Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIKA: Mama uhićena, zatvorena i stavljena u okove jer je njezin sin, inače nagrađivan i uzoran učenik imao 3 neopravdana izostanaka u školi

AMERIKA: Mama uhićena, zatvorena i stavljena u okove jer je njezin sin, inače nagrađivan i uzoran učenik imao 3 neopravdana izostanaka u školi

mama-sin-skolaU američkoj državi Georgiji, majka i zamjenska nastavnica Julie Giles je nedavno uhićena jer je njezin sin imao previše neopravdanih izostanaka u javnoj školi

Javne škole su postale rasadnik neznanja, i preko njih je najlakše djeci isprati mozak. Evo što se događa kada neki učenik previše izostane iz škole.

Ona je napisala na svojoj Facebook stranici prije nego se predala policiji: “Ako netko osjeća potrebu izaći u javnost s time, slobodno to učinite … činjenica da je moj sin Sam izvorno imao ono što oni smatraju 12 neopravdanih izostanaka, a 6 je dozvoljeno na godinu dana, tako da je imao više 6 izostanaka nego što je prihvatljivo, no liječnik je opravdao još 3 izostanka, tako da u osnovi sam uhićena za samo tri dana izostanka.”

Također je istaknula da joj dijete ima sve ocjene 5 i 4 u školi.

Novinari su kontaktirali nadzornika županijske škole William Blanda, koji im je rekao da školski okrug radi u okviru zakona.

“Važno je za ta djeca da budu u školi i mislim da su sudovi to priznaju”, rekao je on.

Novinari su doznali tijekom istrage da i je nekoliko drugih roditelja osuđeno za isto kazneno djelo u ovoj školi samo u ovoj godini.

Srećom, Giles je ubrzo puštena, ali sad će se morati pojaviti na sudu i braniti se.

“Ja sam sada doma. Zapravo sam skinula lance sa nogu!!! Rečeno mi je da se tako radi i da je takav postupak. Bila sam uljudna i slijedila upute.”

“Šerif Mike Kile mi je dopusti da napustim zatvro nakon što sam bila uknjižena i fotografirana bez da su mi omogućili poziv odvjetniku. Ja ću nazvati sutra sud da bi saznala svoj datum suđenja. Hvala na podršci !!”, Giles je napisala portalu WTOC kada se vratila kući.

Tako ono što se naziva javno obrazovanje, izgleda u policijskoj državi.

Šaljite djecu u školu, no pobrinite se da se educiraju i kod kuće.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,