Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PRAVE KRŠĆANSKE VRIJEDNOSTI: Bazeni u Madridu dozvolili kupanje nudistima

PRAVE KRŠĆANSKE VRIJEDNOSTI: Bazeni u Madridu dozvolili kupanje nudistima

nudisti-madridGradonačelnik Madrida dozvolit će plivanje bez kupaćih kostima u gradskim bazenima nakon zahtjeva Asocijacije za razvoj nudizma

Posjetiteljima bazena u Madridu biće dozvoljeno da budu nagi nakon što su gradske vlasti odlučile dozvole “neobvezno dan za kupaće kostime” ovog ljeta, piše španjolski list “Pais”.

Gradski sekretar za sport donio je ovu odluku nakon zahtjeva Asocijacije za razvoj nudizma (ADN). Gradski bazeni će moći sami odlučiti da li žele sudjelovati u ovoj akciji, iako jedan već najavio da će odbiti dopuštenje za nudiste kupače.

Predsjednik ADN-a Ismael Rodrigo izjavio je za “Pais” da je ova organizacija poduzela inicijativu nakon uspjeha nekoliko prethodnih nudističkih dana, koji su održani na bazenima Madrida.

Rodrigo je izjavio da dan nudizma, koji će se najvjerojatnije održati trećeg tjedna srpnja, ima politički aspekt.

“Ovog dana želimo prenijeti naše španjolske, kršćanske vrijednosti”, rekao je on.

“Nema ničeg kriminalnog u vezi s tijelom i najbolji način da se to pokaže jeste da se ne nosi odjeća kada nije neophodna”.

“Na bazenima odjeća nije potrebna. Naprotiv, kupaći kostimi predstavljaju smetnju kada su mokri. To je običaj zasnovan na predrasudama”, zaključio je Rodrigo.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,