Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » O─Źajan FBI moli Putina da im pokloni kopije emailova Hillary Clinton

O─Źajan FBI moli Putina da im pokloni kopije emailova Hillary Clinton

┼íputin-smijehNakon tvrdnje da Vladimir Putin ima vi┼íe od deset tisu─ça tajnih emailova Hillary Clinton u svom posjedu, FBI bi mogao zatra┼żiti ruskog vo─Ĺu da pogleda njegove kopije

FBI nije uspio dobiti vi┼íe od 30.000 emailova Hillary Clinton koji su izbrisani sa njenog privatnog poslu┼żitelja e-po┼íte – i ─Źini se da bi mnogi od tih inkriminiraju─çih emailova mogli biti u rukama ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Republikanski senator Arkansas Tom Cotton je pozvao FBI da zamoli Putina kopije e-pošte Hillary Clinton.

Breitbart.com izvještava:

Vojni veteran iz Iraka i Afganistana, senator Thomas Cotton (R.-Ark.) je rekao da mu je drago ┼íto je odr┼żao svoj govor nakon niza ka┼ínjenja prilikom nedavnih putovanja.

“Bili smo na putu, mislio sam da bi Bill Clinton mogao se ukrcati na moj avion i sa mnom razgovarati”, rekao je biv┼íi vojni ─Źasnik Airborne Rangera.

Cotton je rekao da je ┼íokantno, ali ne i njemu, da se biv┼íi predsjednik sastao sa glavnom dr┼żavnom odvjetnicom Lorettom Lynch – ─Źiji odjel istra┼żuje njegovu ┼żenu Hillary i njezino postupanje sa zakladom Clinton.


Odluka Clintonove da vodi sav svoj slu┼żbeni posao na svom privatnom ra─Źunu e-po┼íte na svom privatnom poslu┼żitelju i na─Źin kojim je ona rukovala slu┼żbenom i medijskom istragom, je bila navlaku┼ía koja je pokazala kako ─çe njezina uprava ubudu─çe pristupiti transparentnosti i nacionalnoj sigurnosti, rekao je Cotton.

FBI jo┼í uvijek nema 30.000 emailova o─Źekivanog kandidata Demokratske stranke za predsjednika za koje tvrde da su izbrisani.

“Postalo je tako lo┼íe, FBI je na granici da pita Vladimira Putina za kopije Hillaryine e-po┼íte”, rekao je Cotton.

Osim shemu kaznene naravi biv┼íe prve dame Hillary, on je naglasio da je provo─Ĺenje stru─Źnog i povjerljivog poslovanja na neza┼íti─çenom poslu┼żitelju – izlo┼żilo ameri─Źku nacionalnu sigurnost njezinim neprijateljima.

Amerikanci ne bi trebali biti iznena─Ĺeni da je biv┼ía dr┼żavni tajnica stavila Ameriku u opasnosti, rekao je on.

Kroz rad s predsjednikom Barackom Obamom, Hillary Clinton je nadgledala vanjsku politiku koja tretira saveznike kao izgrednike i neprijatelje dr┼żave kao ┼żrtve. Sve suprotno.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,