Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Otac masovnog ubojice iz Orlanda je bio ─Źest posjetitelj ureda Hillary Clinton

Otac masovnog ubojice iz Orlanda je bio ─Źest posjetitelj ureda Hillary Clinton

orlando-hillaryOtac masovnog ubojice iz gay bara u Orlandu ispada da je bio ─Źest posjetitelj uredu Hillary Clinton u State Departmentu, prema nedavno objavljenim fotografijama

Seddique Mateen, na slici gore, tako─Ĺer je upravo sada kandidat za predsjednika Afganistana.

Powderedwigsociety.com izvještava:

Ovo je malo uznemiruju─çe. Sje─çate li se zavjere sa Amed Mohamedom i iskori┼ítenim islamskim oportunizmom 14-godi┼ínjeg “de─Źka sa bombom”, u gradu Irvingu u Texasu i kako je njegov otac bio nominiran za politi─Źku du┼żnost u Sudanu?

Pa, navodno 29-godi┼ínji terorist Omar Mateen dolazi isto tako iz politi─Źke obitelji kao i njegov otac, Seddique Mateen, koji radi za nacionalnu ured u Afganistanu i nije zadovoljan vladom Pakistana.

Gospodin Seddique Mateen, politi─Źki je kandidat je i plodan korisnik dru┼ítvenih medija i ima hrpe Youtube snimaka koje prenose njegovu politi─Źku ideologiju.

U ve─çini svojih postova na dru┼ítvenim medijima gdin. Seddique Mateen zauzima stav da je vlada Pakistana kriva za ve─çinu problema sa islamskim ekstremizmom, u Pakistanu i Afganistanu. Otac d┼żihadiste dr┼żi stranu Talibanima na slikama i desecima poruka usmjerenih na predsjednika Obamu.

Gdin. Mateen se fotografirao sa brojnim politi─Źarima u Washingtonu.

Osim toga, Got News.com je otkrio da je sestra ubojice Omar Mateena, Miriam Seddique, kupila Omaru ku─çu za $ 10 dolara u travnju.

─îini se da d┼żihadist Omar Mateen pripremao za taj napad ve─ç neko vrijeme.

Donald Trump je opet bio u pravu kada je pozvao na dodatna ispitivanja obitelji terorista u prosincu 2015. Obitelji tih terorista moraju biti u koncentriranom fokusu pozornosti, rekao je Trump.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,