Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIKA: Mama uhi─çena, zatvorena i stavljena u okove jer je njezin sin, ina─Źe nagra─Ĺivan i uzoran u─Źenik imao 3 neopravdana izostanaka u ┼íkoli

AMERIKA: Mama uhi─çena, zatvorena i stavljena u okove jer je njezin sin, ina─Źe nagra─Ĺivan i uzoran u─Źenik imao 3 neopravdana izostanaka u ┼íkoli

mama-sin-skolaU ameri─Źkoj dr┼żavi Georgiji, majka i zamjenska nastavnica Julie Giles je nedavno uhi─çena jer je njezin sin imao previ┼íe neopravdanih izostanaka u javnoj ┼íkoli

Javne ┼íkole su postale rasadnik neznanja, i preko njih je najlak┼íe djeci isprati mozak. Evo ┼íto se doga─Ĺa kada neki u─Źenik previ┼íe izostane iz ┼íkole.

Ona je napisala na svojoj Facebook stranici prije nego se predala policiji: “Ako netko osje─ça potrebu iza─çi u javnost s time, slobodno to u─Źinite … ─Źinjenica da je moj sin Sam izvorno imao ono ┼íto oni smatraju 12 neopravdanih izostanaka, a 6 je dozvoljeno na godinu dana, tako da je imao vi┼íe 6 izostanaka nego ┼íto je prihvatljivo, no lije─Źnik je opravdao jo┼í 3 izostanka, tako da u osnovi sam uhi─çena za samo tri dana izostanka.”

Tako─Ĺer je istaknula da joj dijete ima sve ocjene 5 i 4 u ┼íkoli.

Novinari su kontaktirali nadzornika ┼żupanijske ┼íkole William Blanda, koji im je rekao da ┼íkolski okrug radi u okviru zakona.


“Va┼żno je za ta djeca da budu u ┼íkoli i mislim da su sudovi to priznaju”, rekao je on.

Novinari su doznali tijekom istrage da i je nekoliko drugih roditelja osu─Ĺeno za isto kazneno djelo u ovoj ┼íkoli samo u ovoj godini.

Srećom, Giles je ubrzo puštena, ali sad će se morati pojaviti na sudu i braniti se.

“Ja sam sada doma. Zapravo sam skinula lance sa nogu!!! Re─Źeno mi je da se tako radi i da je takav postupak. Bila sam uljudna i slijedila upute.”

“┼áerif Mike Kile mi je dopusti da napustim zatvro nakon ┼íto sam bila uknji┼żena i fotografirana bez da su mi omogu─çili poziv odvjetniku. Ja ─çu nazvati sutra sud da bi saznala svoj datum su─Ĺenja. Hvala na podr┼íci !!”, Giles je napisala portalu WTOC kada se vratila ku─çi.

Tako ono ┼íto se naziva javno obrazovanje, izgleda u policijskoj dr┼żavi.

Šaljite djecu u školu, no pobrinite se da se educiraju i kod kuće.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,