Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Putin upozorava Tursku: Ostavite dovraga tu Siriju ili ćemo vratiti kršćanstvo u Istambul!

Putin upozorava Tursku: Ostavite dovraga tu Siriju ili ćemo vratiti kršćanstvo u Istambul!

putin-prijetnjaHrabri Vladimir Putin izjavio je izaslanstvu ukrajinske pravoslavne crkve da ako Turska ne zaustavi financiranje i podržavanje ISIS-a u Siriji, on će vratiti kršćanstvo u Istanbul

“Ako Turska ne prestane non-stop podržavati ISIS, ja ću završiti posao koji je započeo car Nikola II.”

Razumljivo je da je Putin je govorio o pokušaju cara Nikole II tijekom Prvog svjetskog rata da vrati Carigrad (Istanbul) u kršćanski svijetu i zaštititi rusku mornaricu oslobađajući tjesnac Dardanele i Bospor.

Putin je također ponovio izaslanstvu ukrajinske pravoslavne crkve da ništa ne može uzdrmati savez krvi između Rusije i Ukrajine, unatoč naporima UN-a i zapadnih medija.

“Rastući neo-fašizam u Ukrajini je poput gangrene koja se širi diljem europskog kontinenta, a mi, građani Ruske Federacije, odlučni smo da zaustavimo ovu bolest.”

‘ISIS je napravljen od SAD-a, i ja ću ih uništiti’

Putin, judo majstor koji može dignuti u bench pressu 120 kilograna, udara novi svjetski poredak tamo gdje ga najviše boli, prestižući, nadjačavajući i zaobilazeći globalističku kabalu tajno.

On ih je uplašio, što je razlog zašto su krenuli sa ogromnom propagandom ocrnjivanja samog Putina, puneći mainstream medije taktikama zastrašivanja, pretjerivanjem, raspirivanjem mržnje i pokušajima da odvrate mase od onoga što se stvarno događa oko njih.

Istina je u tome da je Putin jedini svjetski lider brani zapadnu kršćansku kulturu i vrijednosti u lice nasilnog i kontinuiranog napada.

Zapadne vlade su odlučne o provedbi plana za Novi Svjetski Poredak koji se oslanja na uništenje tradicionalne kulture i vrijednosti.

Vladajuća klasa Novog svjetskog poretka ima čvrst stisak mainstream medija koji su pod njihovom kontrolom, kao i naša hrana, voda i dovod zraka, i oni su vrlo aktivni u zaglupljivanju masa.

Njima je u interesu uništiti zapadnu kulturu i vrijednosti, tako da nas mogu uvesti u sljedeću fazu master plana Novog Svjetskog Poretka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,