Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Putin upozorava Tursku: Ostavite dovraga tu Siriju ili ─çemo vratiti kr┼í─çanstvo u Istambul!

Putin upozorava Tursku: Ostavite dovraga tu Siriju ili ćemo vratiti kršćanstvo u Istambul!

putin-prijetnjaHrabri Vladimir Putin izjavio je izaslanstvu ukrajinske pravoslavne crkve da ako Turska ne zaustavi financiranje i podr┼żavanje ISIS-a u Siriji, on ─çe vratiti kr┼í─çanstvo u Istanbul

“Ako Turska ne prestane non-stop podr┼żavati ISIS, ja ─çu zavr┼íiti posao koji je zapo─Źeo car Nikola II.”

Razumljivo je da je Putin je govorio o poku┼íaju cara Nikole II tijekom Prvog svjetskog rata da vrati Carigrad (Istanbul) u kr┼í─çanski svijetu i za┼ítititi rusku mornaricu osloba─Ĺaju─çi tjesnac Dardanele i Bospor.

Putin je tako─Ĺer ponovio izaslanstvu ukrajinske pravoslavne crkve da ni┼íta ne mo┼że uzdrmati savez krvi izme─Ĺu Rusije i Ukrajine, unato─Ź naporima UN-a i zapadnih medija.

“Rastu─çi neo-fa┼íizam u Ukrajini je poput gangrene koja se ┼íiri diljem europskog kontinenta, a mi, gra─Ĺani Ruske Federacije, odlu─Źni smo da zaustavimo ovu bolest.”

‘ISIS je napravljen od SAD-a, i ja ─çu ih uni┼ítiti’

Putin, judo majstor koji mo┼że dignuti u bench pressu 120 kilograna, udara novi svjetski poredak tamo gdje ga najvi┼íe boli, presti┼żu─çi, nadja─Źavaju─çi i zaobilaze─çi globalisti─Źku kabalu tajno.

On ih je upla┼íio, ┼íto je razlog za┼íto su krenuli sa ogromnom propagandom ocrnjivanja samog Putina, pune─çi mainstream medije taktikama zastra┼íivanja, pretjerivanjem, raspirivanjem mr┼żnje i poku┼íajima da odvrate mase od onoga ┼íto se stvarno doga─Ĺa oko njih.

Istina je u tome da je Putin jedini svjetski lider brani zapadnu kršćansku kulturu i vrijednosti u lice nasilnog i kontinuiranog napada.

Zapadne vlade su odlu─Źne o provedbi plana za Novi Svjetski Poredak koji se oslanja na uni┼ítenje tradicionalne kulture i vrijednosti.

Vladaju─ça klasa Novog svjetskog poretka ima ─Źvrst stisak mainstream medija koji su pod njihovom kontrolom, kao i na┼ía hrana, voda i dovod zraka, i oni su vrlo aktivni u zaglupljivanju masa.

Njima je u interesu uništiti zapadnu kulturu i vrijednosti, tako da nas mogu uvesti u sljedeću fazu master plana Novog Svjetskog Poretka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,