Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » RAZOTKRIVENO: Kako Google manipulira podacima pretraživanja da bi pomogao izbornoj kampanji Hillary Clinton (VIDEO)

RAZOTKRIVENO: Kako Google manipulira podacima pretraživanja da bi pomogao izbornoj kampanji Hillary Clinton (VIDEO)

hillary-googleIdeja da korporativni mediji, vlada i velike tehnološke tvrtke surađuju kako bi stvorili lažni osjećaj realnosti u nastojanju da se određeni član elite odabere na izborima, je godinama već glavna tema teorija zavjera

Međutim, zahvaljujući korištenju privatnog poslužitelja e-pošte Hillary Clinton, Zakona o pravu na pristup informacijama i WikiLeaksu, oni čine unutarnji mehanizam koji nam prikazuju kako carstvo djeluje i funkcionira.

U ožujku, je u javnost izašla eksplozivna vijest o e-pošti koja je otkrila da kako američki State Department i Google je rade u dogovoru za rušenje vlade demokratski izabranog sirijskog predsjednika Bashar al-Assada u pokušaju prosljeđivanja američke geopolitičke strategije.

Prije tog izvješća, otkrili smo “ugodan” odnos Hillary Clinton s Googleom i YouTube-om nakon e-pošte koja je procurila, a u kojoj je otkriveno da se Google dogovorio sa Hillary da uvede cenzuru pretraživanja.

Sada je WikiLeaksovo osnivač Julian Assangea objavio dokumente koji potvrđuju gore navedni odnos između Clintonice i Googlea, potvrdio i ustanovio da rade zajedno na promicanju demokratskog predsjedničkog kandidata.

Assange je rekao putem video konferencije u Moskvi:

“Google je izravno spojen s kampanjom Hillary Clinton”, rekao je Assange prije priznanja da tehnološki div koristi američki State Department na “quid pro quo” osnovi.

Bihevioralni psiholog Dr. Robert Epstein, koji je pionir istraživanja u tome kako tražilice utječu na izbore i još mnogo toga, je objasnio učinak takvog odnosa i da “kada je jedan kandidat više u pretraživačkoj ljestvici – to jest, izgleda bolje od drugog kandidata u pretraživanju – to uzrokuje pomak glasova prema kandidatu koji je više na tražilici. A to nije mali broj. To je vrlo, vrlo velik broj glasova”.

“Google je jako integriran u moć Washingtona, na osobnoj razini i na poslovnom nivou. Google, koji povećava kontrolu nad distribucijskim kanalima, … intenzivno tražeći saveznike. Oni pokazuju volju da vas iskoriste na različitim razinama. To će neizbježno utječe na njihovu publiku”, rekao je Assange.

Potom je dodao: “Google je sada već postala kompanija Washingtona. Već vidim da Google izlaz iz Kine … to se čini da ima puno više veze sa Googleovim osjećajima kao dijela ‘američke obitelji’ koja je protiv Kineza.”

Ispod je vrlo moćan video koji objašnjava kako Google pomaže u kampanji Hillary Clinton:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,