Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » RAZOTKRIVENO: Kako Google manipulira podacima pretra┼żivanja da bi pomogao izbornoj kampanji Hillary Clinton (VIDEO)

RAZOTKRIVENO: Kako Google manipulira podacima pretra┼żivanja da bi pomogao izbornoj kampanji Hillary Clinton (VIDEO)

hillary-googleIdeja da korporativni mediji, vlada i velike tehnolo┼íke tvrtke sura─Ĺuju kako bi stvorili la┼żni osje─çaj realnosti u nastojanju da se odre─Ĺeni ─Źlan elite odabere na izborima, je godinama ve─ç glavna tema teorija zavjera

Me─Ĺutim, zahvaljuju─çi kori┼ítenju privatnog poslu┼żitelja e-po┼íte Hillary Clinton, Zakona o pravu na pristup informacijama i WikiLeaksu, oni ─Źine unutarnji mehanizam koji nam prikazuju kako carstvo djeluje i funkcionira.

U o┼żujku, je u javnost iza┼íla eksplozivna vijest o e-po┼íti koja je otkrila da kako ameri─Źki State Department i Google je rade u dogovoru za ru┼íenje vlade demokratski izabranog sirijskog predsjednika Bashar al-Assada u poku┼íaju proslje─Ĺivanja ameri─Źke geopoliti─Źke strategije.

Prije tog izvje┼í─ça, otkrili smo “ugodan” odnos Hillary Clinton s Googleom i YouTube-om nakon e-po┼íte koja je procurila, a u kojoj je otkriveno da se Google dogovorio sa Hillary da uvede cenzuru pretra┼żivanja.

Sada je WikiLeaksovo osniva─Ź Julian Assangea objavio dokumente koji potvr─Ĺuju gore navedni odnos izme─Ĺu Clintonice i Googlea, potvrdio i ustanovio da rade zajedno na promicanju demokratskog predsjedni─Źkog kandidata.

Assange je rekao putem video konferencije u Moskvi:

“Google je izravno spojen s kampanjom Hillary Clinton”, rekao je Assange prije priznanja da tehnolo┼íki div koristi ameri─Źki State Department na “quid pro quo” osnovi.


Bihevioralni psiholog Dr. Robert Epstein, koji je pionir istra┼żivanja u tome kako tra┼żilice utje─Źu na izbore i jo┼í mnogo toga, je objasnio u─Źinak takvog odnosa i da “kada je jedan kandidat vi┼íe u pretra┼żiva─Źkoj ljestvici – to jest, izgleda bolje od drugog kandidata u pretra┼żivanju – to uzrokuje pomak glasova prema kandidatu koji je vi┼íe na tra┼żilici. A to nije mali broj. To je vrlo, vrlo velik broj glasova”.

“Google je jako integriran u mo─ç Washingtona, na osobnoj razini i na poslovnom nivou. Google, koji pove─çava kontrolu nad distribucijskim kanalima, … intenzivno tra┼że─çi saveznike. Oni pokazuju volju da vas iskoriste na razli─Źitim razinama. To ─çe neizbje┼żno utje─Źe na njihovu publiku”, rekao je Assange.

Potom je dodao: “Google je sada ve─ç postala kompanija Washingtona. Ve─ç vidim da Google izlaz iz Kine … to se ─Źini da ima puno vi┼íe veze sa Googleovim osje─çajima kao dijela ‘ameri─Źke obitelji’ koja je protiv Kineza.”

Ispod je vrlo mo─çan video koji obja┼ínjava kako Google poma┼że u kampanji Hillary Clinton:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,