Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati » VLADIN INSAJDER: Papa je iluminatski agent! Lažni prorok …

VLADIN INSAJDER: Papa je iluminatski agent! Lažni prorok …

papa-djavoSvjedoci smo povijesti, stvarno strašne povijest, u manipulaciji ljudi!

Biblija nam kaže da je svaki čovjek zgriješio i ispunio slavu Božju te da je to istina koja prodire u srce. On je osigurao način da nas očisti od naših grijeha, jer nikada ne možemo biti “dovoljno dobri” da se očistimo.

Jedini put do Božje milosti, milosrđa i praštanja (čišćenju naših grijeha) je putem svoga jedinorođenog Sina, Isusa Krista Nazarećanina koji sin Božji.

Nikome od nas nije zajamčeno “sutra”. Da li vam je ponestalo vremena? Hoćete li i dalje ignorirati poticaje Boga i Duha Svetoga, ili si se probudio u potrebi bez Boga, riskirajući vječno prokletstvo?

Bog je Sveti Otac, Bog Sveti Sin i Bog Duh Sveti su jedan Bog, pravi, živi, ​​nepatvoerni Bog koji je uvijek prisutan, sveznajući, svemoćni i sve voli.

On želi da svakoj osobi bude oprošteno, i da ju spremi da živi vječno s Njim. On je naša jedina prava zaštitu i Njegova ljubav za vas je nepromjenjiva. Prihvatiti Isusa Krista kao svoga Spasitelja, istinskog Mesiju, već danas, je veliki dar za vas.

Ne možete uzeti svoje spasenje na probnu vožnju. Ili si unutra, ili si vani.

Priznajte da ste grešnik u potrebi za oprostom, da vam je uistinu žao za svoje grijehe. Priznajte da je umro za vaše grijehe, uskrsnuo od mrtvih i živi zauvijek. Pozovite ga u svoj život i on će vam pomoći da se odvratite od grijeha.

Radujte se! Vi ste upravo postali kršćanin!

Sada vjerujte u njega i upoznajte ga kroz Bibliju koja nam govori sve što trebamo znati i kroz molitvu / razgovor s njim. On nestrpljivo želi vezu s vama. (izvor)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Illuminati · Tags: , , , , ,