Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Otac masovnog ubojice iz Orlanda je bio čest posjetitelj ureda Hillary Clinton

Otac masovnog ubojice iz Orlanda je bio čest posjetitelj ureda Hillary Clinton

orlando-hillaryOtac masovnog ubojice iz gay bara u Orlandu ispada da je bio čest posjetitelj uredu Hillary Clinton u State Departmentu, prema nedavno objavljenim fotografijama

Seddique Mateen, na slici gore, također je upravo sada kandidat za predsjednika Afganistana.

Powderedwigsociety.com izvještava:

Ovo je malo uznemirujuće. Sjećate li se zavjere sa Amed Mohamedom i iskorištenim islamskim oportunizmom 14-godišnjeg “dečka sa bombom”, u gradu Irvingu u Texasu i kako je njegov otac bio nominiran za političku dužnost u Sudanu?

Pa, navodno 29-godišnji terorist Omar Mateen dolazi isto tako iz političke obitelji kao i njegov otac, Seddique Mateen, koji radi za nacionalnu ured u Afganistanu i nije zadovoljan vladom Pakistana.

Gospodin Seddique Mateen, politički je kandidat je i plodan korisnik društvenih medija i ima hrpe Youtube snimaka koje prenose njegovu političku ideologiju.

U većini svojih postova na društvenim medijima gdin. Seddique Mateen zauzima stav da je vlada Pakistana kriva za većinu problema sa islamskim ekstremizmom, u Pakistanu i Afganistanu. Otac džihadiste drži stranu Talibanima na slikama i desecima poruka usmjerenih na predsjednika Obamu.

Gdin. Mateen se fotografirao sa brojnim političarima u Washingtonu.

Osim toga, Got News.com je otkrio da je sestra ubojice Omar Mateena, Miriam Seddique, kupila Omaru kuću za $ 10 dolara u travnju.

Čini se da džihadist Omar Mateen pripremao za taj napad već neko vrijeme.

Donald Trump je opet bio u pravu kada je pozvao na dodatna ispitivanja obitelji terorista u prosincu 2015. Obitelji tih terorista moraju biti u koncentriranom fokusu pozornosti, rekao je Trump.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,