Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Å OK U NJEMAČKOJ: Sud odobrio brak s djetetom!

ŠOK U NJEMAČKOJ: Sud odobrio brak s djetetom!

serijatski-zakonOtvoren put ka pedofiliji i poligamiji! U Njemačkoj 11-godišnja curica je prema šerijatskom običaju udana za 44-godišnjaka

Koliko smo često u medijima znali pročitati da smo islamofobi jer eto ne volimo islam iako islam znači mir.

Mi hejteri, lažljivci, rasisti, optuženi za mržnju i sve ostalo. Mi koji želimo podijeliti društvo.

A sada, korak po korak, rasplamsava se ona prava istinita europska zvijer na koju su mnogi godinama upozoravali. Daleko je ovo što se sada stvara od uglađenog zapadnog društva a bliže uništenju čitave europske civilizacije!

Naime, u Njemačkoj, donedavno vrlo uređenoj zemlji otvora se put ozakonjenoj pedofiliji. Spornu presudu donio je viši zemaljski sud u katoličkoj Bavarskoj u mjestu Bamberg.

Za tu odluku suda bilo je dovoljno da se sudu podnese izvadak da su dotični registrirani kao građani Njemačke i potvrda o braku sklopljena kod šerijatskog suda.

Na temelju tih potvrda njemački sud, resor za mlade, nema više pravo nadzora nad dotičnom 11-godišnjom curicom koja je prema šerijatskom običaju udana za 44-godišnjaka.

Tom presudom pala su u vodu sva civilizacijska, europska, pravna dostignuća koja su mukotrpno izborena tijekom desetljeća. Otvoren je put ozakonjenoj pedofiliji i to sve u ime tolerancije. Šerijatski zakon je pojam za islamsko pravo i sadrži sve zakone koji su relevantni u islamskoj zajednici.


Drugi slučaj koji je uskomešao njemačko pravosuđe je slučaj sirijske 15-godišnje djevojčice i njenog 21-godišnjeg supruga, koji su još k tome bratić i sestrična. Oboje su pobjegli iz Sirije i žive zajedno ali, sud ne priznaje taj brak, jer maloljetnica po Zakonu o mladima ne može samostalno upravljati svojim životom i nije svjesna posljedica svojih odluka.

Suprug se žalio sudu, ali sud je presudio u korist Ureda za mlade jer po važećem njemačkom zakonu o maloljetnicima, zakon štiti maloljetne a ne brak. Pobornici šerijatkog zakona prosvjeduju protiv ove presude a vrši se i pritisak na Sud, u ime tolerancije!

Naime, po šerijatskom zakonu dozvoljeno je poligamija, pedofilija, a ako njemački sudovi pored svojih zakona priznaju i šerijatske zakone otvara se Pandorina kutija, tj. bezakonje.

Tako bi uskoro mogli terorirati kamenovanje, sakaćenje udova, odsijecanje glave, bičevanja. itd.

U ime tolerancije nitko ne smije biti diskriminiran, pa ni europski pedofili ako požele dijete za ženu ili bigamisti – uskoro će svi oni napraviti pritisak na pravosuđe poduprti raznim udrugama i političkim lobijima. Quo vadis, Europo?
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,