Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Očajan FBI moli Putina da im pokloni kopije emailova Hillary Clinton

Očajan FBI moli Putina da im pokloni kopije emailova Hillary Clinton

šputin-smijehNakon tvrdnje da Vladimir Putin ima više od deset tisuća tajnih emailova Hillary Clinton u svom posjedu, FBI bi mogao zatražiti ruskog vođu da pogleda njegove kopije

FBI nije uspio dobiti više od 30.000 emailova Hillary Clinton koji su izbrisani sa njenog privatnog poslužitelja e-pošte – i čini se da bi mnogi od tih inkriminirajućih emailova mogli biti u rukama ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Republikanski senator Arkansas Tom Cotton je pozvao FBI da zamoli Putina kopije e-pošte Hillary Clinton.

Breitbart.com izvještava:

Vojni veteran iz Iraka i Afganistana, senator Thomas Cotton (R.-Ark.) je rekao da mu je drago što je održao svoj govor nakon niza kašnjenja prilikom nedavnih putovanja.

“Bili smo na putu, mislio sam da bi Bill Clinton mogao se ukrcati na moj avion i sa mnom razgovarati”, rekao je bivši vojni časnik Airborne Rangera.

Cotton je rekao da je šokantno, ali ne i njemu, da se bivši predsjednik sastao sa glavnom državnom odvjetnicom Lorettom Lynch – čiji odjel istražuje njegovu ženu Hillary i njezino postupanje sa zakladom Clinton.

Odluka Clintonove da vodi sav svoj službeni posao na svom privatnom računu e-pošte na svom privatnom poslužitelju i način kojim je ona rukovala službenom i medijskom istragom, je bila navlakuša koja je pokazala kako će njezina uprava ubuduće pristupiti transparentnosti i nacionalnoj sigurnosti, rekao je Cotton.

FBI još uvijek nema 30.000 emailova očekivanog kandidata Demokratske stranke za predsjednika za koje tvrde da su izbrisani.

“Postalo je tako loše, FBI je na granici da pita Vladimira Putina za kopije Hillaryine e-pošte”, rekao je Cotton.

Osim shemu kaznene naravi bivše prve dame Hillary, on je naglasio da je provođenje stručnog i povjerljivog poslovanja na nezaštićenom poslužitelju – izložilo američku nacionalnu sigurnost njezinim neprijateljima.

Amerikanci ne bi trebali biti iznenađeni da je bivša državni tajnica stavila Ameriku u opasnosti, rekao je on.

Kroz rad s predsjednikom Barackom Obamom, Hillary Clinton je nadgledala vanjsku politiku koja tretira saveznike kao izgrednike i neprijatelje države kao žrtve. Sve suprotno.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,