokušavaju podići iz banke više od 5.000 dolara (4.500 eura)

Savezni propisi već zahtijevaju od banaka da podnesu “izvještaj sumnjivih aktivnosti” (SAR) kada “transakcija provedena ili pokušana, u ili putem banke (ili povezanog društva),a  premašuje više 5000 ili više dolara”, prema Priručniku Federal Financijske Ustanove.

Banke su dužne ispuniti određeni broj SAR izvješća svaki mjesec. To ih prisiljava da podnose SAR izvještaj i za savršeno legalne radnje (kao što je povlačenje gotovine iz banke).

Ako koristite banku kao “kriminialac”, tada banka podnese SARS izvještaj o klijentima koji povlače više od 5000 dolara gotovine, ako to nije bilo dosta, sada federalna policija zagovara da bankari zapravo pozovu policiju ukoliko se to desi.

Wall Street Journal izvještava:

Ministarstva pravosuđa SAD-a je reklo da banke moraju i dalje podnositi izvješća o sumnjivim aktivnostima, kada se susreću sa riskantnom mušterijom.

“Velika većina financijskih institucija podnoose izvješća o sumnjivim aktivnostima kada im postane sumnjivo i kada je je račun povezan je nezakonitom aktivnosti”, rekao je pomoćnik državnog tužitelja Leslie Caldwell je u govoru.

“Ali, u odgovarajućim slučajevima, potičemo te institucije da razmotre da li će poduzeti više akcije. Naime, kako bi upozorili tijela za provedbu zakona o problemu”.

Primjedba upućuje na to da banke moraju biti prisiljene učiniti više nego samo podnijeti SAR izvještaj.

Nemojte misliti na trenutak da Vlada neće to izvješće potencijalno iskoristiti kao sredstvo pojednostavljivanja oduzimanje imovine od nevinih ljudi s nula propisanog postupka.

“Da li treba podići gotovinu kada kupujete rabljeni automobil od privatnog prodavatelja? Ili možda podižete neku hitnu ušteđevinu za svoje voljene osobe.

Bilo koja od tih aktivnosti se sada smatra sumnjivom ako vaše podizanje gotovine iznosi samo nekoliko tisuća dolara i banka ima obvezu upozoriti institucije o toj sumnjivoj kriminalnoj aktivnosti.

“I prije nego što tvrdite da ne možete biti osumnjičeni jer niste učinili ništa loše, smatram da čak sumnja da ste osumnjičeni je sada dovoljna da vas stavi na listu terorista u Americi.”

U 2013. godini, došlo je do značajnog širenja sustava terorističkog popisa praćenja. Taj ovlašteni tajni proces ne zahtijeva ni “konkretne činjenice” ni “nepobitan dokaz” da proglasi američkog građanina ili stranca kao teroristu, prema vladinim dokumentima.

Dakle, potencijalno možete dobiti posjetu od policije, možete biti stavljeni na popis terorista, i / ili vam može država oduzeti imovinu jer radite ništa drugo nego samo povlačite svoj teško stečeni novac iz banke.

Sve to zbog pokušaja da se povuče svoj novac iz banke!

Uvijek je to sve za “našu” sigurnost … uvijek se radi o sigurnosti.

Čini se da su svi osumnjičeni u policijskoj državi SAD-a.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , ,