Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » BRAVO! Predsjednik vijeća EU šokirao svijet obranom kršćanstva: ‘ZA ISLAM TU NEMA MJESTA’!

BRAVO! Predsjednik vijeća EU šokirao svijet obranom kršćanstva: ‘ZA ISLAM TU NEMA MJESTA’!

obrana-krscanstva“Budući da je Slovačka kršćanska zemlja, ne može se tolerirati priljev od 300.000 do 400.000 muslimanskih doseljenika koji bi željeli za početak izgradnju džamije diljem naše zemlje

Zaista, kad vidite ovakve odvažne, premijere i predsjednike nekih država EU, poput Poljske, Mađarkse a sada i Slovačke, zar vam ne dođu suze na oči kada shvatite, da koga god mi izabrali na čelo države, sve su to samo i isključivo sluge.

Obični mali slugančići novog svjetskog poretka koji kao da su cijeli život pripremaju na sluganstvo. Oni kao da znaju samo klimati glavom pred tuđim interesima, bez obzira na to koliko će to naštetiti vlastitom narodu.

To su ti pioniri demokracije koji znaju samo slušati, puzati i onda glumiti da su domoljubi katolici. Sve, baš sve što EU preporuči Hrvatskoj, mi uvedemo bez glasa, bez krika, bez promišljanja iako sve to zajedno ima cilj oduzeti Hrvatima, prvenstveno Boga, a nakon toga i domovinu! Nevjerojatno. Evo recimo primjer Slovačke, čiji je premijer lako začepio usta svim ‘neprijateljima’ svoje države, rekavši: ‘Nema mjesta za islam u europskoj naciji Slovačkoj.’

Naime, Robert Fico je premijer Slovačke već treći mandat, a 1. srpnja Slovačka preuzima predsjedavanje vijećem Europske Unije, tako da će on biti predsjednik. U svibnju je oduševio Slovačku istinom rekavši: ‘Multikulturalizam je najobičnija fikcija, ja neću dopustiti da ‘migranti’ promijene karakter naše zemlje, obećajem da ću zaštiti svoj narod od bilo kakve promjene koja ide kontra moje domovine, i ljudi’.

Zanimljivo je i da je Slovačka jedina zemlja čiji je narod odbio sudjelovati u programu preseljenja izbjeglica u Europsku uniju. On je za razliku, od primjerice naših Vlasti, narodu rekao kako oni nisu obavezni primati izbjeglice, i nikome ništa. Oni ih neće primiti.

Naši su došli i rekli: mi to moramo, plati ćemo kaznu?!! Ma što?? Kakvu kaznu? Kome vi služite? To je sloboda u koju vas guraju? Da vam neko treći sa strane kaže, vi morate to i to inače penali? Što je to, to nije sloboda, to je ucjenjivanje čitavih nacija. To nema veze s demokracijom, a pročitajte kako je to argumentirao slovački premijer, dok smo mi kao zadnje kukavice rekli – dobro.

“Budući da je Slovačka kršćanska zemlja, ne može se tolerirati priljev od 300.000 do 400.000 muslimanskih doseljenika koji bi željeli za početak izgradnju džamije diljem naše zemlje, to je nedopustivo.

To bi promijenilo prirodu, kulturu i sve vrijednosti naše države. Zapamtite, nikada neću dopustiti stvaranje jedinstvene muslimanske zajednice u mojoj zemlji”, rekao je on jasno i glasno, i svojom obranom nacionalnih interesa osvoji povjerenje svoje katoličke zemlje, ali i bijes ultra liberala koji će opet reći – To je fašizam.

Ma nije to nikakav fašizam, to je samo obrana nacionalnih interesa od nečeg što je nevjerojatno glupo, nelogično, suludo i ponajviše opasno činiti. Eto zbog toga je slovački premijer, premijer već tri mandata, a naši kukavice ne mogu izdržati ni pola svog.

I da, ovo nema veze s humanitarnim pitanjem, već s egzodusom čitavih nacija na europski kontinent, riječ je o namjernom mijenjanju lica planete – mutavom multikulturalizmu sigurno i apsolutno vodu u propast, ili bar u diktaturu.
 
(dnevno.hr)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , ,