Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Amerikanci, pripremite se za izlazak iz Ujedinjenih Naroda – UNEXIT

Amerikanci, pripremite se za izlazak iz Ujedinjenih Naroda – UNEXIT

un-amerika-obama-kofiKako ljudi u svijetu i dalje pokazuju znakove bu─Ĺenja i odbacivanje planova za Novi svjetski poredak, ─Źlanovi ameri─Źkog Kongresa hvataju pravi trenutak za izlazak Amerike iz Ujedinjenih naroda

U svjetlu referenduma Brexit, jo┼í uvijek raste uvjerenje da ideja izlaska Amerke iz UN nije samo izvediva, ve─ç bi mogla osvojiti nacionalni ma┼ítu, kako ameri─Źki gra─Ĺani nastoje pobijediti korumpiranu globalnu elitu i povratiti kontrolu nad svojom zemljom.

Prista┼íe zakona ka┼żu da pritisak za izlazak iz UN ve─ç odavno traje. Oni ukazuju na milijarde dolara koje je Amerika izgubila, dok UN konstantno radi protiv ameri─Źkih planova.

Amerika pla─ça vi┼íe UN-u od bilo koje druge zemlje, ali i na ameri─Źki preporuke se stavlja veto od strane globalne elite koja ima vlastitu Agendu.

Podr┼żavatelji zakona izlaska iz UN-a su: Thomasa Massie (R-KY), Mike Rogers (R-MI), Tim Huelskamp (R-KS), Jeff Duncan (R-SC), Lynn Westmoreland (R-GA), a Ted Yoho (R-FL) koji su nedavno objavili tekst svog zakona u nadi da ─çe uvjeriti Amerikance da prihvate pritisak prema vra─çanju suverenitetu zemlje i odbace mar┼í prema jednoj svjetskoj vladi.

Kao odgovor ogromnog interesa za zakon o #AMEXIT-u od UN-a, ovdje se nalazi cijeli tekst HR 1205, Zakon ameri─Źke restauracije suvereniteta. Izme─Ĺu ostalog ovaj zakon ─çe:

  • zaustaviti uplate u UN-u,
  • sprije─Źiti da ameri─Źke oru┼żane snage slu┼że pod zapovjedni┼ítvom UN-a,
  • prekinuti diplomatski imunitet za strane ─Źlanice UN-a u SAD-u,
  • potjerati UN iz SAD-a, odnosno zatvoriti sjedi┼íte u New York,
  • raskinuti ─Źlanstvo u UN, WHO, UNESCO,
  • ukinuti Zakon o sudjelovanju programa za┼ítite okoli┼ía Ujedinjenih naroda .

Prijedlog zakona mo┼żete pogledati OVDJE. (na engleskom)

#Brexit #Amexit #UNexit #Americout
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,