Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » FEDERALNI SUDAC EKSKLUZIVNO: Nitko nije ubijen u noćnom klubu u Orlandu sve dok SWAT tim nije ušao unutra (VIDEO)

FEDERALNI SUDAC EKSKLUZIVNO: Nitko nije ubijen u noćnom klubu u Orlandu sve dok SWAT tim nije ušao unutra (VIDEO)

orlando-swatSudac Andrew Napolitano se pojavio na državnoj televiziji i rekao da službeni FBI transkript masakra u Orlandu pokazuje da nitko u Pulse noćnom klubu nije umro do 05:13 ujutro, poništavajući službenu verziju iz mainstream medija

Prema službenoj priči, Omar Mateen je ušao u klub oko 02:00 sati, i započeo je ubilački pohod.

Međutim, kako sudac Andrew Napolitano ističe u videu ispod, ta priča ne “drži vodu” s onim što je FBI ima u svom službenom sažetku transkripta.

“Evo što je novost u sažetku – nitko nije poginuo dok 05:13 ujutro, kada je SWAT tim ušao. Prije toga nitko nije bio ubijen.”

53 ozlijeđena, i 49 ubijena su se svi sastali sa svojim sudbinama u trenutku kada je policija ušla u zgradu”, rekao je sudac Napolitano.

To bi mogao biti presedan koji otkriva cijelu ovu tajnu. Zašto je FBI izdao zabranu izvješćivanja lokalnoj policiji, vatrogascima i hitnoj medicinskoj službi?

Zašto su audio Mateenovog poziva policiji i arhiv skenera hitne službe u vremenu od 12:00 sati i 03:00 sati – izbrisan ili fizički oduzeta od strane FBI?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Sugerirano je da je 5:13 sati ujutro bilo službeno vrijeme smrti – no nisu proglašeni mrtvima dok policija nije ušla unutra i vidjela tijela.

Međutim ova teorija ne drži vodu, jer je utvrđeno da je grupa od pet-šest policajaca bila u klubu 15 do 20 minuta – ne mogavši biti više – prije nego je SWAT tim uletio unutra.

Da li je Omar Mateen odjednom početi ubijati ljude kada je SWAT tim je ušao u 5:13 sati? Ili je li SWAT tim ubio 49 ljudi u 5:13 sati?

Poslušajte ulaz SWAT tima u klub “Pulse” u videu ispod:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,