Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Amerikanci, pripremite se za izlazak iz Ujedinjenih Naroda – UNEXIT

Amerikanci, pripremite se za izlazak iz Ujedinjenih Naroda – UNEXIT

un-amerika-obama-kofiKako ljudi u svijetu i dalje pokazuju znakove buđenja i odbacivanje planova za Novi svjetski poredak, članovi američkog Kongresa hvataju pravi trenutak za izlazak Amerike iz Ujedinjenih naroda

U svjetlu referenduma Brexit, još uvijek raste uvjerenje da ideja izlaska Amerke iz UN nije samo izvediva, već bi mogla osvojiti nacionalni maštu, kako američki građani nastoje pobijediti korumpiranu globalnu elitu i povratiti kontrolu nad svojom zemljom.

Pristaše zakona kažu da pritisak za izlazak iz UN već odavno traje. Oni ukazuju na milijarde dolara koje je Amerika izgubila, dok UN konstantno radi protiv američkih planova.

Amerika plaća više UN-u od bilo koje druge zemlje, ali i na američki preporuke se stavlja veto od strane globalne elite koja ima vlastitu Agendu.

Podržavatelji zakona izlaska iz UN-a su: Thomasa Massie (R-KY), Mike Rogers (R-MI), Tim Huelskamp (R-KS), Jeff Duncan (R-SC), Lynn Westmoreland (R-GA), a Ted Yoho (R-FL) koji su nedavno objavili tekst svog zakona u nadi da će uvjeriti Amerikance da prihvate pritisak prema vraćanju suverenitetu zemlje i odbace marš prema jednoj svjetskoj vladi.

Kao odgovor ogromnog interesa za zakon o #AMEXIT-u od UN-a, ovdje se nalazi cijeli tekst HR 1205, Zakon američke restauracije suvereniteta. Između ostalog ovaj zakon će:

  • zaustaviti uplate u UN-u,
  • spriječiti da američke oružane snage služe pod zapovjedništvom UN-a,
  • prekinuti diplomatski imunitet za strane članice UN-a u SAD-u,
  • potjerati UN iz SAD-a, odnosno zatvoriti sjedište u New York,
  • raskinuti članstvo u UN, WHO, UNESCO,
  • ukinuti Zakon o sudjelovanju programa zaštite okoliša Ujedinjenih naroda .

Prijedlog zakona možete pogledati OVDJE. (na engleskom)

#Brexit #Amexit #UNexit #Americout
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,